Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın tamamen etkisine girmemek için gösterdiğiniz direnç işe yaramayabilir. Onda farklı bir derinlik algılıyorsunuz. Ama bu gizem, kuşkulu bir merakı da doğuruyor.

Uzun zamandır süregelen koşuşturma, yeni bir durgunluk dönemine girecek ve bazı önemli problemleri çözmüş olmanın huzurunu yaşayacaksınız. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek.

Bir alacak meselesinde çok özenli diyaloglar içine girmeniz gerekiyor. Yakında yeni bir harcamanız var. Ama giden paranın karşılığında büyük sevinçler söz konusu.

Önemsendiğiniz ilişkilerde çizdiğiniz müdahale sınırları oldukça dar. Özel ilişkilere karışılmaz mantığıyla, sizden yardım bekleyen kişilere çok ilgisiz davranıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi, size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyecek, bundan etkileneceksiniz. Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:52 Ay-Güneş görünüm etkisinde Cumartesi gününe adım atıyoruz. Maddi ve manevi anlamda doğru karar alabilirsiniz. Elinizdeki işleri kolaylıkla bitirmenizi sağlayan moral gücünüz etrafınızdaki kişilerle olan ilişkinizi de düzenleyicidir. Maddi konularda tasarrufu destekleyen enerjiler küçük birikimlerinizi geleceğiniz adına şekillendirmenizde size destektir. Yeter ki, kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. Saat 13:16 Ay-Neptün olumlu görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu yükseltir. Ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, başkalarının sizin değerinizi, yaptığınız işi takdir etmelerini ve desteklemelerini beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye belli etmezsiniz. Ancak özünde maddiyat bir hayli etkilidir. Bugünlerde bir haber alarak sevineceksiniz. Saat 19:38 Ay-Merkür görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı bütçemizi aşacak şekilde yapmak yanlış olur. Neye ne verdiğimizi bilelim. Yatırım konularında piyasanın durumuna ve uzmanların görüşlerine dikkat edelim. Kısa değil, uzun vadeli düşünelim. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine iyi davranmaya ne dersin? Güzel bir yemek, doğayla baş başa kalmak sana oldukça iyi gelecek. Hayatındaki tüm bulutların dağılmaya başladığını göreceksin. Genel olarak uyumlu ve sakin tavrının ödülünü alacağın bir gün olacak. Hafta başından beri bir türlü gerçekleşmeyen konu bugün sonuçlanabilir. İlişkisi olan fakat başka şehirde yaşayan bir Yay burcuysan, sevgilin sürpriz bir şekilde yanına gelebilir. Ailenin maddi sorunlarına kendi içinde çözümler arayabilirsin.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde finansal borçlarınıza karşın yeni kaynaklar bulmak isteyecek ve bu konuda fazlaca çaba gösterir bir hale bürüneceksiniz. Özel ilişkilerde ise eş ya da partnerinizin çıkarcı davranışlarına karşı biraz daha mesafeli bir tutum belirleyebilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Artık olaylara daha özgür ve mantıkla bir açıdan bakıyorsunuz

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olayları kontrol edemediğiniz ve arka planda kaldığınız bir güne başlayabilirsiniz. Yalnız kalarak son birkaç günü değerlendirmek ve gelişmelerin analizini yapmak isteyebilirsiniz. Aileniz için fedakârlıklar yapacağınız bugün derin duygusal paylaşımlarda da bulunabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile hayatınızda yapılması gerekenler konusunda yardımsever etkileriniz çok yüksek olacak. Maddi konularda uğraşacağınız işlerin karşılığını alacaksınız.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü, macera ve riskten uzak, sakin, dingin ve huzurlu bir şekilde geçirmelisiniz.Belki de biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Kemik ve eklem ağrısı hissederseniz kısa yürüyüşün ardından masaj yaptırın.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 56' 17" R
Ay
Terazi
11° 55' 24"
Merkür
Boğa
04° 55' 03"
Venüs
Boğa
24° 34' 10"
Mars
Koç
14° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 40"
Satürn
Balık
18° 02' 47"
Uranüs
Boğa
23° 27' 17"
Neptün
Balık
29° 25' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 46"
Lilith
Başak
25° 27' 39"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>