Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var.

İş sizin için eğlence demek. Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işleri de yapmanız şart.

İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcamak huyunuz bütçenizi zorluyor. Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumunuzdan pek hoşnut değil.

Hayatın ciddi yanlarıyla yüzleşmeniz gereken bir dönemdesiniz. Başlangıçta size ağır gelebilir ama yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var, konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir. Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirebilir. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:15 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Saat 06:46 Mars-Jüpiter görünümü birkaç gün boyunca zihninizi hızlı şekilde çalıştıran, kolayca öğrenmeyi sağlayan, zekayı yükseltici ve her işin üstesinden gelerek başarılı olmanızı destekleyici güçlü bir enerjidir. Bu görünüm bir iş, proje, ekip çalışmasının veya kişisel olarak ortaya koymak istediğiniz yeniliklerin kabul görmesini sağlayıcı joker bir etkidir. Yapılacak görüşme sonucunda önemli bir işe başlayabilirsiniz. Düşündüğünüz bir planı yürürlüğe koyabiliriniz. Önemli biriyle tanışabilirsiniz. Yaptığınız bir yatırım değer kazanır. Sosyal ilişkileriniz güçlenir, ekip lideri olabilirsiniz. Yenilik anlamındaki işlerinize start verebilirsiniz. Kapılar önünüzde açılır. Saat 19:27 Ay-Pluto kavuşumu, mali konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Saat 21:39 Ay-Jüpiter görünümü, parasal konularda belli bir limit dahilinde harcama yapmanız gerekebilir. Bu biraz sizi rahatsız eder. Bütçeniz sınırlı olsa dahi, sevdiklerinizle olmak, sevdiğiniz şeyleri yapmak, güzel giyinmek, görünmek hoşunuza gider. Sosyal hayatı önemsersiniz. Biraz canlanmak, keyiflenmek istersiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Maddi gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek. Unutmayın, dağınıklık size çok şey kaybettiriyor.

2 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kendinize güveniniz tam ve sıra dışı şeyler deneme peşindesiniz. Değişimin gücüne inanmaya devam etmelisiniz Sevgili Yengeçler. Aşk hayatınızda ya da sosyal ilişkilerinizde bazı konularda netice alabilir, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz.Günün Atmosferi:Aktif ve pratik yaklaşımlar, ancak akşam saatlerinde tedbirli olmalıyız Hedeflerimize ulaşabilmek için daha disiplinli ve motive olmalıyız. Önümüzdeki günlerde yurt dışı görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz artabilir. Yeni girişimler ve projeler için aksiyon almaya başlayabiliriz. Fakat bir yandan da gergin ve riskli ortamlardan uzak duralım ve mümkün olduğunca sakinliğimizi koruyalım. Bizi yoran ve yıpratan konularla meşgul olabiliriz.

2 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda karşılaşacağınız olaylar gündeminizi değiştirebilir. Ani kararlarda gerçekçi olmaya özen gösterin. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kudret... Öz yöneticinizden anlaşıldığı gibi Jüpiter'in tüm güçlü etkileri bugün üzerinizde. Özellikleriniz o kadar belirgin bir hal alacak ki çevrenize enerji vereceksiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda ve kişisel girişimleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekecek. Hayal kırıklıkları, gerçekleri görememe ve olaylara hayalci yaklaşma gibi etkileriniz devrede olacak.

2 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyatla ilgili oldukça net bir tutum içerisinde bulunabilir, yardımlaşma ve ihtiyacı olanların yardımına efektif bir biçimde yönelebilirsiniz. Duygulardan arınmış bir ciddiyetle ilerleme sağlayabileceksiniz.Finansal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. Zihinsel düzeyde kavram kargaşaları meydana gelebilir. Fikirsel olarak zorlanabilirsiniz. Maddi anlamda olası huzursuzluklarınızı çevrenizdekilere yansıtıp duygusal baskı oluşturmak yerine spor hareketlerine ve hobilerinize yönelebilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

2 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>