Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sakin bir gün geçireceksiniz ve yeniliklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha önceden yaptığınız bazı planları uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı samimi olarak ifade etmekte zorlanacaksınız ve daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Bazı yeni düşünceleriniz varsa bir süre daha ertelemelisiniz.

İş yaşamınızda günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz ve bu konuların üzerine yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle çeşitli sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu gerilimler konuların üzerine konsantre olmanınızı da zorlaştıracaktır. Bugün sizinle ilgili olmayan konulara yardım maksadıyla bile olsa karışmamaya çalışmalısınız. Küçük görünen konular ilerleyen saatlerde önemli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir.

Maddi konularda daha çok hesaplı olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlarla karşılaşabileceksiniz ancak bu sorunları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

Alacağınız haberler ihtiyatlı yaklaşın sizi yanıltmaya yönelik bazı bilgiler alabilirsiniz. Olaylara ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük yaşamınızda planladığınız bir şekilde devam edebileceksiniz ve gelişmeler beklentilerinizle doğru orantılı olacaktır. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi strese sokacak faaliyetlerden kaçınmalısınız. Detaylar sizin için önem kazanıyor ve çevrenizdeki insanlara eleştirel tutumlar gösterebilirsiniz. Kişisel gayretlerinizde genel olarak bir artış olacaktır ancak girişimde bulunmak için doğru bir günde olmayacaksınız.

10 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:05 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, gizliliklerinize verdiğiniz önemin göstergesidir. Aşkta kaybetmek değil kazanan olmayı istersiniz. Sezgilerinizin gücü sayesinde, etrafınızda olan biteni rahatlıkla fark edebilirsiniz. Ancak renk vermez, fikirlerinizi kendinize saklarsınız. Saat 11:50 Ay-Merkür görünümü, aşkta tutkulu ve bir hayli derinlikli sevmenin işaretçisidir. Ancak partnerinizle fikirlerinizin uyuşmaması nedeniyle canınız sıkkın olabilir. Saat 22:14 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor İşlerinizi kolayca halledebileceğiniz, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşacağınız bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz.

10 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı işlerinizi halletmenin veya bazı görev ve sorumluluklarınızı yerine getirmenin daha eğlenceli yollarını bulabilir ve yaptığınız işlerden daha fazla memnuniyet duyabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde fikir çatışmaları söz konusu olabilir. Fikrinde ısrarcı olan kişilerle uğraşılması gerekebilir. Oysa, önemli görüşmelerimizi öğle sonrası saatlere bırakabilirsek rahat diyaloglar kurmakla kalmayıp hayalci yaklaşımlar dahi geliştirebiliriz. Akşam saatleri manevi duygularımızı güçlendirip ruhsal veya dinsel çalışmalar yapmak için uygun görünüyor. Hastalıklara şifa veren etkilerden faydalanmaya bakalım. Ay'ın Akrep'te olması sevgi, aşk, tutku, şüphe, mistik konular türünde başlıkları da gündemimize taşıyacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

10 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

10 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak bir insanı fırsat olarak görüp aşırı güven duyabilirsiniz. Her haliyle sizi etkileyecek bu kişi yanlış yapmanıza neden olabilir.

10 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı vaad eden görünümler varken, ev düzenlemesi, evle ilgili değişiklikler, ofis ve evin yeniden şekillendirilmesi gibi işlerinizde istediğiniz uyumu yakalıyor olacaksınız. Aynı günve özel yaşamınızda teklif ve fırsatlara açık olduğunuz bir zamandan geçiyor olacaksınız.

10 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

10 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 22" R
Ay
Terazi
18° 33' 44" R
Merkür
Boğa
05° 41' 58"
Venüs
Boğa
25° 15' 10"
Mars
Koç
14° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 32"
Satürn
Balık
18° 04' 56"
Uranüs
Boğa
23° 29' 13"
Neptün
Balık
29° 25' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 25"
Lilith
Başak
25° 31' 21"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>