Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sadece zamanını iyi değerlendirememesi nedeniyle yeterince görüşemiyorsunuz. Yoksa her şeyin önünde siz varsınız. İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizde haksız kıskançlıklar yaratıyor.

Ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var.

Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Size yardım edeceklerdir. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Birikiminiz küçük olduğu için zaman, zaman harcamayı düşünebiliyorsunuz.

Size sitem etmiyorlar, ama bugün birkaç eski dostu ararsanız, vefasızlıkla damgalanmaktan kurtulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızın gönül işleriyle ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bu kez hızlı davranmak sizi yanılgıya düşürebilir.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:51 itibariyle etkili Venüs-Jüpiter kavuşumuyla Çarşamba gününü selamlıyoruz. Bu enerji,  mali konulardaki harcamaların artışı ancak parasal gelirinizin yükselişi anlamında ikili bir tesirdir. İleriye dönük düşünmenizi ve buna göre yeni planlamalarda bulunmanızı sağlar.  Eğer yatırım düşünüyorsanız, bu enerji, piyasa şartlarına göre doğru bir karar vermenizde yardımcı olur. Eviniz, ailenizle ilgili yeni  gelir kaynakları ve desteklerin göstergesidir. Gelişmeleri işaret eden bu kavuşum ailenin büyümesi ve ihtiyaçların artacak oluşu da işaret eder. Gereksinimlerinizi karşılarken, fazla açılmamak, dikkatli davranmak tabii ki faydalıdır. Sağlık, sosyal ilişkiler, evinizle ilgili ihtiyaçlar için para harcanabilir. Belli bir canlanma finansal konularda görülür. Kazançlı işlere yönelmenizde yardımcınızdır. Saat 12:11 itibariyle etkili  Ay-Oğlak burcu geçişi, ilişkide kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Ay-Oğlak burcu günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Saat 20:33 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak karşıtlık partnerinizin sizinle, sizin de aynı şekilde onunla beraberliğinizi ilgilendiren konularda üzerinde konuşmanız, ilişkinizin niteliğine göre el ele vermeniz veya tam tersine tartışmanız anlamına gelebilir. En ufak bir terslik sizi  kolaylıkla derinden etkileyebilir. Sözgelimi, konuşulmayan veya bilinmeyen durumlar, geleceğinizi içeren ancak elinizde olmayan meseleler kısaca  her şey hakkında duyarlılık gösterebilirsiniz. Partneriniz veya bazı kişiler size baskı uygulamaya kalkışabilirler.  Aklı başında ve mantıklı, tarafsız bir şekilde olayları gözden geçiriniz. Gününüz çiçek çiçek mutluluk ve huzur  içinde geçsin. Umduğunuz güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Maddi olanaklarınızı ve kapasitenizi gözden geçirmelisiniz. Kendinize olan güveninizin yoğunlaşması birazda, parasal konularla eş değerde ilerliyor. Partnerinizden destek beklemenize rağmen, bunu ona hissettirmek istemiyorsunuz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafif huzursuz veya stresli hissedebileceğiniz günler ya da çevrenizdeki kişilerin gerilimi sizi de rahatsız edebilir. Önemli konuşmaları başka bir zamana ertelemekte fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, hırslarımızı veya yaşamsal planlarımızı ön plana çıkartabilir. İmajımız ve amaçlarımızı ilgilendiren başlıklar ön plana çıkabilir. İçsel istek ve ihtiyaçlarımız ve ait olduğumuz toplumun bizden beklentileri ya da toplum içinde sürdürmemiz gereken duruş arasında sıkışıp kalmış hissedebiliriz. Ev, aile ve ülke başlıklı konulardaki gelişmelerin doğru yönetilmesi gerekiyor. Hafif bir stres hissedilse de, ikili ilişkilerimizde yaşanacak hoşluklar, partnerimizin veya sevdiğimiz kişilerin jestleri ya da estetik veya yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanacak tatmin veya hoş gelişmeler stresi unutturabilir. Aşağıda dolunayın burçlarınıza etkilerini paylaştım.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra eşinizle ilgili konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. İkili ilişkilerinizde güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular sizi olgunlaştırabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha sakin yaklaşmanızda fayda var.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevinçli haberler alarak partnerinize daha fazla bağlanacaksınız. Aşık olduğunuz belli. Sevgi yüklü olmanız sebebi ile sizi kıskanacak çok kişi var.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlamanız gerekenler konusunda rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bu aralar kendinize odaklısınız. Fikir ayrılıkları gözünüzde büyümesin.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni kazanç kapıları elde etme gibi durumlar söz konusu. Finansal anlamda eğer ki problemler söz konusu ise bu hafta itibar ile artık rahatlamaya başlıyorsunuz. Para kazandıracak yeni projeler, sözleşmeler,anlaşmaları, para kazanmanıza destek olacak seyahatlerde söz konusu olabilir. Veya bilgiyi satarak, bilgiyi paraya dönüştürmenin yolunu bulabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 50" R
Ay
Koç
02° 50' 30"
Merkür
Koç
19° 28' 48"
Venüs
Boğa
06° 52' 08"
Mars
Koç
03° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 58' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 15"
Neptün
Balık
29° 02' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 28"
Lilith
Başak
23° 51' 58"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>