Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili özel ilişkilerde karşınızdakini germe özelliğiniz, aşk beraberliklerinizde de gözlenebiliyor. Belli ölçülerde sergileyebileceğiniz tolerans, birçok şeyi yerli yerine oturtacak.

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli olup göze batıyor. Yeni, yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, bazı rahatsızlıkları kaçınılmaz hale getirebilir.

Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler denemenizi ya da yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak olanakları kaçırmamalısınız. Kendinizi iyi hissetmek veya belli konularda ilerleme sağlamak için, zamanınızı özgün şeyler deneyerek geçirebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz saat 09:29  Ay-Akrep etkinliği  altında başlıyor. Tutkularımız derinleşirken, alışkanlıklarımız bizi esir almakta. Merhamet duygumuz, duygusal iniş ve çıkışlarımız, herhangi bir konuda karar vermemizi zorlaştırıyor. Cesaretle öne atılmak isteyen ruhumuz kimi zaman farklı nedenlerle bizi yavaşlatıyor. Durup düşünüyoruz. Hangi yol bizim için daha doğru ve hangi yol gerçekten etkili. Bu soruların cevabı öylesine önemli ki, ancak şu andaki mevcut şartlar bize beklememizi söylüyor. Aşk hayatımızla ilgili konularda öncelikle arkadaşlığın önemini vurguluyor. Gerçekten sevmek için önce aklıma hitap etmeli diye düşünmektesiniz. Çünkü biliyorsunuz ki, bunu başaramayan bir insan yüreğinizi de ele geçiremez. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Duygularınızı gizlemek zorundasınız. Pratik zekanız sayesinde, olayları çok çabuk çözümleyebildiği için, çevrenizin size karşı egoları olabilir. Hiç kimseye ödün vermek istemiyor ve kendi bildiğiniz yolda güvenle ilerlediğiniz için, olaylar lehinize gelişiyor.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmanızı veya yeni şeyler denemenizi sağlayacak olanakları kaçırmamalısınız. Kendinizi iyi hissetmek veya belli konularda ilerleme sağlamak için zamanınızı özgün şeyler denemeye ayırın.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda karar vermekte zorlanacağınız olaylar yaşanabilir. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerde daha verimli olabilirsiniz. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşması zaman alabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLAYLARIN üstesinden gelebilecek enerjiye sahipsiniz. Kendinizi ispat edebileceğiniz çabayı göstereceksiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü çocuklarınızla veya sevdiğiniz insanla yapılacak aktivitelere ayırabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanları hayatınızın içine dahil edebilirsiniz. Bazı fikir ayrılıkları oluşabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklar, kardeşler ve yakın akrabalarınızın sorunlarıyla yakından ilgileneceksiniz. Onlara yardımcı olmaya çalışırken sıkıntı duymanız mümkün. Sevdiğinizle aranızda yanlış anlamalar yüzünden gerginleşebilir. Bugün dikkatinizi evinize yöneltebilir, eşyaların yerini değiştirebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 36" R
Ay
Aslan
29° 58' 44"
Merkür
Boğa
00° 13' 46"
Venüs
Boğa
20° 12' 48"
Mars
Koç
11° 41' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 33"
Satürn
Balık
17° 48' 34"
Uranüs
Boğa
23° 14' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 05"
Lilith
Başak
25° 04' 06"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>