Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sabırlı olduğunuz takdirde her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Gelişmeleri yakından takip etmeniz gerekiyor.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. İyimserliğinizi korumanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde ufkunuzu açacak, beklentilerinizi karşılayacak haberler alabilirsiniz. İşlerinizi yoluna koyarken bugüne kadar yaşadığınız belirsizliklerin neden olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü ve zinde hissedeceğiniz bir sağlıklı yaşam programı hazırlayabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Yay burcu için ilişkilerle ilgili gelişmeler ön planda olabilir. Kendini ifade etme ve duygularını paylaşma konusunda cesaretli olmak sana fayda sağlayabilir. Ayrıca, bugün yapacağın planlar ve organizasyonlar konusunda dikkatli olman gerekebilir. Kendine zaman ayırarak iç huzurunu sağlamak için fırsatlar yaratabilirsin. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Evde oturmaktansa dışarıya çıkıp sosyalleşmek isteyebilirsin. Arkadaşlarınla buluşup yeni mekanlar keşfediyorsun. Boşanma aşamasında olan Yay burcuysan, eski partnerin senden bir şans daha isteyebilir. Ani bir karar vermeden biraz düşünmek isteyeceksin.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşbirliğine açık olmalısınız. Ortak bir paydada buluşulması gereken konular hem ortamdaki ilişkileri iyi bir seviyede tutar hem de sorunun çözülmesini hızlandırır. Bugün kendinizi çözüme mi yoksa bireyselliğinize mi adamanız gerektiği konusunda biraz düşünmeniz gerekebilir. 

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma odaklı bir gündesiniz. İş hayatınızdaki konular bugün sizi yorabilir. Üstleriniz ve hizmet aldığınız kişiler arasında kalabilirsiniz. Annenizle ilgili konular gündemde olabilir. Devletle ilgili işlerinizi halletmek isterseniz öğleden sonraki saatler daha uygun olabilir. Hassasiyetinizin yüksek olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğa yürüyüşleri, doğa ile haşır neşir olabileceğiniz her türlü aktivite bu bağlamda size iyi gelecektir ve hareketli yaşamınızı destekleyecektir.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle keyifli ortamlara girmek bütçeni biraz yorabilir. Ancak bu durumu arkadaşlarınla iletişime geçerek halledebilirsin. Herkesin eğleneceği bir ortamın büyük masraflarla oluşturulmasına gerek olmadığını onlar da görecek bugün.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugünün enerjileri iletişim kurmak ve eğlenmek için güçlü. Özellikle gün ilerledikçe, bazı şeyleri çözmeye ve karşılıklı yarar sağlayan bir anlaşmaya varmaya yönlendirir. Sonsuza kadar kalıcı olmasa da şu anda ihtiyacınız olan şey bu olabilir. Ayrıca daha önce kafanızı karıştıran bir ilişki hakkındaki gizemi de çözebilirsiniz. Konuşmalar ve düşünceler geçmiş aşklar, projeler ve olaylar etrafında dönüyor veya gecikmiş bir konuşma gerçekleşiyor. Bir şeyi arkanızda bırakmak veya her zamanki rutininizden çıkmak için iyi bir zaman.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer,hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir ancak iletişimde sakin olmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. İşinizde çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. Bugün bazı küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 32" R
Ay
Terazi
15° 29' 10" R
Merkür
Boğa
05° 20' 11"
Venüs
Boğa
24° 56' 12"
Mars
Koç
14° 37' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 54"
Satürn
Balık
18° 03' 57"
Uranüs
Boğa
23° 28' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 39"
Lilith
Başak
25° 29' 38"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>