Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratıyor. Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak.

İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Her şeyin inanılmaz biçimde yerli yerinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bu aralar fazla düzenli çalışamadığınız fikri yalnızca size ait, herkes sizden fazlasıyla memnun.

Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor. Önemli bir harcamanızdan kurtulmak üzeresiniz. Önümüzdeki günlerde maddi olarak daha da rahatlayacak gibisiniz.

Hafta sonunu rahat geçirebilmeniz için bu hafta biraz fazla çalışmanız gerekebilir. Bu sıralar işlerinizi ertelemekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize aşırı bağımlılığınız bazı özel kararlar almanızı zorlaştırıyor. Karşılıklı kaçınılmaz bir bağımlılık olduğunu düşünüyor ve onlar için kendi projelerinizi erteleyebiliyorsunuz. Hiç akılda olmayan bir tanıklığa kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Bugün bir arkadaşınız bu konuyla ilgili ilk sinyalleri verebilir. Onu dikkatle dinlemenizde yarar var.

15 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:52 Ay-Başak burcu geçişinde, olaylara, insanlara bir fotoğrafçının karesinden bakmaya benzer. O kadar dikkatli hareket edersiniz ki, gördüğünüz en ufak bir pürüz anında gözünüze çarpar. Her şeyi sınıflandırırsınız. Şu güzel, bu çirkin diyerek en güzeli elde etmek istersiniz. Çünkü mükemmelin peşindesinizdir. Zaman alıcı işlerden, zorunluluklardan bugün hoşlanmayacağız. Elden geldiğince, bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirmek gerekiyor. Saat 09:58 Ay-Merkür olumlu görünümü, partnerinizle aranızda yapılacak ciddiyet içeren konuşmaların göstergesidir. Oldukça dikkatli bir şekilde birbirinizi dinlemenizde yarar vardır. Saat 16:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, üzerinde hassasiyetle durduğumuz huzur, güvence, aile, gelecek gibi konular üzerinde durmamız sağlıyor. Ortaklaşa bir yaşam, hayatı birlikte kotarmak, çocuklarımız, değer verdiğimiz her ne varsa bizim için önemli. Tek başına değil, yan yana durarak, iyi ve kötü günde el ele vereceğimiz birine hasretiz. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık sözlülüğün üzerinde. Duygularını paylaşmaktan çekinmemen, çevrendekilerle ilişkini değiştirebilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük bir seyahat aydınlatıcı olabilir. Farklı konularla ilgilenebilir, yeni arkadaşlar edinebilir, yenibirlikleri içerisine girebilir veya yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz. Yakınınızdaki bir kişiyle ilişkiniz kuvvetlenebilir veya yeni bir kişiye ilgi duyabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin.Günün Atmosferi:Bugün ve yarın bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Verimli çalışmalar yapabilir, üzerinde yoğunlaştığımız işlerde daha pratik olabiliriz. Öğle öncesi saatlerde, yazılı veya sözlü olarak kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Hızlı ve çekiciyiz.

15 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Bugün ziyaretler, konuşmalar da sıklaşabilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SOSYAL statünüzü etkileyecek görüşmeler gündeme gelecek. Sözlerinizi en doğru zamanda, doğru yerde kullanmalısınız.

15 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hareketli, hızlı bir Pazar günü sizi bekliyor. İletişim ve haberleşme konularında oldukça aktif olabilirsiniz. Yakın çevrenize pek çok konuda yardımcı olabilirsiniz. Kısa yolculuk ve ziyaretler yapabilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerin veçevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir gün olacaktır. Odaklanacağınız konular ise söz konusu sosyal ilişkilerinizdeki alışveriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır.Cömert davranacağınız ve bunun karşılığını alacağınız keyifli ve aydınlık bir hafta başı olabilir. Doğa yürüyüşlerini aksatmamalısınız. Ortağınız veya partneriniz size ait sermaye veya kaynakları kullanma konusunda baskı yapabilir yahut buna benzer şartlar oluşup psikolojik baskı hissedebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yükümlülüklerinizin farkındasınız ve yapmanız gerekenleri yapmak için zaten çabalayacaksınız. İnsanlar bunu fark etmeden size bazı şeyler dikte etmeye çalışırlarsa alttan alın ve görevlerinizi yerine getirmeye devam edin.

15 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 31" R
Ay
Boğa
27° 48' 56" R
Merkür
Koç
22° 31' 40"
Venüs
Boğa
11° 30' 14"
Mars
Koç
06° 17' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 25"
Satürn
Balık
17° 17' 11"
Uranüs
Boğa
22° 50' 18"
Neptün
Balık
29° 09' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 47"
Lilith
Başak
24° 17' 01"
True Node
Koç
15° 18' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>