Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün onunla çok mutlusunuz. Aşkıve gündelik sorunlardan arınmış yalın haliyle doya, doya yaşıyorsunuz. Onu kaybetmemek için daha neler yapmanız gerektiğini düşüneceksiniz.

İş hayatınız biraz çetrefilli. Dolanmış misina gibi karmaşık ve gayri memnun ilişkiler içindesiniz. Aradığınız çıkışı haftanın içinde bulacaksınız. Eski birarkadaşınızın sizi bu karmaşanın içinden çekip alacak.

Yaklaşan bir ödeme sizi düşündürüyor. Çare arayacak ve sürpriz bir şekilde, üstelik geri ödenmeyecek bir parayla bu açığı kapatacaksınız. Yakında başlayacağınız yenihayatınızda çok daha doyum içinde olacaksınız.

Bugün alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki vermemeye özen gösterin. Ani kararlar almaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaklaşımlarınız insanları etkiliyor. Sıcak ilişkiler kuruyorsunuz. Bugünkü enerjiniz çevrenize ışık saçıyor. Unutamayacağınız bir hafta sonu geçireceksiniz. Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz vefasızca ve kural dışı geliyor. İlerde tutuculuğunuzdan pişmanlık duyacağınız bir gözle değerlendiriyorsunuz bu ilişkiyi.

1 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 06:38 Güneş-Neptün karşıtlığıdır. Dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gereken bir günde olduğumuzu işaret ediyor. Başkalarıyla olan her türlü irtibatımızda, çevresel ilişkilerimizde, yaşama bakış açımıza uymayan durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Birileri yüzünden ilerleyemediğimizi, arzu ettiğimiz gibi kararlar veremediğimizi, bir kurban gibi yaşadığımızı düşünebiliriz. Bu düşünceler bizi bir hayli yorabilir. Bu yüzden de insanlarla aramızda istemeden de olsa bir gerilim yaşanabilir. Saat 08:05 Venüs-Mars kavuşumu, maddi konuların, ilerisi adına düşünülen planların, sosyal yaşantımız ve ilişkilerimizin, ailevi konuların tekrar gözden geçirilmesi yönünde yararlıdır. Bu bizi yanılmaktan koruduğu gibi, kararlarımızı doğru yönde vermemizi sağlar. Şimdilerde ne kadar bilinçli olursak ileride o kadar rahat ederiz. Saat 08:33 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda sizi biraz zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü fikirlerinizi ve kendinizce haklı bulduğunuz konulardaki görüşlerinizi gerek kendi çevrenizde  gereksehayatında sakin ancak kendinizden emin bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayıcıdır. Bu güç sizi geniş bir çevre içinde belirli bir disiplin ve sorumluluk alarak ilerlemenizde de destekleyicidir. Adım atacağınız konularda belki yükümlülükleriniz ağırdır ancak yıllardır hak ettiğiniz ve arzuladığınız hedefe doğru sizi götürecek bir  adım olabilir.  Burada sözel gücünüz son derece önemli. Kendinizi ve inandıklarınızı ne kadar iyi ifade edebilirseniz, insanların sizi o denli iyi dinlediklerini fark edebilirsiniz. Saat 11:37 Ay-Mars olumlu görünüm, hemhem de maddi konulardaki arzularınızı doyurucu ve daha fazla kazanmanız adına cesaretinizi yükselticidir.  Bu sayede hem sahip olduklarınızı koruyup muhafaza edebilirsiniz hem de daha fazla kazanmak adına harekete geçebilirsiniz. Saat 19:38 Ay-Uranüs kavuşumu, toplumsal kurallar, dayatmalar, kısıtlamalar,  kendinize özgü biçimde hareket edememek isyan etmenize neden olabilir. Bir çıkış yolu bulmaya ve bu baskılardan kurtulmaya çalışabilirsiniz. Bu görünümün ardından 2 Eylül saat 12:02 olana dek boşluk etkisindeyiz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

1 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış yapmamak için yeniden ele alınması gereken olaylar olabilir. Yanılgıya ve yanlışla açık günlerde olunması, karar verilmesi veya seçim yapılması gereken konuların tekrar gözden geçirilmesini gerektiriyor. Yaratıcılığınızı kullanmalı ve duygularınızı serbest bırakmalısınız. Farkındalığınızı arttıracak veya bilgi birikiminize katkı sağlayabilecek eğitimler, kurslar, seminerler alabilir, bu tür aktivitelere katılarak kendinize değişik ilgi alanları yaratabilirsiniz. Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

1 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

En iyi işi siz ortaya koymak istiyor ve mükemmelliği hayal ediyorsunuz. Çok güzel, ama üstesinden gelemeyeceğiniz kadar yük ve sorumluluk aldığınızın farkında mısınız? Doğru işler ortaya çıkartabilmek için belli bir sıra takip etmeniz ve seçici olmanız ge Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım kararsızlık, istikrarsızlık dalgınlık, unutkanlık etkisi bugün de devam ediyor. Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler. Otorite konumundaki kişilerle(eş, öğretmen, yönetici, baba, patron v.b) ilişkilerde olumsuz bir hava hakim olabilir(birkaç gün geçerli). Su başlıklı konular da gündem de. Ancak, gün sevgi temalı ilişkiler açısından sürprizlere açık ve hoş vaatler içerisinde. Sevgimizi gösterebileceğimiz, sevdiğimizi ve sevildiğimizi hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Duygularımızı coşkulu şekilde ifade edebilir, farklı ortamlarda farklı şeyler yaşayabiliriz. Yeni tanışmalar mı? Neden olmasın? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınız ön plana çıkabilir. Yöneticilerinizle aranızı iyi tutmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için karar aşamasında olabilirsiniz. Bazı konularda acele hareket etmemenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Gün içinde işlerinizi tamamlamak sizin için iyi olacaktır.

1 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz yüksek olmalı.

1 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle son derece keyifli paylaşımlar içinde olacaksınız. İletişiminizde nazik, sevgi dolu ve bağışlayıcısınız. Bugüne dek olan olaylar için yeni bir adım atıp, daha sevgi dolu bir yerden bakarak bağışlama yoluna gidebilirsiniz. Son derece verimli iletişim, kısa seyahatler, geziler ve sevdiklerinizle keyifli paylaşımlarda olduğunuz bir gündesiniz.

1 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünsel olarak kafanız karışık olacak. Önemli kararlar almayın. Önemligörüşmeleri ve konuşmalarından uzak durmaya çalışın zira bugün kolay etkilenmelere ve kandırılmalara açık olacaksınız

1 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok önemli biranlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabileceksiniz. Neptün etkisinden dolayı, olası imzalayacağınız her şeyi 2 defa okumanızı tavsiye ederim. Yanlış ve hatalı iletişimler, paketlerin, servislerin, iletilerin doğru kişilere gitmemesi, ulaşmaması, seyahatlerde unutkanlıklar söz konusu olabilir.

1 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

1 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 45' 22" R
Ay
Oğlak
29° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 01' 34"
Venüs
Boğa
01° 25' 10"
Mars
Balık
29° 59' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 12"
Satürn
Balık
16° 36' 20"
Uranüs
Boğa
22° 21' 60"
Neptün
Balık
28° 55' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 41"
Lilith
Başak
23° 22' 32"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>