Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sevildiğinizi biliyorsunuz. Mükemmel beraberliğinizin altında yatan gerçek beklentisiz, plansız bir sevgi. Şanslısınız. Yakında hiç aklınızda olmayan bir tatil yapabilirsiniz.

Bireysel çabalarınızla birçok şeyi halletmeye çalışıyorsunuz. Bu yalnızlığı bir süre daha yaşayacaksınız. İşyerinizde bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız.

Size pek sevimli gelmeyen birisinden bugünlerde bir yardım alma durumunda kalacaksınız. Ama çaresizlikten kabullenebileceğiniz bu yardımın arkasından büyük pişmanlık duyabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük sıkıntıları biriktiriyor vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun çöplüğünün karşısında tırnaklarınızı yiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde öğreneceğiniz bazı şaşırtıcı bilgiler sizi kızdıracak, ne kadar safım diye düşüneceksiniz. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiliyi göstermenizde yarar var.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamızı, saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında karşılıyoruz. Aşk hayatımız başta olmak üzere, kişisel anlamda ilerisi adına verilecek kararların çarçabuk alınması mümkün. Özgürce hareket etmek ve dilediğimiz şekilde yaşamaktan yanayız. Hiç kimsenin bize karşı çıkmasına, yolumuza taş koymasına iznimiz yok. Bir aşk ilişkisine her an adım atabiliriz veya nicedir canımızı sıkan sevgilimize veda edebiliriz, kimseden emir alamam diyerek, işimizden ayrılabiliriz. İyi tamam da, gittiğimiz yol doğru mu bakalım. Merkür geri hareketi devam ederken, amacımızı, yapmak istediklerimizi bir daha gözden geçirelim. Bu kararlar bize ne kazandırır, kaybettirir bir bakalım.  

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani değişikliklere veya aniden müdahale gerektiren olaylara zaman ayırmanızı gerektirebilecek günlerdesiniz. İkili ilişkilerinizde sürprizler var. Mevcut ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilir veya yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Çok fazla işle uğraşmak zorunda olmanız üzerinizde baskı yaratıyor olabilir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evet, siz dürüst bir insansınız ve bundan da öte, her konuyu detayıyla ve tüm gerçekçiliğiyle ele almaktan kaçmazsınız. Ancak, unutmayın herkes sizin gibi değil!. Dolayısıyla, dürüst davranmayan veya gizli ajandaları olan kişilerden zarar görmemek için yapacağınız anlaşmalarda veya atacağınız imzalarda konuya tümden hakim olmanız şart! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma hissedebilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünya yansa umurunuzda değil. Aslında doğru da yapıyorsunuz. Aşk hayatınızdaki keyif veren gelişmeler ekstradan yüzünüzü güldürecek.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

28 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. İşlerinizin çoğunu evinizden veya bulunduğunuz yerden halletmek isteyeceksiniz. Uzak yolculuklarda bir an önce evinizde olmak isteyebilirsiniz. Seyahatlerde dikkatli olun.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu tutulma 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse de yaşamın diğer alanlarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak. (22 Aralık-21 Ocak)Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

28 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 39"
Ay
Kova
18° 47' 20"
Merkür
Koç
17° 38' 21"
Venüs
Boğa
03° 05' 47"
Mars
Koç
01° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 17"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>