Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman yaşadığınız dengesizlik bugün açığa çıkabilir. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz ama bazen düşüncesizce söylediğiniz sözler onu kırıyor. Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranmanızda yarar var.

İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da toplantı yapabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.

Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor. Bugün yine zorlanabilirsin, gün oyu bir hayli gerginlik yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçebilir. Bir yakınızdan para konusunda eleştiri alabilirsiniz.

Çevrenizdekiler sizden daha fazla enerji ve ataklık bekliyor. Enerjik davranmanız yararınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yanınız maceraya atılmak istiyor, bir yanınız ise tembellik yapmak istiyor. Bugün tembelliğinizle maceracılığınız çelişebilir. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi etkileyebilir. Bu gelişmenin sonu aydınlık gözüküyor.

26 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 07:36 Ay-Neptün görünüm etkisinde, sorun çıkmasın isteriz. Bir yandan da özgür olma arzunuz yükselir. Ancak ben derim ki, iyice düşünmeden verilecek karar pahalıya mal olabilir. Saat 09:31 Ay-Mars görünümü, ailevi ve mesleki yöndeki meseleler üzerinde dikkatlice durmanız gerektiğini göstermektedir. Özellikle çalışma koşullarının düzeltilmesi yönünde hedefler belirleyebilir, bunları özgür biçimde yoluna koymak isteyebilirsiniz. Kimi zaman ani çıkışlarınız olabilir. Saat 16:13 Satürn-Kuzey düğüm görünümü, üstünüzdeki baskıları, çıkmazları, sıkıntıları azaltıcı etkisiyle olumludur. Kalbinizin sesini dinlemenin, inanmanın, cesaretin işaretçisidir. Şartlar düzelmeye başlar, önünüzü görmeniz mümkün olur. Endişe verici gelişmeler hatta kendinize ve hayata inanmaktan sizi alıkoyan tuhaflıklar geride kalır. Eğitim, iş, özel konularda sizi memnun edici yenilikler, fırsatlar umut vericidir. Siz de değiştiğinizi, artık eskisi gibi olmadığınızı fark edersiniz. Geçmiş tecrübeler belki zorluydu ancak size kazandırdığı olgunluk şimdi işinize yarayacaktır. Korku duymadan, kendinizden şüphe etmeden gönüllü bir şekilde hayata katılırsınız. Günü en olumlu şekilde değerlendirmeniz, keyfine varmanız dileğimle,

26 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığını ilgilendiren konularda yeni kararlar verebilir, kötü alışkanlıklarını azaltmak adına profesyonel bir yardım alabilirsin.

26 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik ve finansal konularda ailenizden destek görebilirsiniz.Kariyeriniz ile ilgili yepyeni bir oluşum içerisinde olacaksınız.

26 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı durumlar arasında seçim yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Verdiğiniz kararları yoluna koymak isteyebilirsiniz.

26 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Yaylar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

26 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınızdan geçtiği gibi konuşmaktan kaçınmalısınız. Farkında olmadan arkadaşlarınızı kırabilirsiniz. Karar vermeniz gereken durumlarda tedbirli davranmalı, aklınızdan geçenleri düşünmeden söylememelisiniz.

26 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlara bağlı kalmadan hareket etme çabasındasınız. Arkadaşlarınızla yapacağınız günlük aktiviteler gününüzü doldurabilir. Bugün, sosyal ortamlarda bolca vakit geçirebilirsiniz.

26 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün şans sizden yana. Zira Ay tüm gün burcunuzda olmaktan çok mutlu olacak. Siz de kendinizi özgür, maceraya açık enerjilere odaklasınız. Yeni yerler, mekanlar keşfetmek ve ufkunuzu genişleten bilgi ve belgelere ulaşmak için fırsatınız var. İçinizdeki saklı çingene ruhu varsa onu ortaya çıkarmanın tam zamanı! Açık, geniş ve ferah mekanlara gitmek, rahat ve gündelik bir kıyafetle şehirde yeni sokaklar denemek için uygun bir gün.

26 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

26 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 08" R
Ay
Terazi
15° 24' 12" R
Merkür
Boğa
05° 19' 35"
Venüs
Boğa
24° 55' 41"
Mars
Koç
14° 36' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 48"
Satürn
Balık
18° 03' 55"
Uranüs
Boğa
23° 28' 18"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 38"
Lilith
Başak
25° 29' 36"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>