Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun. Yaşamınızda ki olumsuzlukları ilişkinize yansıtmakla, sorunlarınızı paylaşmayı istemek arasındaki farka dikkat etmelisiniz.

İş yaşamındaki hızlı gelişmelere seyirci kalmayacaksınız. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündeyseniz. Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden, çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Kendinizi cesurca ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar vermeyin. Çünkü fırsatlar kadar büyük risklere de açık bir dönemdesiniz.

Başkaları ile birlikte hareket etmek ve düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsunuz, ama çevresel şartlar bunu pek verimli kılmayabilir. Gerçekçi olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ve kültürel konulara ilginizin artabileceği bir dönem. Tek başınıza pek çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Bir ilişkinizde size gösterilmeye çalışılan özenden çok daha fazlasını hakkediyorsunuz. Yaşam deneyimleriniz, bu özeni ancak kendi çabalarınızla elde edebileceğinizi gösterecek.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla kendimize olduğu gibi başkalarına karşı da dürüst yaklaşmamız gerektiğini vurguluyor. Evetdünyası, toplumsal yaşam bazen insanı yoruyor, zorluyor. Mükemmellik anlayışımıza ters düşen, ideallerimize hiç uymayan şartlara isyan ediyoruz. Ancak elden bir şey gelmez sanıyoruz. İşte bu Dolunay bu çelişkili hallerin içinde bocalamaya neden olabilir. Oysaki ne kendimizi ne de başkalarını eleştirmemek, kendimizi de üzmemek lazım. Olumsuzlukların aslında bir bakış açısı kazandırdığını görelim. Dersler çıkarıyoruz. Tecrübe ediniyoruz. Olan durumları hayatın şartlarına göre analiz etmek doğru olacak. Bugünkü Dolunayın bir başka yanı, yaratıcı düşünerek, dış dünyadaki haksızlıklara cevap vermeyi sağlamasıdır. Öyle becerileriniz vardır ki, bunlarıalanında göstererek, ürüne dönüştürerek, kazanç elde edebilirsiniz. Demem o ki, birilerini değiştiremeyiz belki ama çabamızla, başarımızla onlara örnek oluruz. İşte bu dolunayı güce dönüştürmenin işaretidir. Birkaç gün sonra Merkür-koç burcunda ilerleyecek. Size bahsettiğim bu konularda başarı, hız, yenilik için şans sunacaktır. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde senin dışında gelişecek ve seni etkileyecek aksiliklerle karşılaşabilirsin. Ailenden güzel bir haber alabilirsin.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınızı gerçekleştirmek adına kararlı ve emin adımlarla ilerlediğiniz takdirde karşınıza çıkan güçlükleri kolaylıkla aşabilecek ve bu yolda önünüze çıkabilecek engelleri hiç önemsemeden aşabileceksiniz. Bu yolda ilerlerken sizi karamsarlığa itecek hiçbir düşünce içerisinde olmamalı ve aynı şekilde sizi kararlarınız dan vazgeçirecek kişilerin yanında da olmamalısınız. Bu noktada belki yine sorunlar yaşamanız mümkün olacaktır. Fakat sizin kararlılığınız ve azminiz olduğu sürece önünüze hiçbir şey engel olamayacaktır.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda üstlerinizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konularda karar verme durumunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumlulukların farkında olacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda olgunlaşma, tamamlanma içine girebilirsiniz. İlgilendiğiniz konular askıda kalabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mart ayının bu ilk gününde ilişkiler ve aşkta sürpriz gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Kendinizi pek çok konuda iyimser hissederken akışa bırakmakta zorlanmayacaksınız.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde çok daha fazla fırsatlarınızın olduğu bugün, partnerinizin size olan sevgisin daha yoğun hissedebilir, aşk dolu paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yakın dostlarınızla veya partnerinizle görüşmelerden keyif duyacağınız bugün, eğer ilişkiniz yoksa yeni insanlarla tanışabilir, teklifleri değerlendirebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, kariyer alanlarınızda hassas gelişmeleri karşınıza getirebilir. Ailenize ve kendi iç dünyanıza odaklandığınız bu dönemde önemli işler için harekete geçebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay, kariyerinizde parlamanıza neden olacak. Belki de uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeyi başarıyla bitirdiğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda köklü bir değişim gündeme gelebilir. Sunum yapmak seminer ve konferans vermek açısından oldukça uygundur. En ufak detaya takılıp büyük resimdeki tamamlanmayı görmezden gelmeyin.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>