Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir boşluğa düştünüz ve ilişkinizi nerdeyse hergün sorguluyorsunuz. Bu gidişle düzgün bir ilişki yaşamanız bir hayli zorlaşacak.

İşyerinizde bugün bazı projeleri değerlendirme fırsatı bulacaksınız ve yaratıcı önerilerde bulunacaksınız. Amirinizden takdir toplayacaksınız.

Kendinize ve ailenize para harcamayı çok seviyorsunuz ve bu yüzden yakında maddi bir sıkıntıya düşmeniz söz konusu olabilir. Harcamalarınızı sistematik ve dikkatli bir biçimde yapmalısınız.

Son günlerde çok dalgınsınız ve kendinizi toparlayamıyorsunuz. Bu yüzden çevrenizle ilgili bir kaç sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne sağlık sorunlarıyla başlayabilir ve moralinizi bozabilirsiniz. Gün içinde ufak bir kaza geçirmeniz olası. Bir arkadaşınızdan beklediğiniz bir haber var. Fakat bu haberin gelmesi biraz gecikecek. Bu durum sinirlerinizi bozabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle zaman geçirerek üzerinizdeki sıkıntıları atabileceksiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar önemli enerji etkinliği altında Cumartesi gününe adım atıyoruz. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü bir yanıyla cesaret aşılarken diğer yanıyla bizi düşündüren meseleleri hatırlatıyor. Özgür olmak, canımızın istediği gibi yaşamak dururken, kafamıza takılanlar rahat vermiyor sanki. Ancak Güneş güçlü olduğu Aslan burcunda ilerlemekte. Biz de, güven duygumuzu ayakta tutarak, şöyle bir derinlemesine gözden geçirmelerde bulunalım ve bizi neyin durdurduğuna bir bakalım. Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Duygusal anlamda kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Olan bitenleri hassasiyetle ele alabiliriz. Hatta tepkisel düşünebiliriz. Saat 22:31 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında, birilerinin size karşı olumsuz düşündüğünü ve sizi bilerek üzdüğünü farkederseniz, lütfen sakin olunuz.  Siz ateş grubu burcun insanısınız. Pek sakin olmayabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem,  çevrenizdeki insanlara dikkat ediniz ve kim dostunuz kim düşmanınız gözlemlemeye  çalışınız. Bu enerjinin bir diğer yansıması, eleştirilere karşı tahammülsüz olmanızdır. Bunun en önemli nedeni, çalışıp çabalamanıza rağmen, çevrenizdeki kişilerin bunun farkında olmayıp, size sıradan bir kişiymiş gibi davranmalarıdır. Gücünüzü söz veya tavırlarınızla hissettirmeye çalışabilir, etrafınızdakilere mesafe koyabilir veya  gizemli bir kişi gibi davranırsınız. Amacınız sizin hakkında bir şey öğrenmemeleridir. Dikkat ederseniz bunlar epey zorlu durumlar. Yapılması gereken nedir? Geceyi  sakin, hani eskilerin deyimiyle, etliye sütlüye karışmadan, etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü ne yaptığını kendinize dert etmeden ilerlemektir. Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konularında karşı tarafın gücünden faydalanmak için, uygun ve olumlu bir gün. Gücünüzü sınamaktan korkmuyor ve cesur bir şekilde olaylara sarılıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi iyi bilenler için, korkutucu olabilir fakat dostlarınızın sizden beklentileri daima destekleyici tarzda gelişmektedir. Talepler gittikçe artıyor.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir. Bazı yeteneklerinizi abartmanız çevrenizin sizi yadırgamasına neden olabilir. Kelimelerinizi dikkatli kullanmalı ve günü sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek geçirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elde olmayan nedenler ya da şanssızlıklar yüzünden yorulabilirsiniz. Olayları kendi akışına bırakmaya bakın.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çalışarak bedeninizi ve zihninizi yoruyorsunuz. Ama bu beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde son derece pozitif haberler alabilir, partneriniz ve sevdiklerinizle ılımlı, sevgi dolu diyaloglar geliştirebilirsiniz. Seyahatler, eğitimler ve kişisel gelişim alanı ile ilgili destek aldığınız bugün, inancınız doğrultusunda geleceğe yönelik yeni hayaller geliştirmeli ve gelecekte nerede ve kimlerle olmak istediğiniz hakkında düşünmelisiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaktaki akrabalarınızla veya büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bugün, sorumluluklarınızdan kaçmayın. Özellikle tehlikeli yerlerden ve ortamlardan kaçınmanız gerekebilir. Seyahat halindeyseniz ya da tatildeyseniz yine çok dikkatli olmalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün özel yaşamınızdaki konular üzerinde bir hayli düşünceli olup kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız, haksız ve son derece yanlış düşünceler içinde olabileceğiniz bir zamandasınız. Emin olun sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. Bu olumsuz düşüncelerden bir an evvel arının. Hafta başı ile birliktehayatınızda bir takım engeller yaşansa da kıvrak zekanız sempatik tavırlarınız sayesinde hepsinin üstesinden gelebileceğinizi bilerek hareket edin. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise yasal konularla ilgili beklenmedik gelişmelerle sarsılabilirsiniz. Öfkenizin esiri olur haksızlık ederseniz haksızlık görebilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>