Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı durumlarda tanıyamıyorsunuz. Onun bu kadar sabit fikirli ve inatçı olması sizi hayretlere düşürüyor. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz.

Son almış olduğunuz karar, çalışma hayatı için biraz duygusal ; bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Bu duygusallıkla işlerin sekteye uğrayacağını görmenize rağmen, kararınızdan cayacak gibi görünmüyorsunuz.

Paranızı bugünlerde borsadan çekme fikriniz, birçok arkadaşınıza yanlış bir hareket gibi geliyor. Bunu düşünmeniz gerekiyor. Daha getirisi olan bir yatırım planınız da mevcut değil gibi görünüyor.

Aşk ilişkinizde kendinize de sormanız gereken sorular olabilir. Örneğin ikna yönteminizi değiştirmeyi hiç denemediniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha serinkanlı olduğunuzu düşünüyordunuz. Rahat olunması gereken bir sorun karşısındaki paniğiniz sizi çok şaşırttı. Bu paniği dayandırdığınız bazı nedenleriniz varsa da kendinize kızmadan yapamıyorsunuz. Ukala davranışlı insanlar sizi çok sinirlendiriyor. Yeni tanıştığınız insanı biraz bu tiplerden görüyor ve uzak durmaya çalışıyorsunuz.

27 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar bayramın son gününe, saat 06:26 Satürn-Kuzeydüğüm görünümüyle adım atıyoruz. Sizler şimdi geleceğe dönük planlarınızı, hedeflerinizi, dostluklarınızı kısaca hayatınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Gerçekçi bir şekilde kendinize ve yaşamınıza baktığınızda, eski tecrübelerinizi göz önüne alarak düşündüğünüzde neyin gerçek, neyin sahte, neyin doğru ve yanlış olduğunu öğrenmiş olmalısınız. Kimlerle görüşülmesi gerektiğini, hangi işlerin sizin için verimli olduğunu biliyorsunuz değil mi? Toplumsal hayatınızı da düzenlemenizde yardımcı olan bu görünüm, ruhsal ve bedensel yönde bir gelişimin işaretçisidir. Bu enerji kendinize dikkat etmenizi sağladığı gibi, hırsla, canla başla yeni projelere adım atmanızda destek kuvvettir. Siz yeter ki, geleceğinizi güçlü temeller üzerine kurmaya kararlı olun. Gerisi gayet kolay. Saat 22:29 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, hem kişisel yönden cesaret verici hem de hevesli bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bu saat başladığında, bir hayli ataksınızdır. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Saat 23:40 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu? Gün güzellikler getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. Nice Bayramlara huzur ve afiyet içinde ulaşalım dileğimle,  

27 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani değişikliklere veya aniden müdahale gerektiren olaylara zaman ayırmanızı gerektirebilecek günlerdesiniz. İkili ilişkilerinizde sürprizler var. Mevcut ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilir veya yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Çok fazla işle uğraşmak zorunda olmanız üzerinizde baskı yaratıyor olabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızı veyayaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir. Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın. Tartışmalı ortamlardan ve aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boşlukta kalan Ay, eve ait konularda beklemeler getirebilir. Ailevi konularda fedakarlık yapmanız mümkün.

27 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorun çıkaran ve nedenlerini merak ettiğiniz pek çok şeyin cevabı kendi içinizde. Olaylara sadece görünen kısmı ile bakmayıp sorgulayın.

27 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinize ait bakım güzellik ve ilişkilerdeki uyum konusunda ruhsal olarak tam tatmin olmuş hissetmeyebilir, bir şeylerin eksikliğini hissedebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde enerjiniz yükselirken, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayıyor olacak ve iletişimde, görüşmelerde şans elde ederek, ikili ilişkilerinizde duygusal paylaşımlara açık olacaksınız.

27 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile büyüklerinizle veya sevdiğiniz insanın ailesiyle önemli kopuşlar, engeller ve zorlanmalar olsa bile sıkıntılarınızla baş etmenin yollarını bulmalısınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda enerji blokajları sizi sinirlendirebilir. Dikkatli olun.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklar, aşk hayatı, yaratıcılık gerektiren işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, özelikleve kariyerinizi ilgilendiren konularda stres yönetimine dikkat etmelisiniz, şu dönem kariyerinizle ilgili konularda değişim yapmak, major adımlar atmak için zemin pekte uygun değil.

27 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>