Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir ve kıskançlık hisleriniz aşırıya varmadığı sürece mutlu olabilirsiniz.

Alım satım, vergi miras ve tamamlanmamış sigorta işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Paylaşımlar konusunda ani ve duygusal kararlar alabilirsiniz.

Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Yapacağınız yatırımlar konusunda kararsız kalmanız olası.

Parasal ve özellikle ortaklaşa konularda kendinizi aldatabilir ya da aşırı cömert davranışlarda bulunabilirsiniz. Daha gerçekçi olmaya bakın. İlişkiler önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili konularda fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bu gün planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ay ın konumu sosyal hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz

21 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu etkisiyle, Pazar gününü karşılıyoruz. Bu enerji size her meseleye hakim olmanızı, yenilikçi düşünmenizi sağlar. Bir sorun olsa dahi, hani kafanızı kurcalayan,  -Hayat devam ediyor ve gün gelir  yaralar sarılır diyerek umutlu ve kendinize güvenli bir şekilde düşünebilirsiniz. Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, hoş ve olumlu saatlerin işaretçisidir. İlgiyi üzerimize kolaylıkla toplarız ve kendimizden gayet emin bir insan olduğumuzu diğerlerinin de kabul ettiğini hissederiz. Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İletişim, ulaşım,  haberleşme, yakın çevrenizle alakalı  konular öne çıkıyor. Bütçenizi aşmayan alışverişlerde bulunabilirsiniz. 21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. İlişkilerde en fazla önemsenen olgu, güvencedir. Eşiniz,ortağınız veya ailenizle olan maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlarda bu olgunun bilhassa ön planda olduğu süreçtir. Yatırımlar geleceğe dönük düşünülerek yapılır. Ev sahibi olmak, bir yuva kurmak veya aileye destek olmak gibi meseleler gündeme gelir. Eğer sıkıntılı bir süreçten geçiyorsanız, bunu aşabilmenin yolları üzerinde durulur. Borçlarınız varsa, bunlardan bir an önce kurtulmak arzusu çok daha fazla etkilidir. Bu amaçla çalışılır, çabalanır. Yurtdışına veya başka bir şehre bir müddetliğine gidilip çalışabilir, lisan öğrenebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Master programı, seminerler, tecrübenizi geliştirmek gibi girişimlerin özünde yatan en önemli olgu, güven içinde yaşamak amaçlı olabilir. Aynı şekilde eşiniz veya partnerinizin de hayatında böyle gelişmeler yaşanabilir. Saat 19:58 itibariyle Ay-Başak burcunda ilerleyecek ve saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. Güven olgusunun hayatımızdaki yeri ve önemi konusunda düşüneceğiz. Bize neler güven veriyor. Para mı, aşk mı,mi? Bu kişiden kişiye değişebilir. Eleştirel davranabiliriz. Normalde önemsemediğimiz ufak detaylar bile gözümüze çarpabilir. Kolay kolay kimseye inanmayız. Tüm Babaların, baba adaylarının, babalık duygusuyla dolu yüreklerin 365 günü kutlu olsun. Ebediyete intikal etmiş kıymetli babalarımız nurlar içinde uyusunlar. Kalben sevgilerimle,

21 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Aşk duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için, aşkı da güç çevrelerinde arıyorsunuz. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla grup toplantılarınızda haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz. Farklı farklı projeleriniz yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dünden gelen olumlu temalar devam ederken, kendinizi daha hissedebilirsiniz. Uzaklarla, yabancılarla ilgili olunabilir.

21 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade ederken gerginlik hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız.

21 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi spora yönlendirebilir, keyifli organizasyonlarda yer alabilir ve aşk hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı duygu ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, siz de bireysel olarak ani hareket etmemeli, ilişkilerinizde dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlar, daha az tanıdığınız insanlarla bir araya gelerek vealanlarınıza kanalize olarak gününüzü geçirebilirsiniz. Bugün dış ortamlarda, arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizin konularına vaktinizi harcayabilirsiniz.

19 HAZİRAN 2015 YAY BURCU YORUMU

Uzak çevrenizden kulağınıza gelecek olan konuşmalar yeni kararlar almanıza neden olabilir. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir gün içindesiniz. Seyahat planları bu aralar daha fazla ilginizi çekiyor. Planlarınızı gerçekleştirmek için adım atacaksınız.

18 HAZİRAN 2015 YAY BURCU YORUMU

Ortaklaşa işleriniz için gelecek planlarınızı devreye sokmaya çalışın. Yeni arkadaşlar size özel hayatınızda vealanlarınızda yardımcı olabilir. Ortak hesaplarınızın üzerine düşebilirsiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, burslar, borçlar, ödemeler, eşinizin finansal koşulları gündeminizde olacaktır. Bu dönemde çalışmadan para havadan gelir, ama sonra ödenmesi gerekir. Almak istediğiniz krediyi rahatlıkla alabilirsiniz, banka işlemlerinden dolayı genelde şanslı olursunuz. Borçlarınızı çok daha rahat ve düzenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Olası borç arayışlarınız daha ılımlı bir şekilde karşılanır, ev almak için eviniz için de kredi çekebilirsiniz. 

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

21 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>