Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız.

İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir

Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz. Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir.

İş hayatının, insanların en karmaşık ilişki ortamı olduğunu unutmamalısınız. İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü başka türlü değerlendirme niyetiniz, öğle saatlerinde yaşayabileceğiniz bir gelişmeyle anlamını yitirebilir. İlginç bir konuda hak hukuk mücadelesi içinde olacaksınız. Ortak zevkleriniz olan arkadaşlarınızdan akşam birlikte olma daveti alabilir ve can sıkıntınızı unutabilirsiniz. Uzak bir akraba ilişkinizin ciddi bir sorunuyla ilgili olarak, uzun bir yolculuğunuz olabilir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi gününe, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji,  sevdiğimiz insanlara yönelişin, onlarla vakit geçirmenin, kendimizi iyi hissetmemizin işaretçisidir. Ne zamandır arzuladığımız bir şeyi yapabiliriz. Buluşmak, konuşmak, bir araya gelmek, hislerimizi belli etmek yönünde bu enerji bize kuvvet verecektir. Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, kişisel anlamda önem verdiğimiz, koruduğumuz, kolladığımız, kıymetli bulduğumuz evimiz, ailemizle ilgili meseleleri bir daha ele almamızı sağlıyor. Huzurun, paylaşımın, sevginin, güvenin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle, problemleri el birliğiyle aşabiliriz. Anlaşmak adına bu enerji, geçmişte yaşananlardan ders alınmasını sağlıyor. Bu sayede, bir çok pürüz ortadan kalkabilir. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kardeşler arasında yolculuklar söz konusu olacak. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz. Olgunluk göstermeniz gereken, bir gün içindesiniz. Çünkü siz yaşamı farklı algılıyorsunuz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde baskı oluşturan ve size hitap etmeyen görev veya sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak, yine de, en anlayışlı, çekici ve sempatik halinizi takınıp hiç kimseyi kızdırmadan konuşmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinizden oldukça yararlanabilirsiniz. Yaratıcı alanda kendinizi sahnede hissedeceksiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hislerinize mağlup olup her şeyi kabullenmeye kalkışmayın. Girişken olmanız gereken yerde çekingen davranıyorsunuz. Kendinizi en iyi şekilde ifade etmenin yöntemini bulabilirsiniz. Çevrenizde rakipleriniz artıyor.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birlikte, kendinizi moral ve motivasyon olarak çok daha iyi hissederken, genel sağlık durumunuzda bir iyileşme yaşayabilir, olası rahatsızlıklarınızı giderebilir, kişisel bakım ve güzelliğinize yönelebilir, ev sahibi olabilir, ev ve yerleşimle ilgili pozitif kararlar alabilirsiniz. Bu süreç sizin için yabancılarla iletişim, yurtdışı bağlantılı işler, davalar, yeni bir eğitime başlama ve seyahat etme anlamında şanslar sunarken, yeni ay zamanında hayal ettiğiniz bir teklifi alabilir, evlilik yoluna girebilirsiniz. Yeni ay anında etkinleşen Uranüs Mars karşıtı aile büyüklerinizin sağlık durumu ile ilgili problemlere işaret edebilirken, uzun zamandır devam eden sorunlu bir çalışma hayatınız varsa bunu sonlandırma enerjisi taşırken, yine geçmişten bugüne sorunlu devam eden ilişkilerde erkeklerle ilgili ani kayıpları, ayrılıkları gösterebilecektir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evinize ve ailenize karşı anlayışlı, uyumlu tavırlarınız daha fazla ön planda olacak. Sevdiklerinize değer vermenin ve onların isteklerini anlamanın ne kadar güzel olduğunu fark edebilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden yardım alacaksınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars sizlere, acele ve hızlı hareket etmenizi sağlayacağından dolayı, dikkatsizlik yüzünden kesikler, sakarlıklar, çarpmalar, düşmeler meydana gelebilir, dikkat diyelim. Mars, sizlerin sabır katsayınıza da ölçecektir.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>