Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir gün geçirdiniz. Ama herkes böyle bir sevgili bulsa diyeceğiniz yerde, keşke her gün tatil olsa diyorsunuz. Doğrusu güç bulunur. Onun çevresinde böyle düşünen çok insan var, bilesiniz. Özellikle birisi sizin varlığınızı bir engel gibi görmüyor. İşiniz biraz zor gibi.

Umut bağladığınız biri sizi üzdü. Oysa onun boş vaatleri sizi heyecanlandırmıştı. İşinizdeki bir iki gediği kapatacaktınız. Yeniden planlar yapma gereği doğdu. Haftanın ilk günü hiç beklemediğiniz bir şekilde bu yeni planların içinde yer alabilir. Ama dört elle sarılmadan biraz düşünmelisiniz.

Ummadığınız yerden para desteği gelecek. Fakat size hoş gelmeyecek bir takasa karşılık olacak bu. Bir kapınız daha var. Kapalı değil, ama rahatça çalabilmeniz için geçmişe karşı biraz daha kadirşinas olmanız gerekirdi.

Bir yakınınızda bir sağlık meselesi çıkabilir. İstenmeden maddi destek vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinlik hissiniz, sizi başka nedenler aramaya yöneltip boşuna kaygılandırabilir. İlerleyen saatlerde edineceğiniz bazı bilgiler, yakın ilginizi gerektirecek. Bilinçli yaklaşımlar isteyen tartışmalara girebilirsiniz. Net, kararlı tavırlarla kazançlı çıkacaksınız.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamız saat 00:12 Güneş-Kuzey düğüm görünümüyle başlıyor. Her ne kadar geçmişi hatırlatıcı olsa da, gelecekle ilgili konularda umudumuzu yükseltici bir etkisi var. Kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilmemiz mümkün. Ne istediğimizi bileceğiz. Saat 01:57 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Duygularınızın çabucak alevlenmesi ve bir türlü halledemediğiniz bazı sorunların sizi durdurması anlamında etkili. Bu durma hareketi size göre değil. Fakat dış etkenler nedeniyle sabırlı olmak gerekiyor. Tabii ki bu bekleyiş nereye kadar diye düşünebilirsiniz. Anlık hissedişler karşısında kimi zaman kendinizi tutamaz, yüreğinizdekileri dışa aktarmak istersiniz. Saat 06:17 Ay-Venüs karşıtlık etkisinde, aşk konusunda özgürlük dürtünüz fazlasıyla yoğunlaşabilir. Kimi zaman karşınızdaki kişiyi hakimiyetiniz altına alacak kadar ihtirasla hareket edebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki, boşluk etkisi, kişisel kaprisler değil, bilhassa içinize yönelerek bir şeyleri yeniden gözden geçirme vaktidir. Saat 18:18 Ay-Mars görünüm etkisinde, içimizden pek çalışmak ve birileriyle konuşmak gelmiyor sanki. Sadece çok para istiyoruz. Çünkü şu andaki tüm sıkıntıları aşmamızda paranın önemi büyük. Saat 18:19 Ay-Satürn görünümü, sizi ciddileştirici, mesafeli durmanızı sağlayıcıdır. Bazı kişilere karşı tavır alırsınız. Bu biraz da kendinizi korumak içindir. Saat 18:44 Mars-Satürn kavuşumu, maddi konularda hırs vericidir. Hayatımızı garanti altına almanın yollarını araştırırız. Parasızlıktan, sorunlardan, hep böyle mücadele edip aynı kalmaktan çekiniriz. Kısıtlı bir bütçe yerine, rahat bir yaşam sürerek arzu ettiğimiz her şeye kavuşmak isteriz. Paranın ne kadar önemli olduğunu düşünürüz. Bu kavuşum mali sıkışıklığın işaretçisi olsa da, kişi endişeli düşünüp kendini de üzmemelidir. Bu sıkışıklık bir şekilde aşılacaktır. Ancak yaşanan tecrübeler de unutulmamalıdır. Hafta boyunca her işinizde kolaylıklar dileğimle,

2 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakiler düşünme hızına yetişmekte zorlanacaklar. Kendini ispat etmek için ekstra çaba gösterebilirsin.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili gizli kalmış bazı konular bugün ortaya çıkabilir. Sizler bu konuyla ilgili partnerinize karşı bir açıklama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Fakat olaylar işte umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Karşı taraf doğru olanı söylese dahi siz inanmak istediklerinize inanabilirsiniz. Bu konuda önyargılarınızdan sıyrılmanızı tavsiye edeceğim.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan sizin dışınızda gelişen olaylar gerilim yaratabilir. Bazı olaylar göründüğünden daha farklı olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmeye çalışırken detaylar içinde kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökler bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir. Duygularınız ve aklınız bir anda yaşanmışlıkların verdiği duygusallıkla karışabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünerek karar vermeli aşkın derin izlerini yüreğinizde taşıyorsanız karşınızda ki insana bir şans daha vermelisiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde özellikle maddi konularda, harcama ve bütçe konularında oldukça tedbirli yaklaşmak gerekebilir. Dalgınlık, ihmal, unutkanlık sonucu kayıplara dikkat.

2 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda aksilikler oluşabilir. Paraya dayalı önemli işleriniz varsa başka bir gün yapmanız gerekebilir. Aşk hayatınız veya ortaklaşa para alanlarınız da olumsuz etkilenebilir.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı giderek hızlandıracaksınız. Son derece farklı ve yoğun bir gün geçirecek, elinize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacaksınız. Yepyeni ve farklı istekler içine girecek, ikna edici olacaksınız.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

2 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>