Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hala sınırlı, mesafeli tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. Daha yapıcı davrananı keşfetmek için, yazı-tura atmanız gerekmiyor.

Pürüzlü bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir.

Cömertsiniz. Paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor olabilir. Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Yeni tanışıklılıkları, kalıcı arkadaşlıklara döndürmede problem yaşayabiliyorsunuz. Dün bir, bugün iki denilen ilişkilerde çok erken müdahaleleriniz, eleştirileriniz oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde bir hukuk işiniz olabilir. Bununla ilgili inatlaşmaların tek yanlı olmadığını görebilmeniz, dışardan gelecek iyi niyetli uyarılara bağlı olacak. Arkadaş çevrenizde tutukluk gösterdiğiniz ve güvensizlik olarak algılanmaya çok elverişli ilişkileriniz var. Kendinizi iyi hissetmediğiniz ilişkileri sürdürme kararlılığınız çok anlaşılır değil.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:17 Güneş-Kuzey Düğüm görünüm etkisinde, iş-ev arası hayatımızı dengede tutmaya çalışırken yorulmaktayız. Hangi cephede savaşacağımızı bazen bilemiyoruz. Benim tavsiyem öncelikle işimize, ideallerimize önem vermemiz. Dış etkenler zorlasa da, biz hedefimize odaklanırsak, kararlı olursak her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Saat 08:08 Ay-Venüs görünüm etkisinde, harcamalarımızı kontrol altında tutmamız kolay olmayabilir. Gördüğümüz her şeyi almak isteriz. Buna dikkat edelim. Aşkta sıkıntıya gelemeyiz. Her şey istediğimiz gibi olsun diyerek diretebiliriz. Saat 08:35 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Saat 12:02 Mars-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm etkisinde, hem aşk hayatınız hem ileriye yönelik hedefleriniz hem de maddi konular üzerinde hırslı davranmanızı, gücü sevmenizi ve isteklerinizi elde etmek amaçlı hareket etmenizi sağlıyor. Siz bir yandan gayet enerjik ve ihtiraslı bir şeklide aşkı arzuluyor ve hayatın zevkli yanlarını yaşamak istiyorsunuz. Ancak diğer yandan arzularınıza ulaşmanız için paranın şart olduğunu biliyorsunuz. Bütün bunlar bir araya geldiğinde gün boyu, nasıl ve hangi yöntemle isteklerinizi elde edeceğinizi düşünürsünüz. Saat 22:34 Ay-Pluto kavuşumu, mali konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Saat 23:12 Ay-Mars görünümü, finansal,ve ilişkiler anlamında iç huzurumuzu, güvenliğimizi önemsediğimizin göstergesidir. Bu yüzden elimizde olana sahip çıkarız. Kolay kazanmadığımızı biliriz. Ancak bir yandan da, doğamız gereği özgür olmak, dilediğimiz gibi hareket etmekten yanayınızdır. Şimdi cebimizde paramız yetersiz ise, bu saatlerde tabii ki sıkılırız, tepki gösteririz. Özelliklesorunu, mali güçlükleri olan kişilerde bu durum çok daha bellidir. Beklentilerimize uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşine ya da sevgiline duygularını göstereceksin. Ne zamandır ihmal ettiğini düşündüğün güzel sözler ağzından bir bir dökülecek.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle olan iletişiminizin size çok iyi geleceği bir zaman dilimi. İlişkilerde hoşgörünün önemini daha da anlayacaksınız. Gücünüzü ortaya çıkartabileceksiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişileri karşınıza almak işlerinizi zorlaştırabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çıkarlarınız söz konusu olduğunda tedbirli davranıyorsunuz. Farklı insanlarlabirliği yapacaksınız. Çok çalışmak sizi mutlu ediyor aslında. Ama sağlığınızı da düşünün..

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda, parasal alanda istek, arzularınız, kazançlarınızı artırmak, yeteneklerinizi değerlendirmek yönündeki mücadeleniz bu dönemde yüksek olabilir. Bu durumun heyecan ve tutkularınızdan, sevdiklerinize ayırdığınız zamandan sizi almadığına dikkat etmelisiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda kantarın topuzunu fazla kaçırabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeli, tehlikeli spor ve faaliyetlerden kaçınmalısınız. Riskli işlerinizde bazı mücadelelere hazır olun.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyatla ilgili oldukça net bir tutum içerisinde bulunabilir, yardımlaşma ve ihtiyacı olanların yardımına efektif bir biçimde yönelebilirsiniz. Duygulardan arınmış bir ciddiyetle ilerleme sağlayabileceksiniz. Finansal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. Zihinsel ve fikirsel olarak olgun ve sorumlu davranıp arkadaşlarınıza tavsiye vermeniz olasıdır. Hobileriniz, çocuklarınız ve evliliğinizle ilgili olası gerginliklerin, maddi taleplerin ve aşırı harcamaların maddi durumunuza düzeltilemez zarar verme durumu beş gün etkili olabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşinize bağlı olan günlük gelirlerinizle ilgili artışlar olması mümkündür. Bu artışı sağlayan şey, isminizi öne çıkarabilmeniz,kaliteniz veya çevrede bıraktığınız olumlu intiba olabilir. Çalışkanlığınızın ve görev bilincinizin faydalarını görüyorsunuz.

22 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 34" R
Ay
Balık
20° 28' 34"
Merkür
Koç
18° 54' 35"
Venüs
Boğa
05° 49' 31"
Mars
Koç
02° 44' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 24"
Satürn
Balık
16° 54' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 40"
Lilith
Başak
23° 46' 20"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>