Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Gereksiz tartışmalar ve sorunlar sizin için şaşırtıcı olmasın. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kimselerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda çeşitli zorluklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınız konusunda dikkatli olacaksınız. Maddi konularda yeni bir karar almaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Yaşayacağınız bir olaya aşırı duygusal tepki verebilirsiniz ve bunun sonuçları sizin için üzücü olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha ağırlık verip yoluna koymaya çalıştığınız bazı iletişim sorunlarınız var. Belli ortak amaçlarda birleştiğiniz kişi ya da kişilere karşı ani ve aşırı duygusal davranışlar içersine girebilirsiniz. Bugünlerde duygularınızın tamamıyla kendi denetiminizde olması, biraz karmaşıklık içinde görünen ilişkilere belli ölçülerde netlik kazandırabilmenize bağlı.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Kova burcunda hareketini sürdürüyor. Bugün özellikle insan iletişiminin hakim olduğu sektörlerde çalışıyorsanız tempolu bir gün geçirebilirsiniz. Toplantı, mail, telefon trafiğinden başınızı kaldıramayabilirsiniz. Akşam ise şanslı bir dönem sizleri bekliyor. Ay ve Jüpiter arasındaki güzel kontak sizi mutlu edecek haberleri de beraberinde getirebilir. Yakınlarınızla beraber geçirebileceğiniz huzurlu bir akşam yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğlenceli ve yaratıcısın!İş ya da eğitim için yakın zamanlarda bir yurtdışı seyahati yapma planların var ise, özellikle bugün çalıştığın konu üzerine yoğunlaşmak senin için hem eğlenceli hem de yaratıcı olacaktır. Çalışırken kendini bir yandan eğleniyor bulabilirsin. Çevrende gelişen bazı tartışmalara müdahil olmak zorunda kalman, gün içinde canının sıkılmasına neden olabilir. Ancak bir yere kadar insanlara yardımcı olabileceğini unutmamalısın! Sanatla ilgilenen bir Yay burcuysan, çalışmalarının ses getirmesi için yurt dışındaki çalışmaları takip edebilirsin. Bugün aynı zamanda yaşam alanınla ilgili değişiklik yapmak isteyebilir, alışverişe çıkmak isteyebilirsin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre bağlantılarınız sizi bugün oldukça mutlu edebilir. Yakın arkadaşlarınızın desteğini almak ve değer verildiğinizi görmek hayata karşı olan bakış açınızda pozitif bir gelişme sağlayabilir

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirler üretecek ve bunları etrafınızla paylaşmak isteği duyacaksınız. Eğitim alanında yeni gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle fikir alıverişi yapabilirsiniz. Gençlerin olduğu gruplarla geçireceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde kendini beğenmiş inatçı kişilere karşı daha toleranslı olmanızda fayda var.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizi kıran kişilere karşı anlayışlı ve tölere eder şekilde olmamalısınız. Sebeplerini anlarken kişileri hayatınızdan uzaklaştırma cesaretine sahip olun.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkileriniz açısından canlı gündem sürüyor, arkadaşlarınızla görüşmeler, entelektüel sohbetler yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi geniş ve vizyoner şekilde ifade etmekten çekinmeyeceksiniz, zira her türlü konuda yenilikçi fikirlerle dolusunuz.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hareket halinde olabilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirip yenilemek için imkanlar gelişiyor. İç huzuru ve sosyal ihtiyaçları dengelemek önemli.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinize tadilat yaptırmak için hiç uygun zamanlar değil. Nisan sonuna ertelemelisiniz. Gönlünüz sizi arada bırakıyor olabilir. İki arada bir derede kalmamaya özen gösterin. Gün içinde ruh haliniz sık sık değişkenlik gösterebilir. Bu sebeple çok ani hareketlerden kaçınmanız gerekiyor.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok yaşam alanınızda, belki de tüm hayatınızda bir değişim gerçekleşmekte olabilir. Bu değişimi kendi haline bırakmamalı, yöneterek istediğiniz gibi şekillendirmelisiniz. Böylece aksaklıkları kökünden düzeltebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 46' 49" R
Ay
Yengeç
11° 41' 15" R
Merkür
Koç
25° 42' 39"
Venüs
Boğa
15° 26' 11"
Mars
Koç
08° 43' 49"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 35"
Satürn
Balık
17° 31' 49"
Uranüs
Boğa
23° 01' 27"
Neptün
Balık
29° 14' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 17' 60"
Lilith
Başak
24° 38' 16"
True Node
Koç
15° 01' 30"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>