Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun gizemi, sorularınıza yanıt alamamanızdan kaynaklanıyor. Bir arkadaş aracılığıyla bir şeyler öğrenme niyetiniz, pek duygulu değil. Sizin kadar etkilenmemiş görüntüsünün nedenini, sizin dayandırdığınız gerekçelerde aramayın.

Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır gerekebilir. İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan başka biri daha var gibi.

Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz.

Haksızlığa uğradığınız bir konudaki suskun tavrınız, yeni haksızlıkları getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdan memnun görünmediğiniz alanlarda, kendinize ve birtakım ilişkilerinize yeniden çeki düzen verme niyetlerine girebilirsiniz. Bununla ilgili beklemediğiniz destekleriniz olacak. Toplum yaşantınızda belirgin canlanmalar var. Girişimciliğiniz ön planda. Karmaşa yaşadığınız konuları belli bir süzgeçten geçirme fırsatları yakalayıp değerlendirebilirsiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:06 Ay-Uranüs görünümü, her türlü olumlu yöndeki değişime, yeniliklere açık olduğumuzun göstergesidir. Bu görünüm, bize farklı ve heveslendirici olan ne varsa, ona doğru yönlenmemizde yardımcı olabilir. Güne hızlı şekilde adım atmamızda yardımcıdır. Saat 14:33 Ay-Chiron görünümü bazı gelişmelerin, işinizde veya özel hayatınızdaki durumların sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Kaçıp kurtulma arzunuz yoğundur. Sizi bağlayan koşullardan sıkılırsınız. Saat 18:51-27 Nisan saat 02:54 arasında boşlukta ilerleyecek Ay süresince, kimseden çekinmeden düşüncelerinizi dile getirmenizi, hedefiniz üzerine gitmenizi, sakin bir yaşam yerine heyecanlı maceralara açık olmanızı sağlasa da, lütfen tedbirli olmayı, aceleci kararlar vermemeyi biliniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Üstelik dostlarınız için kendinizi ön satıhlara atabilirsiniz. Biraz da, bunu bilerek yapacaksınız. Çünkü şövalye ruhunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize örnek oluyorsunuz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın.

26 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi araştırmalarınızı kendiniz yapmanız önem taşıyor. Başkalarının söylediklerine veya başkalarının araştırma sonucu elde ettikleri gerçeklere göre hareket etmemelisiniz. Eğlenceli yaklaşımlarınız diğerlerini size çekebilir ve istediğiniz bilgileri elde etmenizi kolaylaştırabilir. Sevgi temalı ilişkileriniz kendiniz iyi hissetmenizi sağlıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akşam saatlerinden itibaren Ay boşlukta. Dolayısıyla, önemsediğimiz işleri bu saate kadar halletmemizde fayda var. Ardından isteksizlikler veya kararsızlıklar söz konusu olabilir. Oysa gün boyu enerjik ve motiveyiz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı en iyi şekilde ortaya koyabilir ve değişik şeyler deneyebilir veya deneyimleme şansı bulabiliriz. Günlük aktiviteler ve ilişkiler açısından ivme yakalayacağımız bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda farklı fikirler içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında araştırma yapabilirsiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Toplumsal baskılara dayanamıyorsunuz. Bugün kendinizi suçlu hissedebilirsiniz. Oysa kavga etmenin alemi yok.

26 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızla ilgili ani gelişmeler yaşamaya müsait bir gündesiniz. Varolan yüksek enerjinizi spora kanalize etmeniz, öfkeli davranışlardan uzak durmanız gereken bugün, flörtler ve çocuklarla iletişim konusunda gerginliğe açık bir zamandan geçmektesiniz.

26 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki oluşumların somut karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Parasal konularda büyük destekler ve yardımlar görebilirsiniz. Kendinizi son derece güçlü ve iyi hissedeceksiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç motivasyonunuz yükseltirken, başkaları için nasıl fayda sağlayabileceğinizle ilgili planlar geliştirmeye bugün de devam edebilirsiniz. Ancak bugün odaklandığınız konularda kısıtlanma hissi nedeniyle moraliniz bir parça düşürebilir. Geçmişte başınıza gelen olumsuz anıları ve deneyimleri aklınıza getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde moral düşüşüne izin vermemelisiniz. Genel olarak ise; Ay bugün saat 17:51'de boşluğa girecek. Ay tüm gün Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Yolculuk, haberleşme, ticaret ve yabancılarla ilişkilerinizi, eğitim ve yazım işlerinizi boşluk etkisine girmeden önce halletmekte fayda var. Ay boşluğa girdikten sonra daha yavaşlayın. Yüksek tempolu işlerden uzak kalarak, arkadaşlarla veya yakınlarınızla beraber eğleneceğiniz sohbet edeceğiniz bir akşam geçirin.

26 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konulara verdiğiniz önem artabilir ve dolayısıyla da tüm dikkatinizi onların üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak; sosyal ortamların size vereceği keyife kapılıp oldukça masraf etmeye devam etmeniz de ihtimal dahilindedir. .

26 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>