Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiye çok yakın ve yoğun hisler altında olabileceğiniz bir gün. Eğer ilişkiniz var ise, partnerinizle romantik bir gün geçirebileceğiniz söylenebilir. Yalnız boğalar için ise yeni başlangıçlar için algılarını açık tutmaları gereken bir gün.

Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz. Dünden gelen etkiler devam ederken parasal konularda çok daha dikkatli olmalısınız. Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız.

Kişisel kazancınızı ve birikimlerinizi daha iyi değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Bazı değişikliklere gidebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cüzdanınızın durumu bazı aksaklıklara işaret ediyor. Özellikle sabah saatlerinde yapabileceğiniz alışverişlere ya da yatırımlara dikkat edin.

Ay, sizi harekete geçirmekte ama bir miktar önlemci olmanızda fayda var. Yapabileceğiniz ani çıkışlar huzursuzluklara da neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız güçlükleri küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz. İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. Verimli olabilir. Etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak.

1 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 08:00 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimizi mutlu etme çabamızı, bu yöndeki harcamalarımızı gösteriyor. Bu çocuklarımız olabilir veya sevgilimiz. Ancak abartıya kaçmamakta bunun ayarını yapmakta yarar var. Saat 13:59-22:13 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Saat 22:13 Ay-Başak burcu geçişiyle, özverili davranmanın sınırlarını iyi belirlemeli ayrıca eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Bizim için kıymetli olan her konuda mükemmellik ölçümüzü ılımlı bir ayarda tutmamız yerinde olur. Bu saat sonrası çevremizdeki insanları gözlemleyeceğiz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece keyifli olacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Geleceğe yönelik farklı istekleriniz olacak. Ve bunları gerçekleştirmek üzere harekete geçeceksiniz. Bu arada sevdiğiniz ve hanım arkadaşlarınız sizi destekleyecek.

1 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili bazı sorunlar önünüzü net bir şekilde görmenizi engelleyebilir. Onlarla yapılmış ortak işleriniz varsa pişmanlıklar yaşayabilir, huzursuz bir ruh haline bürünebilirsiniz. Zamanında yapmış olduğumuz hiçbir şeyi değiştirme gücümüz yoktur. Ancak şimdi bu durumu nasıl kurtarabilir? Nasıl baş edebilirsiniz? Bunların cevaplarını arayalım. İletişimde ise bazı yanılgılara karşı dikkatli olmalı, söylenenleri doğru anlayıp anlattığınıza emin olmalısınız.

1 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Eksik işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. İşlerinizde tekrar eden durumlar olabilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdeki kişilerle program yapmak size iyi gelebilir. Ticari konulara önem verebilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayın ilk günündeve para konularına, maddi konulara ağırlık verebilirsiniz. Alışveriş ve harcamalar gündeminize gelirken, bütçenize uygun hareket etmeye dikkat edin.

1 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konular sizin için çok önemli ve ortaklaşa para mevzularınızda önünüzü görememeniz sizi zorluyor. Kendinize yönelik hırslı taraflarınız bazı konularda acele kararlar almanıza neden olabilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

18 Şubat'a kadar Kova burcuna yerleşen Merkür, sizin ortak paylaşımlar alanınıza bolluk, bereket ve fırsat taşıyacak. Gerek partnerinizin kazancı gerekse müşterilerinizin artışından faydalanacağınız bir dönemdesiniz. Ortaklaşa anlaşmalara varmak için iyi bir dönem. Spiritüel konular, metafizik temalar ilginizi daha çok çeker.

1 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

1 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>