Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engelleri biraz kırarak, dökerek aşmanıza neden oluyor. Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Özel olarak titiz ve düzenli bir gününüzdesiniz.

Para durumunuz her zamanki gibi ve siz haklı kaygılar içindesiniz. Size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın varlığını unutmamalısınız. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Bir ahbap ilişkisinde koşulları biraz fazlaca zorluyorsunuz. Her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak. Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda zorlandığınızı söylemek mümkün. Ancak sabırlı olmanız gerektiği için bir hayli öfke duyabilirsiniz. Konuşsam bir türlü, sussam olmuyor diye içinizden geçirirsiniz. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, mesleki konularda bir değişimin, yeni bir kararın işaretçisidir. Eğer işinizden ne zamandır memnun değilseniz ayırabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber varsa onu alabilirsiniz. Bu yeni bir gelişmedir. Ancak Merkür gerilediği için, her ne olursa olsun iyice gözden geçirmeden anlık karar vermeyiniz. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, işimizle alakalı sorunlar nedeniyle huzuru, uzlaşıyı, paylaşımı evde ararız. İsteriz ki, dışarıda zaten yoruluyorum, bunalıyorum, bari evimde mutlu olayım. Eğer evde de problem varsa, hemen tepkide bulunuruz. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz. Saat 21:41-23:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman süresinde, başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Saat 23:18 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Ay, iç dünyamızda huzurun işaretçisidir. Tensel ve maddi konularda güvenli olana yönelirsiniz. İstikrarlı hareket etmeye çalışabilirsiniz. Arkadaşlık ve eş ilişkilerinde sıcaklık, besleyicilik, koruyuculuk, güvenlik gibi konular sizin için gayet değerlidir.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kararlarına göre hareket etmek isteyebilirsin. Güne ait planlarında son dakika değişiklikleri yaşanabilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size keyif veren aktivitelere yönelebileceğiniz günler. Fakat bunu yaparken bütçeyi çok aşmamalısınız. İlerleme sürecinde çevrenize planlarınızdan söz ederek, öneri ve fikirlerini alabilirsiniz. Rutin akışa ayak uydurmalısınız. Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yenilemek durumunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizin sağlam olması için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde kendi gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde bulunacağınız yerlerde ve kariyerinizde sorumluluklarınızla davranacaksınız. Bu aralar özel hayatınıza çok odaklısınız. Çok önemli bir görüşme tatlıya bağlanabilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar başta olmak üzere tüm kurumsal ilişkilerinizde sağduyu, merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının varlığını hissetmeye devam edeceksiniz.Bulunduğunuz ortamlara huzur verebilecek şekilde duyarlı ve ara bulucu olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerinde ilerleyebilir, insanlara bu şekilde yardım edebilir, özen gösterebilirsiniz. Gündelik işlerinizin tamamlanmasını evinizden halledebilirsiniz. Ev işlerine zaman ayırabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>