Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki yaşama coşkusu ve aşka odaklanma arzunuz, birbirini karşılık kışkırtan iki duygu olarak ruhunuzu dalgalandırıyor. Bu, birçok insan tarafından ideal sevgili olarak görülmenize neden oluyor.

Aktiflik ve girişkenliğiniz şu günlerde had safhada. Bundan yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızdan taşmak isteyebilirsiniz. Şanslarınızı fazla zorlamamanız gerekiyor.

Getiri, götürü hesaplarında bir danışmana gereksiniminiz var. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi düşüncelere sevk edebilir.

Sıkılgan bir yakınınızı daha rahat, daha atak biri olması yönünde geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor. Onun doğallığına müdahale edemeyeceğinizi kavramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dostluk ilişkilerinizi zirvelere çıkartabilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizde yoğun duygusal alışverişlere çok açık bir dönemdesiniz. Edilgen kişiliklere duyduğunuz antipati bile, bugünlerde, bir anlamaya çalışma uğraşı içine girebilir. Arkadaş çevrenizde doğal bir ilgi alanı gibi algılanıp önemsenen birinden aldığınız negatif elektriğin nedenini araştırmalısınız.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüz saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde merhaba diyoruz. İş, eğitim amaçlı girişim ve gelişmeler gündeminizde yer alabilir. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü etkisinde, bir yandan sizi destekleyici fakat diğer yandan kafanızı karıştıran durumlar oluşur. Tanıdığımızı sandığımız insanlar bile tuhaf davranır. Biz de böyle sanabiliriz. Bu saatte önemli bir karar verilmez. Duygular bizi yanıltabilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak toparlanman çevrene de yansıyor. Geçmiş elbette yine gündeminde olacak. Ancak bu sefer yüzleşmekte zorlandığın konular var ise üzerine gidebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, geçmişte yarım kalan ilişkine karşı özlem duyabilirsin. Evliliğinde sorunların varsa, yalnız kalmak ve enine boyuna düşünmek isteyeceksin. Özellikle ailendeki kadınların sorun yaşadığı konularda, onlara her anlamda destek olman gerekecek. Ailevi sorunlar güne hâkim olurken akşam saatlerinde alacağın bir telefon tüm düşüncelerinin değişmesine neden olabilir. Hayatla ilgili sınavların bir türlü bitmedi değil mi? Aynen böyle düşünebilirsin. Artık sırtını yasla bir yere emin ol nereye uzanacağın önemli değil. Çünkü değişim başlıyor.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar çıkabilir ve karşınızdaki kişi ne yaparsanız yapın sizi affetmeyebilir. Ancak gönülden kalbe giden yolda daha yapıcı ve onarıcı davranırsanız her şey düzelebilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da sevgilinizle daha çok ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı eleştirilere de açık olmalısınız.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız yoğun romantik ilgi karşısında duygularınızın yönünü tayin etmekte zorlanabilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

27 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eş veya partner konularında geçmişte kalan hesaplaşmalar gündem olabilir. Öfkeye kapılıp yıkıcı davranmayın. Harcamaları dengede tutmak önemli. Ani hevesler büyük harcamalara yol açabilir. Akşam saatlerinde görsel aktiviteler sizi oyalayacaktır.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem zihninize hem kalbinize hitap eden ilişkiniz için duygusal iniş çıkışlar yaşasanız da heyecanlı bir gündesiniz. İki insan, iki konu ya da iki proje arasında kararsızlık çekmeniz mümkün. Akıldan çok kalbinizin sesini dinlemeniz önemli. Spor yaparken kaslarınızı zorlamamalı, kol ve bacak eklemlerine dikkat etmelisiniz. Şans oyunlarında sürprizlere hazır olun.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>