Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizde biraz cesaret noksanlığı gözleniyor. Bunu yenmek için aşka hamle yapmanız gerekiyor. Aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz.

Yaşadığınız doyumu, şansınız olarak yorumluyorsunuz. İş yaşamınızda, aynı zamanda inançlarınızı sergileme imtiyazınız var. Ama bu, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor

Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan yorumları algılayamıyor ve çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesine üzülüyorsunuz.

Duygusal dünyanızı hareketlendirmeniz için, sizinle yakınlaşmaya niyetli biri var çevrenizde. Bunu görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde, doğrudan sizinle ilgili haksızca bir benzetmenin hazımsızlığını artık üzerinizden atmanız gerekiyor. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik içindesiniz ve arkadaşlarınızın zaaflı yorumlarıyla bu kadar yıkılmanızın altında da bu sorun yatabilir. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:49 Ay-Yengeç geçişinde, her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sevdiklerinize karşı bir hayli ilgili davranırsınız. Duyarlı yüreğiniz, etrafınızda olan her şeyi hissetmenizi sağlar. Huzur, güvence, aile, sevilmek gibi olgular bugün baş tacınızdır. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, ilişkinizle alakalı konulara gerçekçi, aklı başında yanaşarak, kafanızdaki soru işaretlerini cevaplandırmanızda yardımcıdır. Bir yandan hayallerini gerçeğe dönüştürmek için mücadele verirken diğer taraftan tutarsız ve üzerinizde baskı oluşturan bir ilişkide huzur bulmanız pek kolay olmaz. İşte bu görünüm, güçlü bir ilişkinin nasıl olması veya nasıl seçimlerde bulunulması gerektiğini size hatırlatır. Sağlam olmayanı, pürüz çıkaranı, verimsiz ilerleyeni saptamanızda destekçinizdir. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğüm görünüm, çevre ilişkilerinde detaylı ve gerçekçi düşünmenizi, bu çerçevede karar vermenizi sağlar. Girişim, analiz, karmaşık olanı çözerek ilerlemenizde yardımcıdır. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü, ilerlemenin, daha iyi sonuç getiren gelişim olduğu gerçeğini anlamamızı sağlıyor. Çünkü hedefe yönelik hareket edebilen kişi zaten amaçları doğrultusunda kararlar verebiliyor. O zaman bize düşen, tercihlerimizi gözden geçirmek ve onları gerçekleştirmek için kararlı olmaktır. Saat 15:52 Ay-Venüs olumlu görünümü, sizler açısından rahatlatıcı, huzur verici ve hayatı güzel yanlarıyla ele almanızda destekleyicidir. Sevdiklerinizi sahiplenir, kendinize ait değerleri koruyup kollayabilirsiniz. Saat 18:06 Ay-Neptün görünüm etkisinde, sevdiklerinize verdiğiniz önem yükselir. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Geleceğinizi güvence altına almaktan yanasınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin konuşmalar yapabilirsin. Etrafındakilerin geçmişiyle ilgili seni şaşırtacak sırlar öğrenebilirsin.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü yanlarınızı daha farklı alanlarla kullanmanız yerinde olur. Sizi kararlarınız doğrultusunda etkilemek isteyen kişiler farklı stratejiler uygulamak isteyebilir. Fakat ne olursa olsun kararlarınızı tek başınıza almalısınız. Sizin fikirleriniz herkesten ve her şeyden daha önemli olmalı. Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizden beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Gün içinde objektif olmaya ve kendinizi karşı tarafın yerine koymaya çalışmalısınız. İlişkilerde tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınızın mükafatını almaya hazır olun. Çok yorulmuş olabilirsiniz ama bunlara değdiğinizi göreceksiniz. İş değişikliği düşünen Yengeçler önce araştırın.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanacaksınız. Ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun. İş hayatınızı düzenlemelisiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel imajınızda, hedeflerinizde ve odak noktası olarak belirlediğiniz konularda atılım yapabilirsiniz. Tüm bu başlangıçların teması, aile veya kendi organizasyonunu kurmak üzerine odaklanacaktır.Kendi iç dünyanıza dönüp değerlendirme yapma şansına da sahip bulunuyorsunuz. Anaç duygularınız artabilir. Çocuklarınızla ilgilenmek, sevgi, karşılıklı anlayış, öz güven ve merhamet gibi temalarla gününüzü huzur içinde geçirebilirsiniz. İnançlarınız ve çevrenize saçtığınız merhamet duygularınızla huzuru deneyimleyebilecek bir yapıdasınız.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var. Onlara fırsat vermeyin.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 39' 25" R
Ay
Boğa
12° 22' 12" R
Merkür
Koç
21° 34' 49"
Venüs
Boğa
10° 11' 14"
Mars
Koç
05° 27' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 19"
Satürn
Balık
17° 12' 06"
Uranüs
Boğa
22° 46' 35"
Neptün
Balık
29° 07' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 18"
Lilith
Başak
24° 09' 54"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>