Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evliliğe karşı gardınızı almış duruyorsunuz. Partnerinizin hiçbir baskısı yok, ama biliyorsunuz ki onun böyle bir isteği var. Baskıcı biri durumuna düşmek istemiyor.

Sizyaşamınızda kendinizi biraz gevşek görseniz de, bazı konulardaki katı prensipleriniz, birlikte çalıştığınız insanları sıkıyor. Dün yaptığınız görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alacaksınız.

Bir miras işinin uzadıkça uzaması canınız sıkıyor. Zaman geçtikçe varislerin çoğalmasından korkuyorsunuz. Kazancınız fena sayılmaz, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var.

Hakkında dolaşan söylentileri kulak ardı ediyorsunuz. Bu tavrı değiştirin. Çünkü her gün meraklılarınız artıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlara şans verirken cömertsiniz. Ama şansın bitirdiğiniz yerde düşmanlık benzeri duygular başlıyor. Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz var. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olabilir. Yeni kurduğunuz bir dostluk, size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne yüzünüzü güldüren gelişmelerle başlayabilirsiniz. Karamsar değil, aksine çok iyimser bir ruh haliniz olacak. Ayrıca bugün daha güzel bir haber var. Merkür 05:51'de Güneş'in kalbinde olacak. Sizler dileklerinizi tutun ve bekleyin. Bugün dileyeceklerinizin gerçekleşme ihtimali olabilir. Kardeşinizle ilgili durumlar söz konusu olabilir. Aranızda bir anlaşmazlık varsa çözülebilir. Eğitim hayatınızla ilgili de güzel neticeler veya haberler alabilirsiniz. Akşam ailevi bir konuda gerginlik yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Belirsizliklere tahammül edemiyorsun!Ay?ın konumu gerçeklikten uzak hayallere kapılmana neden olabilir. Etrafında gelişen olayları, olumsuz olarak algılamana neden olan söylentiler, seni rahatsız edebilecek boyutta gelebilir. Hizmet sektöründe çalışan bir Yay burcuysantanımının değiştiğine şahit olabilirsin. Belirsizlik senin hiç tahammül edilebilecek bir durum. Ailenle ile ortaklaşa yapacağınızile alakalı hala net cevap alamaman, küçük bir öfke patlamasına neden olabilir. Bir süredir dikkatini çekmeye çalıştığın kişiden alacağın beklenmedik yemek teklifi bütün planlarını değiştirecek. Akşam saatlerinde uzun zamandır gitmek istediğin bir mekâna gidebilirsin. Farklı insanlarla bir araya gelmek iyi gelecek.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularla ilgili kandırılmalara ve yanılgılara dikkat etmeniz gerekmektedir. İlişkilerde her şeyi büyütmemelisiniz. Olaylara bakış açınızı mantıklı alandan bakın.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar içindesiniz. Bedeninize ait konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi zorluyorsunuz. Bu şekilde devam edemezsiniz. Mükemmeliyetçilik sizi yapmak istediklerinizden alı koyar.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay akşama doğru burcunuza ilerlerken cesaretiniz, lider yönleriniz ve albeninizle ön plana çıkabilirsiniz. Girişimci tarafınızı güçlü şekilde ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Ay sizin burcunuzda seyahat edecek. Kendinizi bir kuş kadar, hafif, neşeli ve özgür hissedeceksiniz. Bugün daldan dala konma zamanı, seyahate çıkabilirgörüşmelerinde ekstra başarı elde edebilir, partnerinizin dikkatini üzerinizde toplayabilirsiniz. Hadi size bol şanslar!

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizde olup bitenleri tanıyabilmek ve daha sonra da bunların hareketlerinizi nasıl etkilediğini değerlendirmek için yalnız başınıza vakit geçirmeniz gerekebilir. Bunu gerçekleştirmek adına, yapmış olduğunuz programları veya bekleyen işlerinizi ikinci plana atmanız mümkündür.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>