Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünler içinde sürpriz karşılaşmalar artabilir. Adım atmayı denemelisiniz. Ondan beklediğiniz adım, gecikebilir. Karşılıklı koşulları kıyasladığınızda ilk hareketin size düştüğünü göreceksiniz.

Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok etkileyecek. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip teslimiyetçi olabiliyorsunuz.

Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle hercailikler pek mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara yaratabilirsiniz. Can sıkan nostaljiler içine girebilirsiniz. Geride kalmışlarla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Buhayatımızla ilgili konuların paylaşım, uyum ve uyumsuzluk,ilişkileri açısından gözden geçirme yönünde olumludur. Yaylar bu süreçte bütünden ziyade detayların üzerinde durmak zorunda kalabilirler. İş ilişkilerinde bu durum lezzetsiz bir zaman olabilir. Projeler yavaş ilerleyebilir. Ekip çalışmalarında hoşunuza gitmeyen durumlar oluşabilir. Yaptığınızüstleriniz tarafından yeterli bulunmayabilir. Belki en yakınınızdakiarkadaşınız size mesafe koyabilir. Bunların tümü, etrafınızdaki insanları farklı yönleriyle görebilmenizde aslında olumludur. Ancak bunun üzerinde fazla durup, mesele haline getirmek bu kısa süre içinde huzursuzluğa neden olabilir. İş yerinizde yer değiştirme, onarım, bakım, düzenleme gibi işlemler söz konusu olabilir. Sağlıksız bir ortamda çalışıyorsanız, mutlaka dikkat etmeniz, bunu ilgili yerlere bildirmeniz faydalı olur. Ani birkararı vermek yanlıştır. Eski birarkadaşınızla karşılaşmanız, eskiarkadaşlarınızla bir araya gelmeniz, tatile çıkmayı düşünürken izin alamamanız bu süreçte rastlanan durumlardır. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünümde, iki konuda dikkatli olmak gerekiyor. Bunlardan ilki, aşk hayatınızın, varsa çocuklarınızla olan ilişkinizin, hayatın lezzetli ve keyifli yanlarından istifade edebilmenizin önünde engel oluşturan meseleleri bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. Astrolojik anlamda zorlu olan enerjileri nasıl güce dönüştürebiliriz? Öncelikle sizi nelerin hüzünlendirdiğini, gerginleştirdiğini, hatta kimi zaman kendinizle dahi çelişkiye düşürdüğünü belirlemektir. Bunu yaptığınızda hissedeceğiniz   rahatlama hakikaten şifalıdır.  Kişisel kırgınlıklar, acılar, gerginlikler, geçmiş meseleler  yüreğimiz ve kafamızın içinde sürekli olarak canlandırıldığı müddetçe ne yeni bir sayfadan hayata bakmak mümkündür. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, yaşamın güzelliklerini arzuladığınızı, tasasız, coşkulu bir şekilde yaşamak arzunuzu işaret ediyor. Ayrıca kısa seyirli seyahatlerin, keyifli yolculukların moralinizi düzeltici olacağını gösteriyor. Bir yerlere gidin ve rahatlayın.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz isterister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz bunu aklınızdan çıkarmayın. Bu geçici bir etkidir kontrollü olduğunuzu başardığınızda ilerleyen günlerle birlikte her şey sizin için çok daha olumlu bir hale gelecektir. İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilir önemli bir terfi alabilir kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elde olmayan durumlar ya da rahatsız edici olarak adlandırılabilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Bu gibi bir durumda soru işaretleri kafaya yerleşebilir, ama ne olursa olsun her şeyin dışında kalmalısınız. Sakın unutmayın! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca sizin pek kontrol edemediğiniz durumlar yaşanabilir. Olaylar karşısında anlayış geliştirmek gerek.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel güç gerektiren işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için pratik çözümler bulabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz bu aralar.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi geliştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve maddi konulardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İlişkilerinizde bir arada olma ve yakınlık ihtiyacınızın arttığı, kıskançlık gibi duygulara açık bir enerjide bulunmaktasınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, sizin kariyer vealanlarınızda gerilemesine başlıyor. İş hayatınızda kurduğunuz ilişkilerde ay sonuna kadar sorunlara açık olacaksınız. Toplum içinde yanlış ilişkiler içine girebilirsiniz. Aile ilişkilerinize dikkat edin.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler test aşamasında, özellikle birlikte olduğunuz kişi ile aranızda mesafeler var ise. Eğitim, yayıncılık, iletişimle ilgili konularda zaman zaman aksaklıklar meydana gelebilir. Akrabalarınızla ilgili gizli kalmış bazı şeyler açığa çıkabilir, bazı duyumlar alabilirsiniz. Çok uzun süredir görüşmediklerinizle de bir araya gelebileceğiniz ortamlar olacaktır.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>