Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçenin geldiği gibi gitmesini açıklıyor. Ama yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşı yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok merak ettiğiniz bir konu bugün aydınlığa kavuşabilir. Öğrendiğiniz şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Siz yine her zamanki gibi hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gideceksiniz. Oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işini kolaylaştıracak bir enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 28 Haziran saat 07:53 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, finansal güvencenin ve geleceğin garanti altına alınmasının önemini vurguluyor. Şimdi ciddi yatırımlara yönelmek ve hayatın bin türlü hali var diyerek paramızın kıymetini bileceğiz. Bu Dolunayın yöneticisi Satürn Eylül ayına kadar geri hareketini sürdürecek. Parayı daha fazla önemsememize, daha dikkatli hareket etmemizi sağlayacak. Ek kazanç yolları aramak, borçlarımız varsa bunları kapatmak ve gereksiz harcamalardan kaçınmak lazım. Bu Dolunay bir sıkışıklığın işaretçisi olduğu gibi, kişinin bütçesine göre hareket etme iradesini kazanmada yararlıdır. Bir test gibi düşünebiliriz. Mars-Kova burcunda geriliyor. Bu Dolunayda, çevremize karşı biraz tavırlı olabiliriz. Bildiğimizin doğru olduğunu düşünüp, yanlış kararlar vermemek lazım. Aksine bilmediklerimizi öğrenmek, nasıl bir çevrede yaşıyoruz bir bakmak görmek, para-eğitim-iş-yakınlarımızla ilgili girişimlerimizi planlamak, önceden karar verilmiş işleri tekrar incelemek faydalıdır. Böylece Dolunayda güvence ve garanti arayan, maddi açıdan rahatlamak isteyen sizler, Eylül ortası yeni bir işe, projeye, çalışmaya adım atarak kazançlı çıkabilirsiniz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

28 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanıdığın insanlar çevrende önemli etkiler bırakacak ve senin için statü anlamına gelen konumun önemli hale gelecek.

28 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda yürüttüğünüz birtakım işlerde son anda bazı pürüzler yaşayabilir ve bu işi ileriki zamanlara ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Yine bu durumdan kaynaklanan bazı stresler kişilere karşı gergin bir tavır almanıza neden olabilir. Ancak sonraki zamanlarda bunun iyiliğinize olduğunu anlayacağınız seçimsel olaylar yaşayabilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Yapmış olduğunuz işlerinizde, kariyerinizle ilgili konularda sebepsiz olarak endişe duyabilirsiniz. Endişenizi bertaraf etmek için sahip olduğunuz değerleri korumak isteyebilir, konu hakkında farklı arayışlar içine girebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde hareketli anlar yaşamanız olasıdır.

28 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek planlarınız değişebilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars geri harekete başlıyor. 12 Ağustos'a kadar sürecek olan bu dönemde yakın çevre ilişkilerinize, kardeş, akraba, komşu ilişkilerinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. İletişimde farkında olmadan sert sözleriniz ya da sert iletişim şekliniz bazı sorun ve aksaklıkları beraberinde getirebilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konulara odaklanacaksınız. Bir para sorumluluğu devreye girebilir. İşlerinizi daha resmi adımlarla, disiplini ve temkini elden bırakmadan halletmeye çalışmalısınız.

28 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunun 6 derecesinde Dolunay meydana geliyor. Gelir gider tablonuzda yeni bir düzene geçebilirsiniz. Masraflarınızı kısarak yeni yatırımlara girmek akıllıca olacaktır. Değerinizi ortaya çıkaracakkararları öne çıkar. Herkes başarınızı dile getirecektir. Aşırı mütevazi olmadan hakkınızı isteyin.

28 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>