Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı etkilenmeler, zararsız da olsalar, yine de merak konusu olabilir, birtakım sorulara yol açabilirler. Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, bazı aşırı ilgilerinizin nedenini keşfetmeye çalışın.

Bu günlerdehayatınızın sorunlarını paylaşmıyor, tek başınıza yaşıyorsunuz. Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz.

Elinizdeki parayı hareketlendirmeniz için birkaç seçeneğiniz var. Bu seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bazı tercihleriniz aşk ilişkinize de bir huzur getirecek.

Bazı konularda bilgilendikten hemen sonra hızla atağa geçmenizde yarar var. Bir iki güne kadar alacağınız bir bilgi, sizi geleceğinizle ilgili sevindirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenizi gerektirecek. Bu konuda direnmeniz, bu defa imajınızı tazelemeniz dışında da yararlar getirebilir. Son zamanlardaki düzensizliğiniz çok ileri boyutlara varmış gibi. Çok inanarak giriştiğiniz değişme çabalarınızdaki zorlanmalar, hiçbir zaman değişmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 08:58 Güneş-Neptün görünümü, özverili davranmanın, ilişkide gerçekleri görmek yerine hayalci olmanın yanlışlığını vurguluyor. Bizi gözlem yapmaya ve akıllıca hareket etmeye çağırıyor. Evimiz, yuvamız ve yerleşim yerimizle ilgili konularda bilinçli olmamız gerektiğinden söz ediyor. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, ilişkinizde bilinçli olunuz. Bazen susmak, iyi bir taktik olabilir. Böylece karşınızdakinin size karşı ilgisini, sevgisini ölçmüş olursunuz. Boşluk etkisi tüm burçlar için geçerli olduğundan, tersliklerin sadece sizi bulduğunu düşünmeyin. Hepimiz farklı konularda hassasız. Bu hassasiyet yanlış anlaşılmalara, duyarlılığın artmasına neden olabilir. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşayacağın bir sorun seni zorlayabilir. Bu konuda sakinliğini koruyamayıp tavrını sertleştirebilirsin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık ve ilişkiler yoluyla yürüttüğünüz finansal konularda üzerinizde ani gelişen baskılar ve birtakım sorunlar hissedebilirsiniz. Daha önce yaşamadığınız bu durum sizlerde alınganlık ve çaresizlik duygularını beraberinde yaşamanıza neden olabilir. Bu durumun telafisi için zaman ve imkânı daha iyi değerlendirilmeniz gerekebilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gerekgerekse evle ilgili sorumlulukların arttığı bir gündesiniz. Yabancılara ait konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Ancak dikkat dağınıklığı da mümkün. Özgürleşme isteği, bulunduğunuz ortamdan ayrılmak hissi öne çıkabilir. Fark etmeden kendinizi ruhsal konular içinde bulabilirsiniz. Bugün ailevi konular içinde kabullenilmesi gereken temalar da dikkat çekebilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli olacağınız bir gün. Bazı konularda başkalarından yardım alacaksınız. Kişisel yeteneklerinizin üzerine eğilebilir ve akademik konularla ilgilenebilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde karşı tarafı anlamakta zorlanabilir ya da çok farklı, hatalı düşünceler içinde olabilirsiniz. Zihinsel kaos ve karmaşa elinizde olmayan sorunlara yol açabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yönlendirilmelerden uzak durmanız gerekiyor. Davranışlarınızdaki belirsizlikler, ilişkilerinizi zorlayabilir. Parasal konularda bazı dengesizlikler, krizler ve sorunlar ortaya çıkabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü mümkün olduğu kadar dinlenerek geçirin. Bir gün önceden zararlı beslendiyseniz günü detoksa ayırarak değerlendirmek sizin için harika olacaktır. Bedenin zararlı maddelerden arındığını hissetmek enerjinizi güçlendirir. Neşenizin yerine gelmesini istiyorsanız, ruhunuzu okşayan konulara ağırlık verin. Hayatın olumsuz yönlerini bir kenara bırakın. Otorite figürlerine laf anlatmaya çalışıp ikna etmek için pek uygun bir gün değil.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 12' 16" R
Ay
Koç
20° 23' 17" R
Merkür
Koç
20° 21' 31"
Venüs
Boğa
08° 20' 24"
Mars
Koç
04° 18' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 09"
Satürn
Balık
17° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 41' 23"
Neptün
Balık
29° 04' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 24"
Lilith
Başak
23° 59' 55"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>