Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evet yeni ilişkiler için şanslı birgündesiniz. Şayet yalnızsanız bu yalnızlığınızdan beklenmedik şekilde kurtulabilirsiniz. Yeni ortamlara girmek sizin için sürprizler doğurabilir.

Gün boyunca dikkat ve özen gerektiren çalışmalar yapabilir, düşüncelerinizi güçlü bir biçimde ortaya koymak isteyebilirsiniz. İş ortamında değişiklikler mümkün. İstediğiniz yönde düzenlemeleri kabul ettirebilmeniz olası.

İş ve para konularında ağır giden şeylerde hızlanma olacağı gibi bugünlerdeamaçlı gezilere çıkabilirsiniz. Olumlu görünen anlaşmalar üzerinde gereğinden fazla ayrıntı üzerinde durmaya gayret edin.

Kendinizle daha çok ilgilenmelisiniz. Son birkaç gündür yaptığınız aşırılıkları dengeleme zamanı geldi ve yeni sorumluluklarınızı aksatmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yalnız fakat huzurlu hissedeceksiniz. Yaratıcı düşüncelerinizle kendinizi ruhsal yönden geliştireceksiniz. Bireysel yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlısınız. Gelen eleştirilere kulak asmamanız gerekir.

19 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz saat 06:40 Merkür-Neptün karşıtlık etkisi altında başlayacak. Bu görünüm akıllı, pratik bir şekilde düşünmenin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek üzere kararlar vermenin işaretçisidir. Ancak bu kararların aklı başında verilmesi lazım. Kendinizi ifade etmek istediğiniz alanı iyice belirleyiniz. Buna göre insanlarla kontak kurmaya çalışınız. Hayalci, ütopik ve hiçbir gerçekle örtüşmeyen ideallerden uzak durunuz. Yeni bir çevre edinmeye çalışınız. Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyunuz. Uzak veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde bir takım zorluklar yaşanabilir. Çevrenizle aranızda bazen istenmeyen durumlar oluşabilir. Şu aralar sağlam olana yöneliniz, güven hissi uyandırmayan kişi ve durumlara karşı dikkatli olunuz. Dini inancınız, mistik konular veya sanatsal anlamda medya ile alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu konularda eğitim verebilir veya eğitimden geçebilirsiniz. Saat 08:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz. İster çiçeğini görelim İster dikenini Hayat bir gün öğretir Nasıl bakmamız gerektiğini....... Farkına varacağımız günü beklemek yerine, önce ne istediğimizin bilinciyle hareket etmemiz dileğimle,  

19 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu paslaşma içinde, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Bugün çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki. Dostlarınız her an sizi yanlarında görmek istiyorlar. Sağlığınız konunda, kendinizi keyifsiz hissettiğiniz anda, daha fazla hareket ederek, bünyenizi zorluyorsunuz.

19 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taraf tutma veya olayların farklı versiyonlarını dinleme değil, gerçeği bulma zamanı. Düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda bazı konularda ilerlemenize yardım edebilecek, yaratıcı ve yeni fikirler edinebilirsiniz. Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Gerçekleşme ihtimali veya gerçekte olan bitenle ilgisi olmasa da, ne istediğimizi bildiğimiz ve gerçekleşmesi için çaba gösterdiğimiz günler. Kendine güven güzel şey, ama arabası olmayan kişilerden arabasını ödünç istemek veya kuruşu hesaplayan kişilerden borç almaya kalkmak zaman kaybı da olabilir, dikkat! Yanılmamak veya yanıltılmamak için gerçeklere ulaşmak, değişik hikayeler dinlemekten kaçınmak gerekiyor.

19 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ruhsal ve kişisel alanlara odaklanmanızı sağlayacak bazı durumlar oluşabilir. Kendinizi dinleme ve bazı davranışlarınızı yeniden değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir süredir size yük olan meseleleri çözebilir, daha yapıcı bir tutum içine girebilirsiniz. Akışa bırakma noktasında kabullenme ve güven temaları öne çıkıyor.

19 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIRLARINIZI ağzınızdan kaçırmayın. Laf kalabalıklığının bol olacağı ortamlar sizi bekliyor. Olaylar hakkında yorum yaparken dikkat edin.

19 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

19 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>