Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla daha çok görüşmek istiyorsunuz ama ikinizin de koşulları buna uygun değil. Bugün uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Ama ikiniz de birbirinizin sevgisinden eminsiniz.

Sizin için yorucu bir hafta başlıyor. Gün içinde çok çalışmanıza rağmen yine de mesaiye kalabilirsiniz. Diğer çalışanların aynı gayreti göstermemesi canınızı sıkabilir. Bunu hiç çekinmeden dile getirebilirsiniz.

Az kazanıyorsunuz ama kaliteli harcıyorsunuz. Ivır zıvıra para harcamak yerine nitelikli şeylere para harcıyorsunuz. Bugün yeni aldığınız kıyafetinizle ilgili övgüler alabilirsiniz.

İş temponuz nedeniyle bugünlerde her zamankinden daha çok beslenmenize ve dinlenmenize dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir konuya yüzeysel bakmamalı ve etrafınızın size söylediklerini tam anlamıyla anlamadan hüküm vermemelisiniz. Aksi takdirde bir takım karışıklıklar yaşanabilir. Diyaloglarınızda ya da işle ilgili görüşmelerinizde daha temkinli olmanız gereken bir dönemin içindesiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 08:27 itibariyle Kova burcunda oluşan ilkdördün, bilgilenmek, konuşarak, paylaşarak, yazarak kendinizi ifade etmek, görüşlerinizi, duygularınızı başka insanlara ifade etmek, yakın çevrenizdeki insanlarla kaynaşmak, yeni dostluklar kurmak isteğiniz yüksektir. Medya, gazete, tv, ticaret, satış, pazarlama, mistik faaliyetlerde ilkdördün etkilidir. Çok sıkı çalışmanız özgüveninizi ayakta tutmanız lazım. Geçen hafta başladığınız işleri gözden geçirmelisiniz. Şimdi sizlere soruyorum. Kendinizi dış dünyada özgür bir şekilde ve başarılı işlerde bulunarak göstermek mi istersiniz yoksa öyle kendinizi bırakıp dağılmak mı? Bu sorunun cevabına göre hazırlıklarınızı yapınız ve çevrenize olan sorumluluklarınızı unutmayınız.Saat 10:19-14:21 saatleri Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. İlişkinin duygusal boyutundan ziyade ortak paylaşım alanlarınızdan konuşmak, hatta birbirinizin hoşlandığı şeylerden bahsetmek ikiniz arasında güçlü bir enerji alışverişini sağlayabilir.Saat 13:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, geçmişten bugüne dek, sizde iz bırakmış  acı tecrübeleri geride bırakmanızda, bunları hayatınızdan ayıklamanızda yardımcı olur. Böylece asıl verimli, sağlık olanı tespit edip ona göre yaşamınızı düzenlersiniz. Burada önemli olan, derinlikli analiz yapmak, onu bunu veya kendinizi suçlayıp boş yere kendinizi yormamaktır. Hayat önünüzde ve siz yeni bir sayfa açabilirsiniz. Saat 14:21 itibariyle etkili Ay-Balık süresince, ailemiz, evimiz, sevdiklerimizin ilgisi bizim için son derece kıymetli olacak. Ev veya işimize göre, mistik çalışmalar, hayallerin yazıya dökülmesi, ruhsal anlamda bizi kuvvetlendiren ritüellerle uğraşabiliriz. Rahatlamamızı sağlayacaktır. Gün boyunca, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanızı tüm kalbimle temenni ediyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir partiye giderken, Nasıl giyinmeliyiz? Nasıl eğlenmeli?

19 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir konuya yüzeysel yaklaşmamalı ve herkesin her söylediğini tamamıyla anlamadan konuşmayı, anlaşmayı ya da pazarlığı bitirmemelisiniz. Kafa karışıklıklarına açık günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce.

19 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri hareketli geçebilir. İletişimden kaynaklanan sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki olaylara daha çok katılabilirsiniz. Yeni haberler duyabilirsiniz. İlerleyen saatlerde evinizle ilgili konular da gündeme gelebilir. Babanıza daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Fedakar davranmanızı gerektiren koşullar var.

19 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde kurnaz olma isteğiniz bir hayli kabarık. Kendinizi en iyi şekilde yönlendirmenize rağmen birileri sizin durumunuza istismar ediyor gibi.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenmek ve evden dışarıya çıkmamak isterken hareketli iletişim trafiğiniz sizi fazlasıyla zorlayabilir. Bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evinizde vakit geçirmek, evinizi güzelleştirmek, evinize çeki düzen vermek için çok uygun bir gün. Evinizi boyayabilir, yeni koltuk örtüleri alabilir, evinizde yemek davetleri verebilirsiniz. Ailenizle aranızda sorunlar varsa, bugün bunları halletmek, barış ortamı yaratmak, aile içinde ki sorunları sevgi ve saygı çerçevesinden çözmek içinde idealdir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>