Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aydınlanmasını istediğiniz bir konu bir süre daha açığa çıkmayacak. Bu konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak.

Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak.

Evinizle ilgili yapmak istediğiniz bir değişiklik size umduğunuzdan pahalıya gelebilir. Önceden ayrıntılı bir hesap çıkarmanız gerekebilir. Belki de bazı ihtiyaçlarınızı ertelemelisiniz.

Etrafınızda olup bitenler sizin için çok önemli ama bunlara önem verdiğinizi göstermediğiniz taktirde kim bilebilir. Daha açık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var. Ama çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, sizin dostluğunuzdan yararlanılmasına da neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:54-3 Aralık 00:21 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında yönsüzlük ve kimi zaman kafa karışıklığı gibi durumların oluşması mümkündür. Kişi baskı altında gereksiz kararlar verebilir ve sonrasında pişmanlık duyabilir. O nedenle beklemede kalarak durumu incelemek yararlıdır. Saat 15:19 Ay- Chiron görünümü, hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

2 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele edeceğin alanlarda saldırgan olmamalısın. Ani kararlar üzülmene neden olabilir.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elektronik veya teknolojik eşyalar alabilirsiniz ama ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle ya da ailenizle birlikte olmak güzel olabilir. Bugün arkadaşlıklar ve sosyal işler için de zaman harcayabilirsiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla, dostlarınızla keyif yapmak için güzel bir gün olabilir. Birlikte toplantılara katılabilir, yemeklere çıkabilirsiniz. Keyif v eğlenceyi öne çıkaran bir hafta sonu sizi bekliyor.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok daha tedbirli ve sakin davranabileceğiniz bir gün. Olayları akışına bırakacak ve çok daha farklı istekler içinde bulunduğunuz halde sorunların kendiliğinden çözümlenmesini bekleyeceksiniz. Parasal sorunlar çıkabilir.

2 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda sakin olmaya özen gösterin. Sosyal çevrenizden alacağınız güçle, olaylara daha anlayışlı yaklaşabilirsiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, yaşam yönünüzde ani değişiklikler meydana getirebilir. Sürprizlere açıksanız bu hızlı değişime ayak uydurmak belki de size iyi gelir. Aniden evden taşınabilir ya dahayatınızda rutin giden koşullarda değişimlerle karşılaşabilirsiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

2 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>