Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve özgürlük ihtiyacınızda önemli ölçüde artış olacaktır. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda verilimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı çalışmalarınızı bugün sonuçlandırabilirsiniz. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor ve önceliklerinizi olumlu bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanabileceksiniz ve bugün alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve yeni kazançlar elde etmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli hareket edeceksiniz.

Halletmeniz gereken küçük işleri bugün halledebilirsiniz ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için olumlu bir gün olacaktır. Enerjinizi olumlu olarak disipline edebilir ve bazı küçük sorunlarınızı bugün çözümleyebilirsiniz. Yaşamınızda genel olarak bir hareketlenme olacaktır ve geleceğe yönelik beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Karalılıkla hareket edeceğiniz bir gündesiniz ve bugün alacağınız kararlar son derece aklıcı olacaktır. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir yada olumlu anlamda önemli adımlar atılabilirsiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma gününe saat 05:05 Güneş-Jüpiter görünümüyle merhaba diyoruz. Dışa karşı takındığımız güçlü duruş, büyüme hevesliliği, yenilikler yapma arzumuzun bir nedeni de, içimizde bir türlü dinmek bilmeyen arzularımızdır. Bir yandan her şeyin merkezinde olmak isterken, diğer yandan bir şeyler bizi zorlar, kısıtlar, engeller. Bu engellenişi biz biliriz, dışarıda kimse görmez. Zannederler ki, çok bilmişiz, çok şımarığımız veya kibirliyiz. Hayır, bütün bunlar dışarıyla aramızda ördüğümüz duvardır, maskedir. İşte bugün maskemizin ardındaki korkuları, kaygıları bir yana bırakırsak, çok daha rahatlarız, canlanırız. Aslan burcunda, saat 17:15 itibariyle gerçekleşecek sondördün, çevreniz üzerinde etkili olmak, tanınmak, güçlü görünmek ihtiyacınızı yükseltiyor. Özel bir kişi olduğunuzu ve ayrıcalıklara sahip olmanızı gerektiğini düşünürsünüz. Çünkü yaptığınız işler başarılıdır ve insanlarla ilişkiniz olumludur. Fakat nedense, bunun parasal anlamda geri dönüşü istediğiniz gibi olmamaktadır. Aslında bunun sebebi, kendinizi çoğu zaman sanki hiçbir şeye ihtiyacı yokmuş gibi göstermenizden kaynaklanabilir. Sondördün etkisi  altında, iyi niyetli düşünmenin, çabalamanın, elinizden geldiğince herkese destek olmanın,  size maddi ve manevi açıdan geri dönüşü olmadığını hissedebilirsiniz.  Bu sıkıntı gergin tavırlarla dışa yansıtıldığı gibi, tam tersine hüzünlü bir şekilde geri çekilmenize de yol açabilir. Hatta nasıl davranmanız gerektiği konusunda çelişkiler yaşamanız bile mümkündür. Benim tavsiyem, birileri için kendinizden vazgeçmek yerine, içinizden nasıl geliyorsa o şekilde hareket etmeniz ve çıkarlarınızı ön plana almayı öğrenmenizdir. Huzur en kıymetli hazinemiz. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bilinç altınızı olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncelikle ve her şeyden önce işinize odaklanmanız gerekiyor. Maddi ilişkilerinizi bir düzene soktuktan sonra, eğlenceye de vakit ayırabilirsiniz. Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğrenme ve anlama konularında zihniniz ve algılarınız son derece açık olacak. Tanıtım, medya ve PR faaliyetleriniz açısından verimli bir gün geçirebilirsiniz. İşle ilgili konularda tecrübeli kişilerden alacağınız tavsiyeleri mutlaka göz önünde bulundurun. Yurtdışıyla ilgili çalışmalarınızda yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE içerisindeki fikir ayrılıkları kısa süreli dargınlıklara yol açabilir. Bekar Yaylar eski bir ilişki ya da arkadaşlık tekrar gündeme gelebilir.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

14 Kasım 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 19" R
Ay
Aslan
08° 46' 04" R
Merkür
Koç
28° 06' 32"
Venüs
Boğa
18° 03' 37"
Mars
Koç
10° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 46"
Satürn
Balık
17° 41' 10"
Uranüs
Boğa
23° 08' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 41"
Lilith
Başak
24° 52' 27"
True Node
Koç
14° 53' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>