Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiye karşı yaklaşımlarınız son derece olumlu olacak bugün. Duygusal yaşamınızda mutlu olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyebilir.

İş yaşamınızda her şey yoluna giriyor fakat hala bir takım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olabilir.

Parasal konularda risk almayı çok seviyorsunuz ve genellikle olumlu sonuçlar alıyorsunuz fakat bu durum her zaman böyle olmayabilir. Biraz daha mantıklı hareket etmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Havalardan çok etkileniyorsunuz ve sağlığınız ile ilgili bazı problemler önümüzdeki günlerde su yüzeyine çıkabilir. Bu konuda dikkatli davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi gergin ve mutsuz hissettiğiniz bir günün içindesiniz. Ancak ilerleyen saatlerde alacağınız bazı haberler keyfinizi yerine getirecek, istekleriniz artacak. Gün içinde bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Gereksiz öfkelere kapılabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, hem bireysel anlamda kendinizi güçlü şekilde ifade etmenizi hem de inandığınız bir yolda ilerlemenizi sağlayan bir kuvvettir. Ancak bir tavsiyede bulunayım. Sadece bildiğiniz çevrede değil, farklı ortamlara da giriniz. İnsanlarla tanışınız ve yeteneklerinizi gösteriniz. Saat 04:26 Venüs-Pluto görünümü,hayatımız, kariyer seçeneklerimiz ve toplumsal ilişkilerimiz doğrultusunda inatçı tarzda ve eleştirel şekilde davranmak yerine, paylaşımda bulunarak yol almak anlamında önem taşıyor. Peki neden bu kadar önemli? Çünkü bu görünümün bir ucunda bulunan Plutonun etkisi ve dersleri önemli. Sizler hayatınızı yapılandırmayı, değişim ve dönüşümde bulunmayı öğreniyorsunuz. Değerler sisteminizi yeniden gözden geçiriyorsunuz. İş hayatının kendi içindeki zorlukları, engelleriyle baş etmeyi öğreniyorsunuz. Neden bunları yapıyorsunuz? Çünkü para kazanmanız gerekiyor. O zaman işinize sarılmanız, geleceğinizi şekillendirmek için azimle çalışmanız, paranızın da kıymetini bilerek hareket etmeniz lazım. O işi beğenmedim, bu işte şu kişilerden hoşlanmıyorum tarzında kaprislerde bulunmayacağız. Çabalayacağız, paramızı kazanacağız ve akıllı seçimlerde bulunacağız. Kısa yoldan zengin olmaya çalışmak veya paranız var diye gereksiz lükse kaçmak, bugünlerde özellikleanlamında tercihleri iyi yapmakta yarar var. İşte o zaman kazançlı çıkan siz olacaksınız. Saat 17:46 Ay-Jüpiter görünümü, dile getirmesek de, bazı insanların fikirleri, tavırları, halleri canımızı sıkar. Ne kadar anlamsız ve bazen ne kadar tuhaf davrandıklarını düşünürüz. Her güzelliğin sizinle olması dileğimle,

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde çalışma isteğin azaldı, sürekli işlerini ertelemek istiyorsun. İşlerini aksatırken ödemelerini de düşünmen gerekir. Eski sevgilinin seninle ilgili ortak arkadaşlarından haber almak için çabasını göreceksin. Bu durum bir yandan hoşuna giderken bir yandan da sana yaptıklarının bedelini ödetmek isteyebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışı bağlantıları gündeme gelebilir. Kalabalık arasında olmak bugün sana iyi gelecek. Uzun zamandır görüşmediğin bir yakınınla ya da arkadaşınla görüşebilirsin. Kilo problemi yaşıyorsan yeme alışkanlıklarını değiştirmelisin.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden yaptığınız hatalarla yüzleşebilir ve uzun süredir kafanızı kurcalayan bir durumla ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz. O zaman için üzüldüğünüz bazı konuların iç yüzünü öğrendiğinizde ise kendinize hak verebilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli geçebilir. Arkadaşlıklar ve gelecek yönünde planlar önemli. Ancak biraz da sabırlı olmak gerekiyor.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÖNÜP dolaşıp aynı konuya gelip çevrenizdekilerden hesap sormaya çalışıyorsunuz. Unutmanız gerekenleri hemen unutun. Özellikle evli olanlar için bu fayda sağlayacaktır.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Cumartesi parasal konularda güçlü ilişkiler ve doğru köprüler kuracaksınız. Maddi konularda ilişkileriniz size yol aldırabilir. İşinizi ve günlük yapacaklarınızı keyifle ve severek yapmanın karşılığını alabilirsiniz. Fikirsel gerginliklerden uzak durun.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki etkileşim sizi güçlü bir ortaklık sözleşmesi imzalatabilir.Yatırımsal kararlarınızda bankalarla ilişkilerinizi gözen geçirebilirsiniz. Bu dönemde kredi almak için harekete geçebilirsiniz. Miras, ortak paylaşımlarda beklediğiniz sonuç aşamasına gelmiş olabilirsiniz. Bugün karşılaştığınız kişilerle aranızda kadersel bir bağ oluşabilir.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>