Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiye çok yakın ve yoğun hisler altında olabileceğiniz bir gün. Eğer ilişkiniz var ise, partnerinizle romantik bir gün geçirebileceğiniz söylenebilir. Yalnız boğalar için ise yeni başlangıçlar için algılarını açık tutmaları gereken bir gün.

Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz. Dünden gelen etkiler devam ederken parasal konularda çok daha dikkatli olmalısınız. Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız.

Kişisel kazancınızı ve birikimlerinizi daha iyi değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Bazı değişikliklere gidebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cüzdanınızın durumu bazı aksaklıklara işaret ediyor. Özellikle sabah saatlerinde yapabileceğiniz alışverişlere ya da yatırımlara dikkat edin.

Ay, sizi harekete geçirmekte ama bir miktar önlemci olmanızda fayda var. Yapabileceğiniz ani çıkışlar huzursuzluklara da neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız güçlükleri küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz. İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. Verimli olabilir. Etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftanın ilk gününe, saat 05:28 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisinde adım atıyoruz. Bir yandan aşkta tutkuluyuz, arzuluyuz ve sevgimizi hissettirmekten yanayız. Ancak karşılık görmek,  mutlu edilmek, fark edilmek, tatmin olmak istiyoruz.  Sadece kendine dönük düşünen, ne yaptığını bilmeyen, her an çekip gidecekmiş gibi hareket eden biriyle berabersek kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Buna katlanmamız da pek mümkün olmaz.Saat 05:42 Merkür-Uranüs arasındaki zorlayıcı görünüm, bir yandan partnerimiz, ilişkimiz, evliliğimiz veyaortaklığımızla ilgili konularda aşırı ciddi düşünmemize, her durumu köşelemememize, sanki bir şeyler ters gidecekmiş gibi endişelenmemize neden oluyor. Diğer bir taraftan, değişime, yeniliklere, özgürce hayatımızı kurmaya, farklı bir alanda kendimizi ifade etmeye açığız. Fakat mücadelemiz öyle yoğun ki, iki arada bir derede kalmış gibiyiz. İlişkimize mi odaklanmalıyız, yoksa işimize mi ağırlık vermeliyiz? Bunları tespit etmekte zorlanabiliriz. Oysaki artık şu köşeleme, endişelenme huyumuzdan ve de geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki etkisinden kurtulmanız gerekiyor. Kendimize güvenerek, panik olmadan hayatımıza bir bakmamızda yarar var.  Saat 12:28 Ay-Mars kavuşumu, koruma duygunuzun yüksek olduğunu gösteriyor. Değerleriniz öylesine kıymetli ki, onlara bir zarar gelmesin diye, üzerlerine titrersiniz. Bu görünüm, cinsel anlamda güçlü bir tutkunun işaretçisidir. Sevdiğinizi öylesine bir kıskaç altına alırsınız ki, elinizden kurtulması zordur. Saat 14:20 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, derinden derine ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Varsın çetin olsun YOLUMUZhatta engellerle dolu NE ÇIKAR?Hiç mi cesaretimiz yok Bir KARINCA KADAR..... Mutlu, huzurlu, bereketli  ve  aydınlık dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yuvanızda rahat ve huzur içinde olmak istiyorsunuz. Fakat ev halkının tamamını kontrol etmeye çalıştığınız için aslında hem kendinizin hem de yakınlarınızın huzurunu siz kaçırıyorsunuz. Kendinizi bu konuda sorgularsanız gerçeği bulabilir ve hatalarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlk gün pek öyle durmasa da, maddi başlıklı konularda veyahayatınızda olumlu etkiler altında olduğunuz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Haftanın ilk günlerinde istediğiniz konularda istediğinizi elde etmenizi sağlayabilecek cümleler kurabilir, dinlenmesini istediğiniz konuları gündeme getirebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşırı sahiplenici, iddiacı, kıskanç veya takıntılı tutumlar içerisine girebileceğimiz, yoğun duyguların ya da derin düşüncelerin ön plana çıkabileceği birkaç gündeyiz. Sinirli ya da sinir bozan kişilerle uğraşmamız gerekebilir, ama birkaç gündür bu etki sürdüğü için daha önce bu ruh durumunu yaşayanlar bugün rahat olabilirler. Bugünlerde, önemli kararlar almamak veya imzalar atmamak daha doğru olur. Zira, birkaç gün içinde netleşen olaylar, planlarda beklenmeyen değişiklikler ya da ortaya çıkan gerçekler sonradan pişmanlık duymamıza neden olabilir. Ancak, romantik etkiler, ilişkileri güçlendirmemizi sağlayan sevgi atmosferi veya yaratıcılığı arttıran etkiler de devrede. Olumsuz anların yanına şiirsel dokunuşlar ekleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gelecekleri yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerini sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ bazı değişiklikler yapmaya zorlayan durumlar olabilir. Artık daha ciddi konular ilginizi çekiyor. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişimi değiştirebilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize dinlenmek için vakit ayırabilir, zamanınızı ruhunuza iyi gelecek kişisel gelişim, enerji, meditasyon çalışmaları ile geçirebilir, ailenizle birlikte zaman geçirerek, bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. 18.00 sonrasında çok daha yüksek bir enerjiye sahip olacak, motivasyonunuzu ikili ilişkilerinize yönelteceksiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda sakin olmaya özen gösterin. Yakın çevrenizden alacağınız tavsiyeler sizi sakinleştirebilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece keyifli olacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Geleceğe yönelik farklı istekleriniz olacak. Ve bunları gerçekleştirmek üzere harekete geçeceksiniz. Bu arada sevdiğiniz ve hanım arkadaşlarınız sizi destekleyecek.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

1 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 51' 01" R
Ay
Aslan
21° 33' 36" R
Merkür
Koç
29° 21' 48"
Venüs
Boğa
19° 21' 02"
Mars
Koç
11° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 37"
Satürn
Balık
17° 45' 37"
Uranüs
Boğa
23° 12' 32"
Neptün
Balık
29° 19' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 56"
Lilith
Başak
24° 59' 26"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>