Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız dikkat çekici ve bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu engelleme hazırlıklarına bugünden başlamanız gerekiyor. Buna zaman ayırmalısınız.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, hakkımız olanı elde etmekten yanayız. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Gereksiz yere zorluk çıkaran insanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkinizle alakalı meseleler bir hayli sıkıntı yaratabilir. Bazı kişileri bağışlamakta, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Saat 22 :12 itibariye Ay-Boğa burcu seyrinde, bir şeyleri kafanıza takmışsanız sürekli atıştırmak ihtiyacı duyarsınız. Rahat etmek, güven içinde yaşamak istersiniz. Huzurunuzu kaçıran mecburiyetlerden sıkılırsınız.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara açık olacağın bir gün. Sorumluluk alacağın yeni konular üzerinde çaba harcaman söz konusu.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerlerinde hâkimiyet kuramadığınız, kontrolcü davranmadığınız her olayı istekleriniz doğrultusunda yönlendirebilmeniz mümkündür. Bunu yaparken baskıcı bir tutumla değil daha arkadaşça yaklaşarak ve onların hoşuna giden bir tavırla yapacaksınız. Bu, geçmişte yara alınmış bir söz veya yanlış anlaşılmadan kaynaklanan hatalı bir söylem olabilir. Zamanında yaşanmış kırgınlıkları bugünün üzerinden değerlendirmeniz pek doğru olmayacaktır zamanki ruh hali belki de istenmeden söylenen sözlere neden olmuştu. Bu noktada affedici olmak iyi olacaktır.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Bugün ilgilendiğiniz konularda kendinizi göstermek ve ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Spekülatif konular da gündeminizi etkileyebilir. Yeni bir şeyler üretmek için hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Sevgi ilişkinizde dalgalanmalara dikkat etmelisiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal sıkıntı duymanız mümkün. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir. Moralinizi yüksek tutmalısınız. Olumsuz düşünceler ve kuruntular içine girebilir, bu duygularınızı sevdiğinize yansıtabilirsiniz. İletişim sorunlarından sıkılabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aktif, dinamik ve parasal harcamalara yönelik başlayan gününüz yerini yapılması gereken işlere bırakabilir. Aile hayatınızda sevdiklerinize karşı anlayışlı olacaksınız.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, partnerinizle çocuksu, neşeli heyecan yaşayabilirsiniz.Bugüne kadar hiç gitmediğiniz yerlere gitmek, dostlarınızla birlikte vakit geçirmek için harika bir gün. Ayrıca sportif faaliyetler, sanat çalışmaları, yoga, pilates gibi etkinliklere zaman ayırabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, geleceğe yönelik büyük planlar hazırlamak veya zaten hazırlanmış olanları yakın çevrenizle paylaşmak ve görüşlerini almak için uygundur. Bu paylaşım esnasında, fikirleriniz ve hararetli sunumlarınız da takdir toplayabilir.

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 56' 58"
Ay
Kova
16° 56' 17"
Merkür
Koç
17° 34' 27"
Venüs
Boğa
02° 56' 02"
Mars
Koç
00° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 26"
Satürn
Balık
16° 42' 45"
Uranüs
Boğa
22° 26' 13"
Neptün
Balık
28° 57' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 50"
Lilith
Başak
23° 30' 43"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>