Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Geleceğinize ilişkin planlarınızı yeniden değerlendireceğiniz ve beklentilerinizi gözden geçireceğiniz bir gündesiniz. Özelikle duygusal yaşamınıza ilişkin bazı konular sizi düşündürebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle duygusal bazı konuşmalar yapabilir ve yeni değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi doğru kullanabiliyorsunuz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Bir süreden beri biriyle devam eden bir sorununuz varsa çözüme yönelik harekete geçmek için çok uygun bir gündesiniz. Yetenekleriniziyaşamınızda olumlu olarak kullanabileceksiniz ve ticari anlamda bir aktivite olabilir.

Maddi konularda genel olarak başarılı olabileceğiniz etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Bir süreden beri ertelediğiniz girişimleri bugün yapabilirsiniz yada uzun vadede size güzel kazançlar getirecek kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda istikrarlı ve sağlıklı düşünecek ve bu doğrultuda kararlar alacaksınız.

Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak bir rahatlama hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı gerilimlerinizde bugün kurtulabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Daha çok sabit tutumlar içinde olacaksınız ve istikrarlı yaklaşımlar göstereceksiniz. Çevrenizde değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz ancak bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz saat 07:07 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu geçiş etkinliğinde olacaktır. Gün boyu her şeyin sağlam, ölçülü bir şekilde gerçekleşmesinden yana olan siz, dışarıdan  müdahalede bulunacak kişileri sınırlarınız içine almayabilirsiniz. Kendi işleriniz ve ihtiyaçlarınızla meşgul olabilirsiniz. Bazı anlarda başkalarının fikirlerine, isteklerine veya tavırlarına karşı anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz.  Bazen de gücünüzü aşabilecek işlere kalkışabilirsiniz.  Kimileri size  ikazda bulunabilir. Şöyle yapmalısın veya böyle yapsaydın gibi konuşmalar olabilir. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümünde, biraz sabırlı olacağız. Çünkü,hayatında bazı kişiler gergin davranabilirler.  Maddi konularda kazanç elde etmek amaçlı düşünürsünüz. Saat 15:25 Ay-Merkür zorlu görünümü nedeniyle benim tavsiyem, olaylara pozitif bir şekilde yaklaşmanız faydalı olabilir. Farkında bile olmadan en ufak bir üzüntüyü abartabilir veya gereksiz yere bir konunun üstünde fazlasıyla durabilirsiniz. Bunlara dikkat etmenizde fayda var. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınız, sezgileriniz ve mantığınız arasında kuracağınız köprü anlaşılır gibi değil. Farklı yolları seçerek, herkesten önce çözümlediğiniz sorunlarla, çevrenizde şaşkınlık yaratıyorsunuz. Bugün kıskançlık güdülerinizi denetleme ihtiyacı içinde olacak, hatta kendinize bu konuda disiplin bile getireceksiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter, bugünden itibaren bir yıl boyunca size maddi şanslar ve fırsatlar getirmeye başlayacak. Gelirleriniz artabilir, ek işler, karlı alışverişler, mevcutde olumlu gelişmeler, maaş veya prim artışları, farklı parasal kaynaklarda artışlar v.b söz konusu olabilir. Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve kariyer konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize bir an önce ulaşmak isteyebilirsiniz. Ancak aceleci davranmak size pek bir şey kazandırmayacak. Bugün özellikle üstlerinizle olan iletişiminizde dengeli ve sakin olmanız oldukça önemli olacak. Bürokratik işleriniz içinde aynı durum söz konusu olabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NEDENSİZ bir şekilde yoğun duygusallıklar yaşayabilirsiniz. Alıngalık yaparsanız anlaşılamamazlıktan dolayı sorunlar çıkabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 08" R
Ay
Aslan
18° 01' 46" R
Merkür
Koç
29° 00' 34"
Venüs
Boğa
18° 59' 30"
Mars
Koç
10° 56' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 29"
Satürn
Balık
17° 44' 23"
Uranüs
Boğa
23° 11' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 02"
Lilith
Başak
24° 57' 30"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>