Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok mutlu olduğunuz bir beraberlik yaşıyorsunuz. Bugünlerde sevgilinizle bazı planlar yapıyorsunuz. Bu planlar baş başa bir hafta sonu tatili olabilir.

İş hayatınızda bir haberle ilgili olarak eliniz kulağınızda. Bu haber içten içe üzülüyor ama bir bakıma da seviniyorsunuz. Yeniolanakları kapınızda, sabırlı olun.

Para konularında alacağınız bazı haberler moralinizi yerine getirebilir. Beklemediğiniz maddi kazançlar bugünlerde yapmayı planlamadığınız harcamaları yapmanıza neden olabilir.

Aile içindeki bir sorunu kısa zamanda konuşarak halletmelisiniz. Aksi halde bu sorun dallanıp budaklanacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir. Keyifli geçireceğiniz birkaç saat ile, ömrünüzden tekdüze birkaç günü hiç düşünmeden takas edebileceğiniz bir yapınız var. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil.

2 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 09:37 Merkür-Chiron arasındaki olumlu görünüm, her şey hakkında derinlikli hatta bazen gergin bir şekilde düşündüğünüzü gösteriyor. Kafanızda birçok soru işareti var. Nelerin sizi rahatsız ettiğini biliyorsunuz. Zayıf olduğunuz meselelerde kolayca tepki göstermektesiniz. Ben derim ki, biraz sakin olun. Bu kadar kuruntu sizi yormasın. Saat 15:19 Ay-Pluto görünümü, hakkımız olanı elde etmekten yanayız. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 20:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

2 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi yaratıcı fikirlerini ortaya koyarken, çevrende farklı fikirleriyle ön plana çıkan insanlar sana daha çok hitap edebilir.

2 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyin kontrol altında olduğuna kendinize inandırmak isterken kontrolsüz davranışlar içerisine girebilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki eksikleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal faaliyetler açısından son derece yoğun bir döneme giriyorsunuz. Bugün haberleşme trafiğiniz çok hızlı olacak. Çeşitli davetler alabilir, birden fazla toplantıya katılabilirsiniz. Ayrıntılara kapılmayın.

2 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel hayatınızda partnerinize olan ilginizi belli edip, ona sevginizi sunun. Karşınızdaki kişinin sizinle mücadele etmeye değil, sizin ilginize ihtiyacı var. Son derece keyifli ve iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün bir şeyler tam karışıyor derken, üst üste gelen çözümler sayesinde evrenin size uzanan yardım elini hissedecek ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark edeceksiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkularınızın, heyecanlarınızın, aşkınızın peşinde olduğunuz bir gün ancak dönemin özellikle ilişkiler açısından hassas olduğunu unutmamalı ve güvenle ilgili problemlere takılı kalmamalısınız.

2 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasında meydana gelen uyumlu etkileşim bugün sizi bol bol meditasyon, yoga yapmaya davet eder. Yaşamın gerçeklerinden kaçmak eğiliminde olabilirsiniz. Bu tip insanlar karşınıza çıkar. Onların derdini dinlemek, öğüt vermek size düşer. Dostlarla bir araya gelip içki içmek için iyidir. Fakat abartmayın!

2 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 30" R
Ay
Terazi
13° 49' 39"
Merkür
Boğa
05° 08' 28"
Venüs
Boğa
24° 45' 57"
Mars
Koç
14° 30' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 56"
Satürn
Balık
18° 03' 25"
Uranüs
Boğa
23° 27' 51"
Neptün
Balık
29° 25' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 15"
Lilith
Başak
25° 28' 43"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>