Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan ayrıldığınızdan beri bu günü bekliyordunuz. O size ilgisinin bitmediğini belli edecek, siz de onu reddedeceksiniz. Muhtemelen bugün bu isteğiniz gerçekleşecek. Onu reddetmek size inanılmaz bir mutluluk verecek.

Hafta sonunu yorgun geçirmek bugünü verimsiz geçirmenize neden olabilir. Canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler.

Para sizin için hiç önemli değil. Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar paranız olsa size yetiyor. Bu yüzden de paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmıyorsunuz. Bugün başkaları için harcama yapabilirsiniz.

Son günleri biraz yorularak geçirdiniz. Bu gece yine geç yatabilirsiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor. Uykusuz kalmamaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizden bazı kişiler size maddi ve manevi bir takım konularda çeşitli sözler vermiş, ancak unutmuş olabilirler. Belki de artık bu kişilere kendinizi hatırlatmalısınız.

19 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:27 Kova-Akrep burçları arasında oluşan ilkdördün, fiziksel ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmek amacıyla partneriniz, sevdiğiniz insanlarla bir araya gelme arzunuzu işaret ediyor. Maddi ve manevi konularda desteklenmek, sağlıklı bir cinsel hayat sürmek sizin için gayet önemlidir. Duygularınızı, düşüncelerinizi ve planlarınızı bugün gözden geçirebilirsiniz. Bu gözden geçiriş bir tür sorgulama şeklindedir. Neler istediğiniz gibi gitmemektedir veya neler eksik kalmaktadır. Evdeki hesap hangi konularda çarşıya uymamaktadır. Bunlar üzerinde mantıklı bir şekilde düşünmeniz faydalıdır.Hayatınızda yerli yerine oturmayan durumlar varsa, ilkdördün gerilim yaratıcı olabilir. Yapılması gereken ilişkinizi gözden geçirmektir. Bir taraf aşırı tutkulu, baskıcı, kıskanç diğer taraf da ben haklıyım diyorsa, sorunu halletmek için elbirliğinde bulunmak lazım.Saat 10:19-14:21 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman süresince iç huzurunuz son derece önemlidir. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır.Saat 13:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hayatı güzelleştiren, anlamlı kılan aşk, çocuklarımız, hayatımızla ilgili konular üzerinde derinlikli bir analizde bulunacağız. Daha verimli, sağlıklı bir yaşam sürebilmek bizim için kıymetli olacak. Bu görünüm, maddi-manevi anlamda gelişimden yana olduğumuzu, uzun ömürlü ve sağlıklı olanı istediğimizi işaret ediyor. Bize bunları elde etmemizde, gerçekleştirmemizde destek sunuyor.  Saat 14:21 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi başlıyor. Bu enerji ılımlı, şefkatli, yardımsever özelliklerimizi öne çıkarıyor ve huzur veriyor. Sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak isteyeceğiz. Gün boyunca, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanızı tüm kalbimle temenni ediyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir partiye giderken, Nasıl giyinmeliyiz? Nasıl eğlenmeli?

19 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbirşey nedensiz olmuyor. Dolayısıyla, olan bitene hemen dahil olmak yerine biraz araştırmak daha doğru olabilir. Bazı konuşmalar ve görüşmeler bazı işleri ele alış biçiminiz ya da yöntemleriniz üzerinde yenilikçi etki yapabilir. Yetenekli kişilerle bir araya gelerek uyumlu bir takım çalışması ortaya koyabilirsiniz. Kendinize güveniniz diğerlerinin neler yapabileceğinizi görmesini sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kararsızlıklar, belirsizlikler, şüpheli durumlar ya da dalgınlıklar bugün yine gündemde olabilir. Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, gerekli konuşmaları ve görüşmeleri (erken sabah saatleri hariç)gün içerisinde yapmakta fayda var.

19 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konular sizi biraz endişelendirebilir. Sabah saatlerinde ani kararlardan kaçınmalısınız. Endişe duyduğunuz konular karşısında sakin kalın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

19 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler o kadar şeffaf olmaya özen gösterdikçe dostlarınız bir o kadar gizemli olabilirler. Kırılgansınız ancak bunları fazla kafanıza takmamalısınız.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli yanlarınızla, her şeyi hesap etmek durumunda olan diğer taraflarınız arasında bocalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insan sizinle aynı fikirleri paylaşmayabilir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünbirliğine oldukça yatkın davranabilecek, çevrenizde ki insanlara karşı oldukça adil davranacaksınız. Yurt dışı ile ilgili işleriniz varsa eğer sorunsuz bir şekilde halledebileceksiniz. Bugün boş zaman yaratabilirseniz kendinize bol bol kitap okuyun, merak ettiğiniz konuları araştırın ve entelektüel anlamda kendinizi geliştirin.

19 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 18"
Ay
Kova
20° 09' 20"
Merkür
Koç
17° 41' 17"
Venüs
Boğa
03° 12' 58"
Mars
Koç
01° 06' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 39"
Satürn
Balık
16° 43' 56"
Uranüs
Boğa
22° 27' 00"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 36"
Lilith
Başak
23° 32' 14"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>