Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda isteklerinizi bir bir gerçekleştiriyorsunuz. Hoşlandığınız ya da sevdiğiniz insanla konuşma fırsatı bulacağınız bugün onu etkileyici sözleriniz ile çekim alanınıza alabilirsiniz.

.İş hayatınızda pek yoğun olmayan bir gün sizi bekliyor. Bugün yarım bıraktığınız ya da normalde yapmaktan hoşlanmadığınız işler ile meşgul olabilirsiniz. İşinizden normal saatinden daha erken ayrılabilirsiniz.

Parasal açıdan olumlu bir gündesiniz. Bugün bazı lüzumlu harcamalarınızı yapacaksınız. Cebinizde sizin tahmin ettiğinizden daha fazla para olduğunu fark etmeniz sizi oldukça mutlu edecek.

Bazı arkadaşlarınızla verdiğiniz sözleri unutuyorsunuz. Bugün verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Aksi takdirde arkadaşlarınızla aranız bozulabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Bugün özellikle zihinsel faaliyetlerinize önem vereceksiniz. Zaman zaman sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aile bireylerine karşı asabi davranışlar sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde biraz daha sakin ve ılımlı olacaksınız. Bugün güzel bir haber alacaksınız.

12 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz, saat 00:41 Mars-Pluto mücadeleci görünümüyle başlayacak. Bu enerji,  kariyer hayatınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda mücadelenizin yoğun olduğunu gösteriyor. Başarılı olabilmek, hakkınızı korumak için, hem dış dünyada  hem de ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde soğukkanlı olmanız, bilinçli davranmanız gerekecek. Bir yandan partnerinizin baskın tavırları veya ilişkiniz yoksa yalnızlığın getirdiği sorunlar diğer yandan sorumluluklarınız  Bütün bunlar  daha fazla yorulmanıza, gerginleşmenize sebep olabilir. Ve bu gerginlik kopuşlara zemin hazırlayacağından elinizden geldiğince soğukkanlı davranmakta yarar var. Saat 01:30 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında,  hayatımızdan memnun muyuz diye düşüneceğiz.  İstediğimiz bir hayat yaşıyor muyuz, ne kadar özgürüz. Bizi zorlayan şartlar altında mı çalışıyoruz, gereğinden fazla mı sorumluluk altındayız. Bunlara bir bakacağız. Saat 10:48 Ay-Satürn kavuşumuyoğunluğu ve ciddiyetini yükselticidir. Hiçbir şeyi hafife alamayız, görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bizden kıdemce veya yaşça büyük kişilerin baskısıyla karşılaşabiliriz. Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri duygusal anlamda yorucu gelebilir. Daha sakin ve ılımlı düşünmeye çalışalım. Saat 16:12 Ay, Neptün ile zorlu görünüm yaptığında, yüreğinizin sesi her türlü olumsuzluğu geride bırakarak isteklerinizin peşinden gidebileceğinizi söylüyor. Yanlış olsa dahi, içinizdeki sesi dinlemeye hazırsınız. Ancak o sese kulak verirken, önümüze ardımıza iyi bakalım. Beklentilerimize uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

12 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir.

12 Mart 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir. Dolayısıyla bugünlerde, kelimeleri doğru kullanmakta ve hassasiyet içerenbirliklerinde veya ilişkilerde daha dikkatli adımlar atmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz. Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay'ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay'ın Yay'da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

12 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizdeki sıkıntı su yüzüne çıkabilir. Karşılıklı restleşmelere varabilir bu durum. Anlık kararlar vermek yerine, sakin olmakta fayda var.

12 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

12 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kısa bir seyahat, gezi veya tatile çıkmak için son derece uygundur. Eğer şu anda bulunduğunuz yerden ayrılma şansınız yoksa, sizi, en azından yeni bir alana yöneltecek bir eğitim, hobilere yönelik kurs veya sosyal organizasyona katılabilirsiniz.

12 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>