Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlusunuz, çünkü ilişkinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sevgilinizin sizin yanınızda kendisini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var, o da sizi bazı konularda baskılıyor.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bir alacağınız epeyce gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Biri size ısrarla yakınlık gösteriyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek. Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz.

19 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün çoğunluğunda Terazi burcunda ilerlediği bir günde olacaksınız. Öğlene geldiğimizde 14:12'te dolunay oluşuyor. Aile yaşantınızda sert bir tutum takınabilirsiniz. Aile bireylerinden birinin sağlık problemine vakit harcayabilirsiniz. Evinizin içinde riskli hareketlerden uzak durmalısınız. Evinizdeki elektroniklerde arızalar oluşabilir. Güne devam ederken Ay 15:40'ta Akrep burcuna geçiyor. Aşk hayatınız ve çocuğunuz gündemde olabilir. Ani tepkiler vermemeye dikkat edin. Dolunay hakkındaki yazının tamamı için tıklayınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik tepkiler alıyorsun! Bugün saat 13:50'de hava burcunda Dolunay başlayacak. Çalışmalarına start vereceksin. İşinle ilgili girişimde bulunurken kendini ifade ediş şeklini tekrar ele alman gerekebilir. Farkına varmadan yapacağın keskin ve üstten konuşmalar beklemeyeceğin tepkiler almana neden olabilir. Kendi işini yapmayı düşünen bir Yengeç burcuysan potansiyelini ve başarılarını ispatlayacak platformda yer alabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, ayrıldığın sevgilin seninle barışmak isteyebilir. Ancak geri dönüşü olmadığını düşünerek, net ve soğuk konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen, evleneceğin kişinin annesinin yapacağı jest aranızdaki bağı güçlendirecek. Akşam saatleri arkadaşınla birlikte kahve için oldukça ideal olacak.

19 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan birtakım durumlar olabilir. Kendinizi mutlu etmek için elinizden geleni yapmalısınız. Korkularınıza ve endişelerinize yenik düşmemelisiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Toprağa ait konular gündeme gelebilir. Güvenlik konusuyla ilgilenmeniz gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızda artış olabilir. Hobilerinize zamana ayırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha kabullenir olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihin yüzde yüz kontrol edilemese de biraz olumlama telkini vermek hayatı değiştirebilir. Başkalarına olduğunuz gibi kendinize de destekleyici olmalısınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle kariyer hayatınızda yeni adımlar atıyorsunuz. Bazı Yengeç burçlarıdeğişiklikleri yapıyorlar. Bazı Yengeç burçları ise terfi ediyorlar. Bazıları ise tamamenhayatına 'Elveda' diyor olabilirler.Eksik olduğunuzu düşündüğünüz konularda kendinizi geliştirebilirsiniz. Yeni kurslar ve okullar için uygun zamanlar.

19 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir ilişkilerde beklediğiniz adil tutumlar bugün gerçekleşebilir. Sabah saatlerinde eklemler dizler hassas hızlı hareket etmekten kaçının. Akşam saatlerinde huzur arayışınız yoğun ancak değer çatışmaları yaşanabilir.

19 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde yaşayacağınız Dolunay yaşamın çıtasını ne tarafa doğrulttuğunuzu size gösterecek. Artık herkesi korumaya çalışmaktansa, kendi bireyselliğinizi toplum önünde nasıl ifade edeceğinize bugün karar verirsiniz. Birden bire çıkan pek çok alternatif hayat yönünüzü değiştirebilir. İş tekliflerine açık olun. İş hayatınızda bir aşk alevlenebilir.

19 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 32" R
Ay
Balık
04° 50' 38"
Merkür
Koç
18° 14' 51"
Venüs
Boğa
04° 29' 27"
Mars
Koç
01° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 10"
Satürn
Balık
16° 49' 15"
Uranüs
Boğa
22° 30' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Başak
23° 39' 07"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>