Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kurmayı düşündüğünüz ilişki sizi biraz yoracak gibi görünüyor. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuzu düşünenleri ciddiye almalısınız.

Yetkililerinizle uzlaşamadığınız konular var. Çaresiz daha politik davranmak zorundasınız. Uzlaşmacı davranarak uzlaşmamak da mümkün olabilir. Düzeltmek istediklerinizi başka türlü düzeltemeyeceksiniz.

Bugün size ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen boşuna bekleyeceksiniz. Böyle bir ihtimale hazırlıklı olduğunuz için bunun sıkıntısını yaşamayacaksınız.

Birçok insan gibi sonradan pişmanlık yaşama huyunuz pek yok. Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir öğüdü iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. İyi dostlarınız var. Bunu bu konudaki seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğinize, dostluğa bağlılığınıza borçlusunuz. Yakın bir zaman içinde bir yolculuğunuz olabilir. Bunun ne tür bir yolculuk olacağı belli olmasa da, sevineceğiniz bir yolculuk olacağı kesin görünüyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda sizi biraz zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlığı, sizi hem mesleki hem ailevi konularda yeniliklere ve ortaklaşa hareket etmeye çağırıyor. Tek başınıza isteklerinizin peşinden gitmeden önce başkalarına karşı sorumluluğunuz olduğunu söylüyor. Huzurlu, uyumlu bir ev yaşamı için elbirliği içinde hareket etmenin önemini gösteriyor. Bu karşıtlık özgür hareket edemeyen bireyin kendi sınırları içinde dengeli bir şekilde hareket etmek ve bu düzene uymak  zorunda kalışının yarattığı bir sıkıntı hali. Bu durumda kimileriniz  iş-ev arasında, bazılarınız idealleriyle sorumlulukları arasında bir tercih yapmaya zorlanıyor. Burada önemli olan, hem bireysel hem de ortaklaşa hareket edecek şekilde dengeli düşünmektir. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, toplumdaki yeriniz ve konumunuzla ilgili aktif duruşun simgesidir. Hem ateşli hem öncü hem de lider yanlarınızı göstermekten yanasınız. Ev içinde ve ailevi konularda sevgi birliğinin, huzurunuz için gerekli olduğunu gösteriyor. Ne dışarıda tartışalım ne de içeride dengeleri sarsalım. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sorumluluklarımız Pazar günü bile olsa kendini hissettirir. Ancak dinlenmeye çalışmamız iyi olacaktır. Pazartesiye denk gelen boşluk diliminde ise, işlerimizi dikkatlice yapmamızda yarar var. Aceleci davranmayalım. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizdeki artışları, kişisel kazançlarınızı genişletme konusunda kullanıyorsunuz.. Bugün, sevineceğiniz durumlar sizi bekliyor. Enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz. Yapacağınız her türlü atılım için, şimdiden kendinizi yenileyebilirsiniz. Satın alma duygunuz güncellik kazanıyor ve diğer isteklerinizin önüne geçiyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için en iyisini isteyen kişiler tarafından kişisel değişiklikler yapmanız yönünde baskı görebilirsiniz. Planlarınızı dikkatli yapmanız durumunda belli fikirlerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Farklı şeyler denemekten korkmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aynı anda birden fazlayapabilirsiniz. Gün boyunca pek boş durmayacağınız anlaşılıyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her insan gibi siz de yapılan iltifatlardan gurur duyacaksınız. Mutlu olmanız için iki tatlı söz size yetiyor. Arkadaşlarınızın davetine katılarak neşeli bir gün geçireceksiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ilişkilerinizde sıkılganlıklara ve tepkilere açıksınız. Göz önünde olacağınız yerlerde bu tepkileri daha kolay göstereceksiniz. Bir yandan söylenip diğer yandan işlerinizi halletmek duygusal olarak sizi bir hayli zorluyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda umut dolu başlangıçlar için hazırsınız. Bundan sonraki dönemde daha aktif ve daha enerjik bir yapıya bürüneceksiniz.Özellikle teknik ve mühendislik konularındaki girişimleriniz ve projeleriniz üzerinden ilerleme sağlayabilirsiniz. Ancak sabırlı davranmalı ve attığınız tohumların yeşerebilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu algılamalısınız. Akşam saatlerine doğru özellikle mesleki alanınızda fevri çıkışlar sergileyebilirsiniz. Maneviyata değer verdiğiniz takdir de kendinizi tatmin olmuş hissedebilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 14" R
Ay
Aslan
05° 19' 42" R
Merkür
Koç
27° 47' 04"
Venüs
Boğa
17° 43' 06"
Mars
Koç
10° 08' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 50"
Satürn
Balık
17° 39' 58"
Uranüs
Boğa
23° 07' 54"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 49"
Lilith
Başak
24° 50' 37"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>