Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz açısından hoş bir gün. Aldığınız olumlu etkiler sayesinde bugün eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz. Çekiciliğinizin arttığı söylenebilir.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte, yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor. Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün büyük kısmında Terazi burcunda ilerliyor. Bu hareketini sürdürürken de 14:12'de dolunayı meydana getiriyor. Arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir tavır görebilirsiniz. Aranızdaki tansiyon yükselebilir. Sakin olup sonrasında tepkinizi dile getirmeniz iyi olacaktır. Bu dolunay sonrasında Ay 15:40'ta Akrep burcuna giriş yapıyor. Sağlığınız gündeme gelebilir. Riskli hareketlerden kendinizi sakının. Terazi burcundaki dolunay hakkındaki ayrıntılı bilgiler için tıklayınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlıklara karşı duruyorsun!Bugün saat 13:50'de hava burcunda Dolunay başlayacak. Bugün her ne kadar birçok meseleyi akışına bırakmak istesen de haksızlıklara tahammül edemeyeceksin. Sivri bir dil kullanarak bazı kişilere haddini bildirmek isteyebilirsin. Uzun süredir ilişkinde yaşadığın sorunlara net çözümler getirmek isteyeceksin. Ya devam ya tamam şeklindeki konuşmaların ters tepebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, duyguların yoğun olsa da gururundan ödün vermeyeceksin. Bugün aynı zamanda etrafındaki insanların ise hedeflerine ulaşma arzusu adına yaptıkları seni şaşırtabilir. Samimiyetine güvendiğin kişilere sırlarını aktarmadan önce bir kez daha düşünmelisin. Bunlarla birlikte aile bireyleri ilgisizliğinden dert yanabilirler.

19 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizi değiştirebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Endişelere yer vermeden kendinize güvenerek ilerlemelisiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sıkışıklığınızı rahatlatabilir. İlerleyen saatlerde kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların yerini maddi çıkarlarınız alabilir ve maddiyatın gücünün size daha iyi hissettirdiğini düşünebilirsiniz. Paranın araç olduğunu unutmamalısınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay burçlarının aşk hayatı giderek hareketleniyor. Özellikle bekar Yay burçları için romantik ilişkiler pek yakında. Kapınızı çaldı çalacaklar. Siz de bu süreçte kendinizi hazırlayabilirsiniz. Biraz kendinize ayıracağınız zamanlar ve fiziksel değişimler size iyi gelecektir. Dengeleri yeniden kurmak için uygun zamanlar olabilir.

19 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ve aktif bir gündesiniz. Yaratıcı becerilerinizi açığa çıkaran sosyal imkanlar gelişebilir. Akşam saatlerinde ailevi konular gündem olabilir. Beklenenin üstünde harcamalar yaşanabilir, plansız alışverişlerden kaçının.

19 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcundaki Dolunay aşk hayatınızda tamam mı devam mı sorusuna cevap bulmanızı sizden isteyecek. Arkadaş çevrelerinizde incir çekirdeğini doldurmayan konulardan gerginlik yaşayabilirsiniz. Partneriniz sizi kıskandırabilir. Hepsi gelip geçici olacaktır. Bu olaylara hiç kafanızı takmayın. Aniden birine kendinizi aşık olmuş bulabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

19 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>