Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine bazı sorularla sıkboğaz edilebilirsiniz. Bunu sineye çekmek zorundasınız. Suçlu görüldüğünüz davranışların hata mı, yoksa karşı konulmaz duygusallıklar mı olduğu konusundaki karmaşanız bir süre daha sürecek.

Tavsiyeler ve destekler sizin için önemli. Gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz. Üstün görev bilinciniz var. Girişimcisiniz. Her türlü desteği hakkediyorsunuz.

Fırsatları iyi değerlendirirken, çıkarcı bir izlenim bırakmamaya özen göstermelisiniz. Son zamanlarda ortaya çıkan sorunlara daha akılcı yöntemlerle yaklaşacaksınız.

Bugün zaman zaman iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmenin yollarını bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler, beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  Pazar günümüz Ay-İkizler burcu geçişi altında başlıyor. İsteklerinizi elde etme arzusu veren ve sizi harekete geçirici olan bu enerji kimi anlarda sizi gerginleştirici bir etki de yaratabilir. Bazı durumları kafanıza takmışsanız durmadan olayları kendi bakış açınızla kurgulayabilirsiniz. Bu yüzden  içinize kapanabilir veya öfkeli bir duruş sergileyebilirsiniz. Benim tavsiyem zayıf yanlarınızı dışarıya  hissettirmeyiniz. Sırlarınızı özenle koruyunuz. Saat 04:06 Ay-Neptün olumlu görünümü, farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür.  Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir. Saat 17:43 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, evimiz, ailemizle olan ilişkimiz yönünde önem taşıyor. Evin içindeki huzurun sağlanması, güven olgusunun yeniden inşa edilmesi, sevgi ve nezaketin ön planda tutulması, paylaşımcı davranışlar bu enerji sayesinde öne çıkıyor.  Soluk aldığımız bu alandaki huzur ve emniyet için bize düşen görevleri yerine getirmemiz bu kavuşumla mümkün olabilir. Yuvamızı sahipleniriz, ailemize önem veririz, geçmişte yaşanılanları bir yana koyarak sevgiyle birbirimize sarılabiliriz. Sizin gelişim yolunuz budur. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

12 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, çevre ilişiklerinizde ve çalışma hayatınızda oldukça etkili olacak. Özellikle grup çalışmalarınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Tabii, işin yürümesi için gereken bütün alt yapıları hazır hale getirmenizin rolü çok büyük. Bu yüzden bir çok kişi sizinle çalışmaktan zevk alıyor vetatmini sağlıyorlar.

12 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz. Ancak, bu esnada çok fazla talepkar olmanız sorun yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

12 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN duygularınızla değil mantığınızla olaylara yaklaşmanız gerekiyor. Sizi daha başarılı görmek isteyen insanlara haksızlık yapmayın.

12 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

12 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>