Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İyi, kötü her şeyi sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş görünüyor, ona fazla haksızlık yapıyorsunuz. Her şeyi öğrenmeye hakkı olduğunu biliyor, onu kaybederim korkusuyla bir şeyleri saklıyorsunuz.

Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz. Bugünyaşamınızda önemli bir gün olacak.

Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde biraz başınızı ağrıtan bir probleminiz var. Ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu problemi birlikte yaşadığınız insanların bunu sizin kadar sorun etmemesi canınızı daha çok sıkıyor. Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle tanışacaksınız. Bu kişi sizin içinizi coşturacak. Gelecekte onunla sağlam bir arkadaşlık kurmayı düşüneceksiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, mesleki ve ailevi konularda bir şeylere zorunlu olmanın yarattığı gerilimi işaret ediyor. Biz bir yandan sorumluluklardan yılmış, kendi başımıza hareket etmekten yanayız. Ancak diğer taraftan uyumlu, paylaşımcı ve ilişkilerimizde sabırlı olmaya zorlanıyoruz. Bunlar bizi yoruyor. Elde olmadan yetti artık diyoruz. Bağımsız olamayınca, kurallar bizi sıkboğaz ettiğinde isyan ederek iplerimizden kurtulmaya çalışıyoruz. Bu Dolunayda, mecburen bir şeylere uymak bizi çileden çıkartabilir. Geçtiğimiz iki hafta önce evimiz, ailemizle ortaklaşa veya kendi içimizde bir karar vermiş ve bunları uygulamak istemiştik. Bugün şimdi duruma bir bakıyoruz. Ancak bizim istediğimiz gibi şartlar henüz oluşmadığı için, doğal olarak stres içindeyiz. Kimseyi kaldıracak halimiz yok. Merkür-Pluto görünümü de bunun işaretçisi. Gerek ailemiz, gerek partnerimiz sanki söz birliğinde bulunmuş gibi üstümüze gelebilirler. Onların bizden beklentileriyle bizim yapmak istediklerimiz arasında dağlar kadar fark vardır. Bu da bizi yorar. Bu sıkışmışlık hissi, işimize yansır. Bütün sinirimizi oradan çıkarmaya çalışırız. Peki, ne yapmalıyız. Olumlu, ılımlı ve elden geldiğince sakin bir şekilde konuşmakta yarar var. Sizi nelerin üzdüğünü, neden sıkıldığınızı ve bu durumdan memnun olmadığınızı dile getiriniz. Üzerinizde baskı uygulanmasına izin vermeyiniz. Ancak pire için de yorgan yakmamak lazım. Ay-Uranüs görünümü,hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek ani bir gelişmenin işaretçisidir. Bir anda öyle bir karar verirsiniz ki daha sonra keşke sakin olsaydım dersiniz. Bir şeye sinirlenmişken, hırsınızı başka bir şeyden çıkarmayınız. Bilakis, probleminiz neyse, değişik bir bakış açısıyla yaklaşarak uygun çözüm bulabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor. İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyor ve kararlarınızda diretmeyi sürdürüyorsunuz.

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı daha basit tutmalı ve altından kalkabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız. Maddi anlamda zararlı veya altından kalkamayacağınız sözler vermeniz evde sorunlara veya karşıt görüşlere neden olabilir. Kişisel gelişiminize ve önemsediğiniz kişilerle ilişkilerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerde Ay yine boşlukta olduğu için kafamızı toplamakta zorlanabilir, halsizlik, endişeler veya kararsızlık türünde ruh halleri ya da belirsizlik içeren durumlar nedeniyle biraz da yavaşlayabiliriz. Ancak, sabah saatlerinde zihnimiz açık, hızlı düşünebilir veya istediğimiz konularda harekete geçebiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay, hedefleriniz ve sorumluluklarınızla ilgili konuları aydınlatıyor. Tek başına cesaret göstermek gerekebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İYİ niyetle sarfettiğiniz bir söz yalnış anlaşılmalara neden olabilir. Pek üstünüze vazife olmayan şeyler yapmayın dargınlıklar yaşanabilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığa ve sanatsal çalışmalara dayalı işlerinizin karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. Sosyal çevrenizdeki olayların hızlanacağı bir süreç olabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler sizi de yakından ilgilendirecek.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabahtan akşam saatlerine kadar mesleğinizle ilgili herhangi bir başlangıca girişmeksizin düşük enerjilerle vakit öldürebilirsiniz.Mesleki alanda deneyimleyeceğiniz Uranüs etkili Dolunay sayesinde iç dengenizi yakalamak adına devam ettirdiğiniz işinizden ayrılmayı bile gündeme getirebilirsiniz. İtidalli davranıp vereceğiniz kararın doğurabileceği sonuçları görmeli ve söz konusu mesleki ilişkilerdeki gerginlik nedeniyle almayı düşündüğünüz kararın nelere mal olabileceğini iyi düşünüp tartmanız gerekebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 09"
Ay
Kova
21° 19' 44"
Merkür
Koç
17° 43' 49"
Venüs
Boğa
03° 19' 08"
Mars
Koç
01° 10' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 49"
Satürn
Balık
16° 44' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 18"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 53"
Lilith
Başak
23° 32' 48"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>