Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok zorluyorsunuz. Israrcılığınız onu size yaklaştırmıyor, aksine uzaklaştırıyor. Onun istediği gibi bir süre daha arkadaşça götürmeyi denemeli, sonrasına da razı olmalısınız.

Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Henüz zamanı gelmeden borçlarınızın sıkıntısını yaşamaya başlıyorsunuz. Bugünlerdeki sıkıntılarınız dönemsel görünüyor. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin alanı sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli, mutlu bir gününüzdesiniz. Yeni dostlarınızla günün tadını çıkartıyorsunuz. Yeni tanışmalara karşı çekingen davranan insanlar size anlaşılmaz geliyor. Ama yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:01 Merkür-Mars görünümü, ailemizle olan iletişimin önemini vurguluyor. Huzursuzluk çıkmaması için, sorunların üstünü örtmek doğru değil tabii ki, ancak baskı ile fikirleri kabul ettirmek de yanlış olur. Bir problem varsa, bu ılımlı şekilde konuşularak, karşılıklı çözüm bulmaya dönük hareket edilerek çözüme kavuşabilir. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız. Ancak bir yandan da arzularımıza gem vuramayız. İllaki olmalı, artık bu sıkıntılar sona ermeli diyerek çırpınırız. Zamanı gelmeyen, henüz yerli yerine oturmamış olan şeyler canımızı daha fazla sıkabilir. Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişi, başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Şunu şöyle yap diyerek ikazda bulunabilir. Etrafımızdaki dünya bize pek zevk vermeyebilir. Bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden gerginlik duyabiliriz. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde gayet ciddi şekilde ve olumlu yönde düşüneceğiniz göstergesidir. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayın bulunduğu konum, sizi huzursuz ve kaprisli yapabilir. Özgürlük alanınız daraldığı zaman, garip bir motivasyon kaybına uğruyorsunuz. Üstelik, sıkıntılarınızı paylaşmak gibi bir düşünceniz yok. Bugün, partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda ona naz yapabilirsiniz. Gizlilikten yana olduğunuzu hiç kimse anlamıyor.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı daha basit tutmalı ve altından kalkabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız. Maddi anlamda zararlı veya altından kalkamayacağınız sözler vermeniz evde sorunlara veya karşıt görüşlere neden olabilir. Kişisel gelişiminize ve önemsediğiniz kişilerle ilişkilerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerde Ay yine boşlukta olduğu için kafamızı toplamakta zorlanabilir, halsizlik, endişeler veya kararsızlık türünde ruh halleri ya da belirsizlik içeren durumlar nedeniyle biraz da yavaşlayabiliriz. Ancak, sabah saatlerinde zihnimiz açık, hızlı düşünebilir veya istediğimiz konularda harekete geçebiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yeni fikirler gündeminizi etkileyebilir. Hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Bugün duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı yakınlarınıza yansıtma konusunda çok cimri davranıyorsunuz. Bugün sırlarınızı kendinize saklamak istiyorsunuz.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda aldığınız kararları etkili ve düzgün bir şekilde yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. İşlerinize disiplinle sarılacak ve önemli işlerinizi kolayca halledeceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de maneviyat, ruh ve zihin ilişkisinin çözümlenmesi, irdelenmesi ve bu konularda ilerleme sağlamanız için etkilere sahipsiniz. Ancak ne yazık ki sabahtan başlayacak Ay'ın boşluk etkisi akşamüstüne kadar geçerli olacaktır. Dolayısıyla cuma gününüzü akışta geçirmeniz çok önem arz edecektir. Bugün hedeflediğiniz bir uzak yolculuğa da çıkabilirsiniz. Yahut kendi içsel yolculuğunuza çıkabilir ve kendinizi keşfedebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren de mesleki konularda ilerlemek için zihninizi çalıştıracaksınız.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 49"
Ay
Kova
22° 41' 60"
Merkür
Koç
17° 46' 49"
Venüs
Boğa
03° 26' 19"
Mars
Koç
01° 15' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 11"
Satürn
Balık
16° 44' 52"
Uranüs
Boğa
22° 27' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 12"
Lilith
Başak
23° 33' 26"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>