Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gizlemeye çalıştığı uzun beraberlik niyetleri evlilik sizi üzüyor. Bir takvime bağlamadan ilişki sürdürme eğiliminizi ona bir kararlılık içinde belirtememiş olabilirsiniz.

İş hayatınızda geçici bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor. Yaratıcısınız, nedenlerini saptayıp kolayca aşabilirsiniz. İş görüşmeleri, bu sıralar her zamankinden daha önemli olabilir.

Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi sürekli bir para krizi içinde olmaktan kurtarıyor. Bugünlerde elinize geçecek önemli bir para, sizi çok çeşitli değerlendirme seçenekleri içine sokacak.

Son günlerdeki durgun, yaşamdan kopuk psikolojiden kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün günlük rutin işlerinizin arasında bir arkadaşınızın hukuki bazı sorunları ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse de, arada arkadaşlık bağı olduğu için prensiplerinizden taviz vereceksiniz. Sevgilinizin ailesinin kaprisleri de bu sıkıntılı ruh halinizin üzerine tuz biber ekecek.

11 Nisan 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:07 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanızı sağlar. Titizlenirsiniz. Çünkü içiniz rahat etmez.  Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bu da sizi biraz yorabilir. Saat 12:54 Ay-Venüs karşıtlığı hayata bakış açınızı, inandıklarınızı, arzularınızı kendi içinizde gözden geçirmeniz anlamındadır. Evet belki çözümlenmemiş sorunlarınız mevcut ve  hala önünüzü tam olarak görmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak kendinize inanmalısınız. Umudunuzu kaybetmemelisiniz. Çünkü 12 Nisan cumartesi günü Venüs-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşumun bir çok sorunu geride bırakmanızda vesile olacağını düşünüyorum. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığında bir yandan her şeyi detaylıca gözden geçireceğiz. Diğer taraftan hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mümkün olduğunca az konuşmanızda fayda var. İki gün sonra ne demek istediğinizi daha rahat anlatabilirsiniz! Kötümser olmanız yapılacak hata olasılıklarını arttırarak kötü görünmenize neden olabilir. Karşı karşıya olduğunuz olayların dışında kalmaya çalışmalısınız. Yaratıcı ve iyimser olmanız destek bulmanızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konuların alıştığımız şekilde ilerlemesi konusunda ısrarcı olabilir, farklı kişileri ormanı yakmakla suçlayabiliriz. Biraz daha açık fikirli olmamız ve belli iş, anlaşma, ilişki, plan ya da projelerde bazı değişiklikler yapılması gerektiğini söyleyen kişilere anlayışla davranmamız tartışmaları engelleyebilir. Artı, belki gerçekten de işleri halletmenin daha verimli ve pratik yolları vardır, ama biz zaman bulup inceleme fırsatı bulamamışızdır. Kim bilir? En iyisi esnek olmalı.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fiziksel ve zihinsel anlamda oldukça yoğun bir gün geçireceksiniz. Sürekli bir yerden diğerine koşturacak pek çok görüşme yapacaksınız. Bugün dikkat gerektiren işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Ancak karar alınması gereken yeni işlerden biraz uzak durmalısınız. Yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Dedikoduları çok ciddiye almayın.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZLE ilgili pozitif gelişmeler var. Sorumluluklarınıza olan bağlılığınız önemli noktalara gelmenizi sağlayacak. Sabırlı olun.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 10' 34" R
Ay
Yengeç
17° 01' 21" R
Merkür
Koç
26° 09' 19"
Venüs
Boğa
15° 56' 27"
Mars
Koç
09° 02' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 23"
Satürn
Balık
17° 33' 38"
Uranüs
Boğa
23° 02' 53"
Neptün
Balık
29° 14' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 17"
Lilith
Başak
24° 40' 60"
True Node
Koç
14° 59' 33"
Son Güncelleme : 12/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>