Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi çok yüksekte görmenize rağmen, için için bir güvensizliğiniz var. Farkında bilr olmadığınız bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyor, olumsuz tepkiler alıyorsunuz.

Ticaret konularında Boğaları oldukça parlak bir gün bekliyor. Analiz etme gücünüzün yerinde olması sayesinde doğru kararlar vereceksiniz. Şansınız da size yardım edecek.

Yapmış olduğunuz yatırımlarda mucize beklemeyin. Yatırımın olgunlaşmak için zamana ihtiyacı olacak. Bu arada gündelik para sıkıntıları çekmeyeceksiniz.

İhmal ettiğiniz resmi işler ayağınıza dolanabilir. Hafta sona ermeden resmi bir daireyi ziyaret etmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eski defterleri karıştıracak, özel hayatınızda hiç yoktan sorunlar çıkaracaksınız. İnsanların değişmeyeceğini düşündüğünüz için, onlara şans tanımakta da zorlanıyorsunuz. Herkesin arkanızdançevirdiği paranoyasından kurtulmanız lazım. Aileye çok değer veriyorsunuz; hatta aile ötesindeki herşey boş sizin için.

11 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz, saat 01:06 Mars-PLuto kavuşum etkisi altında başlıyor.  İlişkinin bir güçlü ortaklık olduğu, evliliğin bir insanın hayatındaki en önemli meselelerden biri olduğunu kabul ederek birbirinize karşı sert ve tepkili davranmak yerine, nelerin problem çıkardığını düşünmeniz yönünde önemlidir. Kimileri bu kavuşum altında ilişkilerini kuvvetlendirir ve ilerisi adına çok önemli kararlar alabilirler. Bazıları birbirine bir hayli ters davranabilir. Ben derim ki, lütfen akıllı bir şekilde olan biteni inceleyiniz. Sorunlarınızın üzerine eğilerek çözüm bulmaya çalışınız. Saat 08:44 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Saat 09:12 Ay-Mars karşıt  görünümü değerlerine sahip çıkışınızın, sevdiklerinize bağımlı oluşunuzun, sevgi ve ilgiye olan ihtiyacınızın işaretçisidir. Özellikle ilişkinizde, partnerinizin baskın bir kimliği vardır. Otoriterdir. Bazen oldukça mesafelidir veya sürekli olarak sizin kendisine yardımcı olmanızı isteyebilir. Siz ise, ondan güçlü olmasını bekleyebilirsiniz. Bunun bir ortaklık olduğunu düşünürsünüz. Sürekli olarak geçmiş meselelerin hatırlatılmasından hoşlanmazsınız. İlişkide güven ve sağlamlık isteğiniz yoğundur. Saat 11:52  Ay-Uranüs görünümü, hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle  alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor.  İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var. Saat 23:55 Ay-Güneş olumlu görünümü, kendinize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzü yükselten bu etki altında aşkta gücü ve kontrolü elinizde tutmaktan yanasınız. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Her işimizi kolaylıkla halledebilmemiz dileğimle,

11 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gireceğiniz sosyal ortamlarda kendinize özgü düşüncelerinizde dikkat çekeceksiniz. İsteklerinizin sınırı yok ama, her şeyi kafanızda öyle güzel kombine ediyor ve her şeyi en ince noktasına kadar hesaplıyorsunuz ki, sizi anlamak için, yaptığınız işlere bakmak lazım. Konuşmaktansa çalışmayı tercih edenlerdensiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanıza faydası olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Kadere güvenin. Tüm burçlar için gün geneli: Uğraşmak olduğumuz konular, elde etmek istediğimiz veya kaybetmemek için savaştığımız şeyler ya da belli amaç ve hedeflerimiz olabilir. Bu işlerin istediğimiz yönlü gelişmesi veya belli anlaşmalar sırasında elimizi güçlü tutmamız için, daha fazla hazırlık yapmamız ve normalde olduğumuzdan daha aktif olmamız gerekiyor. Zira, ‘'bekle ve gör'', ‘'daha sonra halledersin'' ya da ‘'görmezden gel'' taktiği işleri yavaşlatmakla kalmayıp, tamamen sistem dışında kalınmasına neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yenilik ve değişim konuları öne çıkıyor. Sağlık konularında farkındalığınız artacak. Fiziksel açıdan daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler gözüküyor. Daha heyecanlı ve enerjiksiniz. Öte yandan alacağınız kararların ikili ilişkilerinize de yansımaları olacak. Bu olumlu yansımalarını siz de fark edeceksiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALINGANSINIZ bu aralar. Kendinizi üzmekten başka bir işe yaramayan bu huyunuzdan vazgeçin. Kişisel gelişimle ilgili kitaplar okumalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

11 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 40' 15" R
Ay
Terazi
08° 37' 08"
Merkür
Boğa
04° 31' 52"
Venüs
Boğa
24° 13' 40"
Mars
Koç
14° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 45"
Satürn
Balık
18° 01' 43"
Uranüs
Boğa
23° 26' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 57"
Lilith
Başak
25° 25' 48"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>