Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Coşkulu beraberliğiniz herkesi imrendiriyor. Sık, sık kısa ayrılıklar yaşamanızın bu ilişkiyi canlı tuttuğunu düşünenler var. Siz buna katılmıyorsunuz. Bunu aşkınıza hakaret gibi algılıyorsunuz.

Mutlu bir ortam içinde olduğunuz için işinizin verdiği aşırı yorgunluğa aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen çok ilginizi çekiyor.

Partnerinizin tutumluluğuyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz. Dar bir dönemdesiniz, ama sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.

Sevgilinize ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz. Onun hayat dolu, canlı görüntüsü yanında biraz sönük kalıyorsunuz. Hiç olmazsa bu geceki eğlencede biraz hareketli olmaya çalışın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaaflarınızdan kurtulmak istiyorsunuz. İyi niyetlisiniz bu konuda, fakat zaafınızla karşılaştığınızda garip bir biçimde direnişe geçiyorsunuz. Bu davranış da sizin başka bir zaafınızı gösteriyor. Size kardeş gibi yakın biriyle ortak bir işiniz var. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Onunla bir çıkar ilişkisi içinde dostluğunuzu aşındıracağınızı düşünüyorsunuz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz seyirle ilerleyecek. İş hayatımızla ilgili planlarımız, görüşme veya düzenlenecek işlerimiz, halledilmesi gereken incelemeler gündem maddemizde yine önemini koruyor. Geri hareket döneminde gözden geçirdiklerinizi tabii ki yürürlüğe koyunuz. Ancak bu tarih sonrası, karşınıza çıkacakveya fırsatları gölgeli günleri hesaba katarak 29 Eylül tarihine kadar iyice gözden geçirmeye devam edeceğiz. İşimizde düzenli, titiz çalışacağız. Sorumluluk bilincimiz tabii ki yüksek olmalı. Verimlilik esas alınacak. İşimizde sorunlarımız varsa bunlar düzelebilecekse, risk alıp işten ayrılmayalım. Fakat hakikaten düzelmeyecekse, bir umut yoksa başkaarayışlarında bulunalım. Bulmadan işten ayrılmayalım. 22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal yaşamda birebir bağlantımız olan kişilerle ilişkimize önem verdiğimiz zamandır. Uyumlu ve dengeli insanlarla bir arada olmak isteriz. Kaprisli, bencil insanlardan uzak dururuz. Yeni kişilerle tanışırız. Bu da dönemin hoş etkileri arasındadır. Elit, kaliteli, popüler mekanları tercih ederiz. Özellikle davetler, organizasyonlar, insanların bir araya geldiği sanat mekanları ilgimizi çeker. Genel olarak bu dönemde, sosyal hayatta kurulan ilişkiler, yeni insanlarla tanışmak, beraberliklerimizde uyum ve paylaşımdan yana düşünmek kolaylaşır. Maddi konularda girişim arzumuz yoğundur, hedefimize varmamızı sağlayacak insanlara ulaşma ihtiyacımız bir hayli yüksektir. Aşka kapılarımız açıktır. Başkaları bizden farklı düşünse de, bu farklılıkları adil ve nazik biçimde dengeye oturtmak isteğimiz ön plandadır. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Venüs burcunuzda ilerlerken, kişisel cazibenizi de, karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızlardan olumlu destek var.

22 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş seyahatleri veya ziyaretleri belli konularda gözünüzü açabilir veya sizden ne beklendiğini görmenizi sağlayabilir. Yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze güvenebileceğiniz ya da aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Yeni kişilerle tanışmak için adımlar atmaktan çekinmeyeceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bilgimizi arttırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ile ilgili veya ortaklı konularda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi en iyi haline getirmek için hırs yapabilirsiniz. Gün içinde gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda hassasiyet oluşabilir. Eğitimler iyi geçmeyebilir. İkili ilişkilerinizde rahatlamalar meydana gelebilir. Geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Dostlarınıza olağanüstü ilgi, sevgi gösteriyorsunuz. Oysa aynı ilgiyi görmeyi siz de hak ediyorsunuz. Karşılıksız sevgilere çok dikkat etmelisiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı insanlar üzerinde etki bırakmak isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizden daha fazla istifade etmelisiniz. Kariyerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar yavay yavaş geride kalıyor.

22 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla gerek ortaklıklarınız, gerekse özel ilişkinizle ilgili bir gerginlik yaşayabilirsiniz.Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik sonlanmalar meydana gelebilir. Merkür/Plüton üçgen açısı sayesinde arkadaşlarınız ve toplumsal bir mesele ile ilgili bir konuda maddi bir destek veya yaratıcı ve ilham verici bir yönlendirme fırsatı yaşayabilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

22 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 53" R
Ay
Balık
08° 37' 47"
Merkür
Koç
18° 24' 06"
Venüs
Boğa
04° 48' 57"
Mars
Koç
02° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 50' 36"
Uranüs
Boğa
22° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Başak
23° 40' 53"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>