Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı cinsle dost ilişkiler kurma konusunda beceriniz var. Bu dost ilişkiler, sevgilinizle olan ilişkinizde bazı sorunlar yaratıyor. Bu dostluklarınızın bazıları, partneriniz tarafından dostluğu aşan bir yakınlaşma gibi görülüyor. Bunun da, sizin ilişkileriniz kadar doğal olduğunu anlayamıyorsunuz.

Bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor. Henüz zamanınız var ; nasıl biriyle, nasıl bir konuda inatlaştığınıza yeniden bakmanız gerekiyor.

Fazla sorumluluklar yüklemişsiniz kendinize. Bu sorumluluklar sizin genellikle parasız biri olmanıza yol açıyor. Olmazsa olmaz sorumluluklarınız dışındakilerden kurtulursanız hiç para sıkıntınız kalmayacak.

Uzak bir arkadaşınızın sağlık sorunu var. Uzak olduğu için de uzaktan ilgileniyorsunuz. Bugünlerde ona bir ziyaret yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önemli bir sınavdan geçtiniz. Bunu ve bundan elde ettiğiniz kazançları yakında anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüz Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Bu enerji sayesinde kendinizle ve etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını, çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Saat 16:32-17:30 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, bir çocuk kadar duyarlı davranmamıza, düşünmemize neden olabilir. Yaşamın zorlukları ve karmaşası o denli sıkıcıdır ki, sürekli koşuşturmak zorunda olduğunuzu ve bir çemberin içinde dolanıp durduğunuzu düşünebilirsiniz. Saat 17:30 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, başkalarını oldukları gibi kabul etmenizi zorlaştırır. Şu kişi neden böyle yaptı veya neden böyle konuştu diyerek olayları sorgulamaya başlarsınız. Üzerinizde belli bir baskı oluşur. Hangi meselede olursa olsun, zorlanmak, yokuşa sürülmek hoşuna gitmez. Alttan almaya çalıştıkça, birileri üzerinize gelirse tepkisel davranabilirsiniz. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz. Bu saatlerde en çok bunlar üzerinde duracağız. Hem duygularımızı hem de isteklerimizi dengeye kavuşturacak gelişmelere ihtiyacımız olduğunu düşüneceğiz. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, huzuru kendi içimizde oluşturmaya çalışırken yorulduğumuzu gösteriyor. Düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz. Saat 23:38 Venüs-Mars zorlu görünüm, doğru kişilerle ve doğru hedefler üzerinde ilerlemeniz gerektiğini işaret ediyor. Çünkü bunlar sizi amacınıza ulaştırabilir ve kaybettiğiniz zamanı telafi edebilir. Yeter ki, siz işbirliği yapacağınız kişileri iyi seçin. Olur olmaz insanlarla boşa vakit kaybetmeyin. Dost ve düşmanınızı tanıma ve stratejinizi belirleme vaktidir. Zamanla taşlar yerine oturacak ve kazanan siz olacaksınız. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlı tavrından asla ödün vermesen de bazen insanların söyledikleri kafanı günlerce kurcalayabiliyor. Önemli konuşmaları erteleyip, duygu dünyana daha çok hitap eden insanlarla günü geçirmek isteyeceksin. Sosyal hayatında olayların ve sözlerin ardındaki anlamları görme konusunda algıların açılıyor. Çevrende bulunan bazı kişilerin çokta iyi niyetli olmadıklarını fark edebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, maddi konular eşinle aranda soğuk rüzgârlar estirebilir. Yoga, resim, fotoğrafçılık gibi kurslara yazılman, zihnindeki yoğunluklardan uzaklaşmanı sağlayacak. Özellikle ev için yaptığın harcamalar bütçeni aşabilir. Rutinlerini geri kazanmak için kendine farklı yöntemler belirleyebilirsin.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü otoriter figürlerden kariyerinizle ilgili önemli destekleri almak isteyeceksiniz. Bu kişiler eş ve partnerin yakın çevresinden kişiler olabilir ve bu durum sizin ilişkinizi de daha güçlü bir hale getirebilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak destekleyici koşullar ve kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz imkanlar var. Uzaklarla ilgili işlerle de ilgilenebilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanda, arkadaşlık ilişkileri açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak farklı ve yenilikçi fikirlerden doğabilecek düşünce çatışmalarına ve tartışmalara dikkat etmeniz gerekiyor.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşiyor.İkili her türlü ilişkinizi nasıl devam ettireceğiniz konusunda ciddi kararlar alırsınız. Yurt dışına gitmek, yeni birteklifi almak için ideal bir dönem. Diğer yandan kalça ve bacaklarınızı bugün fazla yormayın.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız, büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>