Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin bazı özel zevklerinize tepkisi var. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Dinamiksiniz. Haftanın songünün de bile, haftaya yeni başlamış gibi bir eforla çalışıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak kim, nelerden, ne kadar sorumlu bilinçliliği içindesiniz.

Bazı yerlere gerekli görüp dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntı yüzünden kendinize kızıyorsunuz.

Sonucunu yanlış tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz bir sözün arkasında durmakta güçlük çekiyorsunuz. Koşulların birden elverişsiz hale gelmesi sizi zor durumda bıraktı. Bu durum bir kırgınlığın hedefi olmanıza yol açacak. Siz de kendinizi pek haklı göremeyeceksiniz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bu sorunun sizi de içine almasından çekiniyor, bunu istemiyorsunuz.

8 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı gününe, saat 12:50 olana dek devam edecek Ay-Boşluk etkisi altında başlıyoruz. Sabah saatlerinde dikkatimiz  dağılabilir.  Önemli işlerimizi boşluk sonrasına erteleyelim. Belirsizlik içeren, üzerimizde baskı yaratan hiçbir şeyden hoşlanmayız. Ailemiz, güvenliğimiz, çocukluğumuz her şey bizim için kıymetlidir. Sevdiğimiz insanları yanımızda görmek isteriz. Bize karşı kaba davranılmasına müsaade etmeyiz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda, oradan uzaklaşmak isteriz. Kafamızı dağıtacak,  bizi rahatlatacak güzelliklere  ihtiyacımız vardır. Saat 11:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, doğru veya yanlış olsa da, bildiklerinizi ifade etme arzunuzu gösterir. Ancak içinizde hiç tatmin olmayan, bir türlü yerli yerine oturmayan meseleler canınızı sıkar. Güçlü gibi durursunuz ama kafanızın içi doludur. Geleceğinizi istediğiniz gibi kuramayacağınızı düşünerek içten içe üzülürsünüz. Oysaki bu bakış açısı yanlıştır. Bunu bilesiniz. Saat 12:50 itibariyle  Ay-Aslan burcunda seyrine başlayacak.  Bu enerji öğleden sonrayı eğlenceli, renkli ve zevkli bir şekilde geçirme arzumuzu işaret ediyor. Kendinizle ve etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu ruh haliniz bir hayli etkili olur. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını,  çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde artistik ve yaratıcı becerileriniz ön plandadır. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümü,  dışa karşı sıcak tavırlı,  kendinizi olduğu gibi ifade etmekten hoşlanan, yeri geldiğinde dediğim dedik tarzında hareket etmeniz anlamındadır.  Geri planda kalmaktan hoşlanmadığınız gibi, azla da yetinmezsiniz. Size göre rutin bir hayatı sürdürmek yok olmakla eş değerdir. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

8 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraberyaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.

8 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir. Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız. Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

8 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelirler ve harcamalar konuları gündeminizin en önemli maddesi olacak. Ne yazık ki ani gelişmeler sonucu harcamalarınız artabilir. Hesabınızı iyi yapın. Yatırımlarınızı güvenceye almak isteyebilir, bankalarla görüşme yapabilirsiniz. Projeleriniz konusunda sabit fikirli davranmayın. Yeni tekliflere açık olmak size yarar sağlayacak.

8 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İDEALİST yapınızdan ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını biliyorsunuz. Maddi saplantı içinde olabilirsiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

8 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 40' 40" R
Ay
Aslan
06° 42' 25" R
Merkür
Koç
27° 54' 50"
Venüs
Boğa
17° 51' 19"
Mars
Koç
10° 13' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 24"
Satürn
Balık
17° 40' 27"
Uranüs
Boğa
23° 08' 17"
Neptün
Balık
29° 17' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 10"
Lilith
Başak
24° 51' 21"
True Node
Koç
14° 54' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>