Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha önce yaşamış olduğunuz ilişkiyi tamamen unutma çabalarınız sonuç vermiyor. Konuştuğunuz her insanda, dolaştığınız her yerde o ilişkinin kolay unutulmaz anılarını buluyorsunuz.

Yurtdışına gidip çalışma düşünceniz, son gelişmelerle pek gerçekçi görünmüyor. Oysa bunu, olmazsa olmaz bir hedef olarak önünüze koymuştunuz. Geleceğiniz yazık ki burada görülüyor.

Bazı olumlu özellikleriniz, hiç istismar edilmeden son derece paylaşmacı olabilmenizi sağlıyor. Çevrenizdeki insanların parayla ilişkilerini hiç beğenmiyorsunuz.

Bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz. Bugün bu konu üzerine enine boyuna düşüneceksiniz. Çünkü bu huyunuz nedeniyle önemli bir mevzi kaybetmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almak istemediğiniz bir malı almaya, buna ikna edilmeye çalışılıyorsunuz. Ama bu işe yaramayacak. Mantıklı birisiniz, ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. Bu satın alma işinde ise mantıklı olacaksınız. Tertipliliğiniz, disiplinliliğiniz bu özelliklerinizden şikayetçi olanların da işine yarıyor. Çevrenizdeki dağınık insanlar zorlama da olsa, düzenli olmak zorunda kalıyorlar.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 01:36-16:26 arasındaki Ay-Boşluk süresince kafanızı bir şeylere takarsınız. Başkalarıyla anlaşmak pek kolay olmaz. Problemleri çözmek zor olabilir. Dikkatli ve tedbirli olmak gerekir. Boşlukta yapılması gereken en olumlu hareket, rutin programı uygulamak, sıra dışı bir şeyler yerine gidişata ayak uydurmaktır. Yani akıntıya karşı yüzmenin pek bir faydası yoktur. Saat 16:26 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Önümüzdeki iki gün boyunca ilişkiniz veortaklıklarınız ön planda yer almaya başlar. Sizden farklı düşünen partneriniz veya bazı kişilerle iletişimde bulunmak kolay olmayabilir. Yine aynı problemler, meseleler diye içinizden geçirirsiniz. Sıkıldığınızda tepki göstermekte gecikmezsiniz. Gerginlikten uzak durmak için sakin olmamız gerekecek. İş ilişkilerinde bu enerji, karşı tarafın size sunduğu şartları ve sizin düşündüklerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymalısınız. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, iş, eğitim amaçlı girişim ve gelişmeler gündemde yer alabilir. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Hayatında hiçbir şeyin eskisi gibi olmaması için hareket edeceksin. Günlük rutinin bile seçenekler arasında kaybolduğunu hissedebilirsin. Özellikle kendi işini yapan bir Yay burcuysan, bir süre kendine tatil vermek isteyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle birlikte kısa bir yolculuğa çıkabilirsin. Bugünü tamamen kendine ayırmak isteyebilirsin. Evli bir arkadaşının müjdeli haberini alabilirsin. Çalışan bir Yay burcuysan, bugün senin için oldukça verimli bir gün olabilir. Felsefi ve mistik konulara olan ilgin, gireceğin ortamlarda daha da ilgi çekici konuşmalar yapmanı sağlayacak. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan ve ne zamandır kalbinin sahibini arıyorsan, akşam gelecek davete sırt çevirmemende fayda var.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda beklediğiniz adımları alabilir ve kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Hem maddi hem manevi alanda yaşadığınız bu mutluluk yaşama daha güzel bir gözle bakmanıza yardımcı oluyor.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı çalışmalar, keyifler ve sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz zamanlar getiriyor. Aynı zamanda verimli de olabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kontrol etmekte başarılısınız. İkili ilişkiler ve işte sorunları fazla büyümeden çözebileceksiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendini ararken gerilen Yaylar,günün ilk yarısı sağlık konuları, sizi kısıtlayan durumlar söz konusu iken, ikinci yarısının vaadleri yüksek. Hayatın içinde ve aktif olacak ve fikir alışverişlerinde bulunacaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler alanınızda meydana gelen olaylar nedeniyle bugün özel hayatınızda olan biteni tekrar gözden geçirme ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. İki kişi arasında bocalama yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki karışıklığı gidermek için yalnız başınıza kalıp her detayı masaya yatırmadan önce temiz havada uzun bir yürüyüş yapın.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 29' 49" R
Ay
Terazi
06° 28' 33"
Merkür
Boğa
04° 16' 55"
Venüs
Boğa
24° 00' 21"
Mars
Koç
14° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 11"
Satürn
Balık
18° 01' 00"
Uranüs
Boğa
23° 25' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 24"
Lilith
Başak
25° 24' 36"
True Node
Koç
14° 56' 26"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>